Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Közel háromórás műtéten van túl Hock Gergő

Már megkezdte a rehabilitációt a Kaposvári KK játékosa, aki a sérülés pillanatában üvöltött a fájdalomtól.:

:

Egy hónapja szenvedett térdsérülést a Kaposvári KK fiatal hátvédje, Hock Gergő, aki azóta már túl van a műtéten és megkezdte rehabilitációját. A játékossal éppen 21. születésnapja előtt beszélgetett a delfinek.hu.

– Most kezdtem jobban lenni, túl lenni magán a műtéten és a fájdalmakon. De a neheze most jön, hiszen mivel a fájdalom múlóban van, szeretnék már sétálni így öt hét fekvést követően, amelyből azért már kezd elegem lenni… De összességében a körülményekhez képest most már jól vagyok.

Azt is elmondta, hogyan is történt pontosan a sérülése.

– Egy pick and rollos gyakorlatnál egy ártalmatlan kitámasztásnál letapadt a bokám, a térdem viszont ment tovább. Kiugrott, majd vissza, próbáltam ugyan tehermentesíteni, de összeestem, és bevallom, üvöltöttem a fájdalomtól.

Most már egy hónapja túl van a műtéten.

– Elég bonyolult operáció volt, közel háromórás. Az első keresztszalagom elszakadt, így azt műtötték, az oldalszalagjaim szerencsére csak meghúzódtak. A külső meniszkuszom négy részre törött, így azt ki kellett szedni, a belsőt viszont össze tudták varrni. A műtét utáni időszak nagyon rossz volt. Nem tudtak érzésteleníteni, így végül altatásban volt az operáció. Az ébredés utáni 3-4 óra – amely nekem inkább egy hétnek tűnt – az nagyon kemény volt. De utána a szobatársaimmal ellentétben végig aludtam az éjszakát és onnantól azért már jobban viseltem a helyzetet.

Természetesen arról is szó esett, milyen határidőt jósolnak a felépülésére.

– Próbálok pozitívan az alsó határra, a hat hónapra gondolni, de úgy vagyok vele, hogy akkor sem leszek frusztrált, ha ez valamivel több lesz, hiszen időtől függetlenül a teljes felépülés a cél. A műtétet végző orvos szerint 98 %, hogy ugyanolyan lesz a térdem, mint előtte volt.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

fotó: delfinek.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
KPSVRKK Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Kitartást Geri!
Az Erő legyen veled! 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés