Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Közel egymillió forintnyi büntetést szabott ki az Egis Körmendre az MKOSZ

A játékvezetőket szidalmazták a szurkolók.:

:

A csapat hivatalos Facebook-oldalán fordult szurkolóihoz az Egis Körmend. A vasiak sportszerű szurkolást kérnek a csapat drukkereitől.

Tisztelt Szurkolóink!

Az elmúlt hónapokban az MKOSZ közel egymillió forintnyi büntetést szabott ki klubunkra a játékvezetőket sértő rigmusok és szidalmazások miatt. Jelen pillanatban pedig további mérkőzések is vizsgálat tárgyát képezik, aminek következtében ez az összeg valószínűleg tovább fog emelkedni.

Megkérnénk a tisztelt szurkolóinkat, hogy a jövőben tartózkodjanak a szidalmazó rigmusoktól, és sportszerűen buzdítsák kedvenc csapatukat, hiszen ezek a büntetések komoly anyagi terhet jelentenek a klub számára! Buzdítsuk sportszerűen az Egis Körmend csapatát, hiszen az ország legjobb közönsége mindig hatodik emberként állt a csapat mögött! Segítő közreműködésüket köszönjük!🔴⚫️

Egis Körmend

62 hozzászólás

62
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
32 Comment threads
30 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
fanaticfantasticMithridatészHeindrichKendeffy BotondMaster1 Recent comment authors
Mithridatész
Olvasó

Büntetés? Nem szabad elfogadni! Teljes félrehallás volt! Mondjuk samu volt az ellenőr!
Én úgy hallottam hogy: “Minden dinó, minden dinó, minden dinó fa….opó!”
Ezért miért járna büntetés?
Várom a fellebbezést! 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Nem szeretik a dínókat. Ennyi..:D

Heindrich
Olvasó

Talán nem véletlenül szidják őket. Elég régóta járnak meccsre a körmendi szurkolók, ismerik a szabályokat. De annyiban igaza van a klubnak hogy felesleges terhet ró rájuk. Jogi útra kell terelni… három hülye bárki lehet. 🔴⚫

Master1
Olvasó

Nekem a 2 évvel ezelőtti Zte-Falco jut eszembe és amikor a zte tábortól egy félidőn keresztül zúgott a ,Kapitány a …… anyádat’.
Számomra az volt minden idők legprimitívebb megnyilvánulása, és nem emlékszem hogy kaptak volna 1 Ft büntetést is.

Nagy András
Olvasó

És az az X A csoportos játékvezető mennyi büntetést kapott idén?

russelalba
Olvasó

A bírók továbbra is a magyar kosárlabdázás rákfenéi. Több tízezer ember szórakozását rontják el ezek a semmirekellők. Ennél bemondással is jogosabb lenne a faultok megítélése.

donnarumma
Olvasó

A hülye nem ronda szó….
A három sem….
Honnan tudták, hogy nekik szól?
Csak nem érezték, hogy abteljesítményükkel
valami gond volt???
Akkor meg talán annyira nem is hülyék

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor a 3 okos,rigmust kell tolni. ennyi a titok nyitja..:D 😀

donnarumma
Olvasó

Probléma megoldva

WSreborn
Olvasó

Jaj úristen szidták szegény bírókat, most mi lesz????
Meg is érdemlik 10ből 8 fogalmatlan idióta, b csoportos meccset sem bíznék rájuk.
Igaza van az MTE tábornak!

Kimaran
Olvasó

Akkor már értem hogy mi(ZTE) miért szenvedünk az elmúlt években. Anno Pécsen, sokunk kedvence, Benczur kiürítette a vendég szektort, pedig csak szóban értékeltük aznapi produkcióját, nem repült semmi a pályára etc… akkor el se hittem, hogy ilyet csinálhat egy játékvezető ha csak verbális szidalmazás éri őt. Megyei fodball meccseken zártkapu lenne minden meccsen, az tuti.

Visszatérve az eredeti gondolatra, lehet azóta is azt a büntetést fizetjük… 😀

Aranyalba
Olvasó

Ha ennyi a bírók szidasa, akkor mennyibe került a Körmend -Falco meccsen a lökdösődés a vendégszektornál ? Azt is nyilvánosságra hozta a klub, csak én voltam figyelmetlen ? Komolyan érdekel az arányok miatt.

Redbid
Olvasó

Akkor tisztázzunk valamit! Az élet bármely területén, a tisztelet az a tisztességgel, lelkiismerettel, az elvárható felkészültséggel és alapossággal, vagyis becsülettel elvégzett munka utáni következmény, vagy az csak úgy is kijár? Aki úgy gondolja hogy az az előbbi, az nyomjon egy likeot, aki pedig azt gondolja, hogy csak úgy is jár, az egy dislikeot! Csak tisztázandó, hogy kik is ülnek fordítva lovon! A hétvégén meg egy-egy hiba után szóljon jó hangosan minden csarnokban a “Nem baj spori(k)!” rigmus! “Bíztatni” szabad nem? 🙂 Eszembe jutott az is, mi lenne, ha csak úgy simán ki lennének röhögve, (az amúgy biztosan igen jól mutatna… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Ja meg jut eszembe, ebben a mai pénzvilágban, mindent lehet, csak fizesd meg utána amit kell. 🙂
Vagyis eztán ha valakiknek bírót “támad kedve, vagy csak úgy szeretne szidni”, annak fizetni, kell! Ennyi 🙂

Elő a becsületkasszákkal? 🙂

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nálunk van egy elegáns formula. Nagyon kirívó esetnél a tábor elkezdi énekelni a Republic egyik örökbecsű dalának pár sorát:
“A színpadon, három majom! Hülyének néznek minket, azt gondolom! A színpadon, három majom, hülyének néznek minket, azt gondolom!”

Ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, ezért aztán olykor besegítünk egy “buzibenczúr” rigmussal, hogy ha esetleg nem ment volna át az elegánsabb rész. 😁

Senki
Olvasó

Birókat mikor fogják büntetni? Abból kijönne 1 év alatt,10 évnyi kupadöntő nagyobb prémiumal…

VASember
Olvasó

Valószínű, hogy máshol is voltak ilyen büntetések…
Talán normálisan kéne fújni…

MAFCdrukker
Olvasó

A bb1-en keresztül nincs büntetés, ugye? Csak három eset a szezonból: Körmend-DEAC, mindkét csapat fórumozói szerint botrányosan fújtak. Nyíregyháza-Oroszlány, az általában higgadt, korrekt OSE-tábor egy emberként kérte ki magának a játékvezetés színvonalát, a semlegesek is többnyire egyetértettek velük. MAFC-Jászberény rangadó a B csoportban, botrányosan elvezették. Garai szóvá merte tenni, a következő fordulóban kiállították… Még lehetne folytatni a sort. Illetve évek óta nem sikerült a B csoportos streamek szintjére felhozni a monopolhelyzetű MindiGo-t, a Magyar Kupát pedig csütörtök-péntek-szombaton játsszák (illetve a díjazása is felvet kérdéseket). A Falcoval többször, több szempontból is kiszúrtak a nemzetközi porondon (covid-esetekhez való hozzáállás, játékvezetés), úgy tűnik,… Olvass tovább »

Kendeffy Botond
Olvasó

Plusz a B-csoportban pont úgy tolják a Honvédot, mint az A-csoportban egy másik csapatot.

Marillion
Olvasó

A Mindigofos mikor kap büntetést az Mkáosztól?

Vulcano
Olvasó

Az MKOSZ majdnem össze is szedte a Kupa nyereményre a pénzt😂
Szalay új kocsit akar venni, vagy mi miatt spórolnak ennyire?
MK(Á)OSZ

PL
Olvasó

várj még, ez még nem a vége. Még vizsgálódnak,és a Deac meccs miatt is fogunk szerintem kapni. Az a szezon alja volt fújás szempontból, nekem legalábbis…meg a környékemen ülő nézőknél is. 😀

Amúgy a kupa díjazása meglesz 😂

PL
Olvasó

FogsorCsabi nagyot mész a Facebook cikk alatti kommenteknél…😂😀

Milos
Olvasó

Falco meccseken ő a sas..vagyis a sólyom.
Vagy..áhhh.. tudjaaf@szom🤣🤣

Redbid
Olvasó

Az a csoffadt sárga kokas aki ma volt a pumuklival? 🙂 🙂 🙂

bocs skacok 🙂 de télleg 🙂

Praenoricum
Olvasó

No de még ilyent! Máshol, máskor még sosem szidták őket. 😀 Ez is egyfajta minőségbiztosítás, azonnali visszajelzés munkájuk minőségéről.

Sajka
Olvasó

A Mindigót mikor bűntetitek meg szarrágó emkoszosok??
Bodnár meg a bandája vígan sütkéreznek, miközben a kosártársadalmat szarnak se nézik.
A tahó és rosszindulatú játékvezetők hol és mikor kaptak egyáltalán valamilyen eltiltást????

SKC King
Olvasó

Normálisan kellene fújni a sporiknak és akkor nem lenne bíró szidás.

elfogult vagyok
Olvasó

Nem tagadom, Én is szoktam szidni a bírókat! Ok! Legyenek ennyire mimóza lelkük, de akkor vezessék be, hogy a hazai csapat, a vendég csapat, és az ellenőr osztályozza a tevékenységüket, vegyék az átlagot, és ha “rendszeresen” mondjuk 3-as alatti az átlaga valakinek akkor vegyék el az NB/I “A” licenszét!!!!!! Legyen kontrol a munkájukról!!!
Ha valami ilyesmi van (lesz) akkor talán Ők is odafigyelnek a páratlanságukra!!
Szerintem.

Hebri
Olvasó

Egyetértek!

red-black01
Olvasó

Javaslom a B középnek és a csarnoknak, ütemes “ej-nye – bej-nye” kiabálással kifejezni az egyetnemértést. Ha elég szervezetten, ütemesen és egyszerre kiabáljuk, még jól is fog hangzani 😀 😀 Nem kétlem, volt tiltakozás bőven, persze trágár rigmus, ami erősebb volt az a 3 hülye, illetve volt 1-2x arra történő célzás is, hogy a 3 szürke bizony gyakran vesz a szájába a férfi nemi szervet és úgy viselkedik vele, mint egy szívószállal. 😉 Más nem nagyon volt 😉 Ha ez egy 1 misi, akkor ebből érdekelne, mennyi a hülye és mennyi a másik? Töredelmesen bevallom, én mondtam csúnyábbakat is. Egyébként már… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Azt elfelejtettem leírni, előtte kérdezzük meg az MKOSZ-t, mennyi járna az ejnye-bejnye rigmusért?
Ez pedig nem vicc, komolyan gondolom 😉

PL
Olvasó

igen, jól írtad, ez a kettő rigmus volt!

azt hiszem a DEAC elleni meccsünkön:

a 2.negyed utolsó 2perce, 2 befújt falt a deac-nál,nálunk 5 vagy 6…erre abban az utolsó 2percben olyan 3 faltot fújtak be a Deac ellen, hogy mi fakadtunk sírva a nézőtéren 😂😂😂

pirosf
Olvasó

Gyűjtik a pénzdijakat a kupára.

Pbask
Olvasó

Amúgy meg a pofám leszakad ám Ferkó bácsi helyett is..
Ilyenért 1 millió bünti, de egy kupagyőzelem épphogy ezt az összeget túlszárnyalja komplett csapatra vetítve + finanszirzásának az ottlétük alatt.
Nem jön az egyébként botrányos Mindigobol elég lé (Magyar bajnoki mellé vegyél külön BL előfizetést,lol), vagy mi a tököm van?

PL
Olvasó

én a helyetekben átgondolnám a Ria-Ria-Hungária rigmust is! 😀 nehogy valakit az is sértsen! 😂

Soma
Olvasó

Sajnos a bajnokságban szereplő csapatok az érdekeiket egyáltalán nem érvényesítik. Össze kellene fognuiuk és nem fizetni addig, amíg a játékvezetők nem nőnek fel a feladatokhoz. Mi lenne akkor, ha a csapatok feljelentenék valahol a játékvezetőket, hogy nem azt teszik, ami a dolguk. Körülbelül olyan dolog ez a büntetgetés is… Sajnos a csapatok hagyják, hogy szórakozzanak velük, azok akik ebből a sportból élnek! Csapatok, nézők nélkül nem tudom, hogy szükség lenne e a drága játékvezetőkre, sportvezetőkre!!! Több tiszteletet érdemelnének a szurkolók!

balldontlie
Olvasó

Pár éve volt egy Falco-MTE meccs után óvás, lefújás után az asztalnál jelezve, csapatkapitány aláírása rajta, asztalszemélyzettel egyeztetve, stb, amit végül formai okok miatt ki sem vizsgáltak, sőt még az indítványozó fél lett figyelmeztetve. Szintén pár éve Lóránt megjegyzést tett tv közvetítéskor a sporikra és megrovást kapott, pénzbüntetéssel együtt. Azóta nem nagyon próbálkozott senki, mert ezeknek is ennyi értelme volt…

Sóher banda. Ha megnyerjük a kupát, akkor a díjból talán kijön a benzin, a szállás, a kaja meg a büntetés.🤷

Pbask
Olvasó

Hát pont ez az… Ezt írtam.
Ingyenélők, van egy szint, de meg sem lepődök rajta

Bencur2021
Olvasó

Egy dolgot nem értek.. ennyi erővel még 5 – 6 csapat kaphatna büntetést abban biztos vagyok, beleértve minket is..

Vadasz
Olvasó

Azaz 5-6 csapat is megkapta a büntetését, csak nem hozták nyilvánosságra.
Az sem kizárt, hogy van olyan csapat, amely már több büntit kapott idén, mint a Körmend.

PL
Olvasó

Jaj, ugye tapsolni még lehet majd? Vagy az is zavarja majd valamelyik viráglelkű lelkivilágát? 😀

fanaticfantastic
Olvasó

Taposni….:D

PL
Olvasó

Kedves mkosz, talán akkor ki is kellene vizsgálni pár jv tevékenységét bizonyos meccseken! Nem csak Körmenden fújnak össze-vissza, máshol is, sokszor mindkettő csapat kárára!

Már leírtam párszor, most ismétlem: engem a 2 csapat játéka érdekel, nem valamelyik rigó főszereplési vágya! Amelyiknek ilyen vágyai vannak, menjen színházba!

Fújják meg amit kell, lehet hibázniuk is, de nem kell főszereplővé válni!

Milos
Olvasó

Elmentek a 3,14-csába tetves MKÁOSZ!
Talán olyan bírókat kéne képeznetek, akik értik is a szabályokat, és nem azon kéne gondolkodniuk, hogy mikor hol és hogyan kompenzáljanak.
Fújják a szaros sípjukat, de azt nem tudják merre vannak arccal előre.
Semmi következetesség, semmi tudás.Rohad a szar a kezetek alatt.

heraklith
Olvasó

Amíg ilyen színvonalat képviselnek, örüljenek hogy csak szidják őket.

SárgaPárna
Olvasó

Mocskos egy szája van a vitrineseknek az biztos…

CsakazMTE
Olvasó

Egyszerűen a kurva anyád 🤷🏼‍♂️

SárgaPárna
Olvasó

Vigyázz mert erkölcsi aranyérem átadás közben mosom ki a szád!

CsakazMTE
Olvasó

Tudud örülnék neki ha végre lehetne látni a pofád 😉

Marillion
Olvasó

Mi is tudnánk örülni ha végre meglenne a körözött egyén! Velem például bíztos előbb tudnál találkozni.

Marillion
Olvasó

Ahhoz hogy mosogass valakit előbb fel kéne vállalni a személyest,de ahhoz meg bátorság is kellene! És ne gyere azzal hogy nyalok nekik,mert Falcosok előőt sem mered vállalni a szembesítést! Ja és a Falco is sorra fog kerülni a kiosztási büntetési oldalon!

SzhelY
Olvasó

mit játszott afalco a bl ben inkább erröl ha irnál

SzhelY
Olvasó

a szopóálarc dumád után én a helyedben nem ugrálnék

Marillion
Olvasó

Ne etessétek a trollt! Tudom szar érzés ha valakik beszólogatni járnak ide!

Nusy
Olvasó

Te szarfaszú amőba!!!

SárgaPárna
Olvasó

Gondolom te meg az vagy, aki odahugyozott a csarnokunk lelátójára.

Namár
Olvasó

Lehet csak a helyi szokásokat próbálták alkalmazni, csak nem jól mondták neki(k) hova is kell pontosan. https://www.nyugat.hu/cikk/szombathelyi_fo_ter_kapualjai_piszoarkent_mukodnek

SzhelY
Olvasó

csarnoka a bpw nek van nem neked ha csak nem az istálodra gondolsz,mit szolsz konakov nyilatkozatához?

SzhelY
Olvasó

még mindig nem nyilatkoztál a bl csata miatt tehát…

Pbask
Olvasó

Szerintem akkor a csapatok 90 százalékának repül a bünti…
A jv-ket miért nem vizsgálják át egy adott meccs után? Nem csak egy ötöst kéne behúznia az ellenőrnek.

Milo
Olvasó

A fogalmatlan bírókat mennyire büntette a kedves MKOSZ? Persze nem szép szidni őket, de szerintem egyre gyengébb a színvonal.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés