Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Közel egy hétre Sopronba látogat Flevarakisz

Továbbképzőn vesz részt a Sopron edzője, majd egyeztet a vezetőséggel a leendő idegenlégiósokról, továbbá edzéseket is tart.

  •   :

:

A görög szakvezető Sopronba jövetelének elsődleges célja, részt venni a szombaton rendezendő edzőtovábbképző kurzuson. A részvétel azért fontos, mert e kurzusokon lehet megszerezni az edzői működéshez szükséges kreditpontokat. Az előadásokon a fordításban másodedzője, Bors Miklós segít majd neki – adta hírül a sakc.hu.

Flevarakisz a továbbképző után nem siet Szalonikibe, hanem szinte az egész a jövő hetet Sopronban tölti. Az előzetes tervek szerint, egyeztet majd a vezetőséggel a leendő idegenlégiósokról – hogy hányan legyenek, s mely posztokra keressen külföldi kosarasokat -, továbbá az augusztusi, az érdemi, “igazi” felkészülés kezdete is szóba kerül majd.

Ezen felül a görög szakvezető edzéseket is tart majd a következő évad keretének még Sopronban tartózkodó fiataljainak, Fazekasnak, Wernernek, Schöllnek és Popadic-nak, valamint az e hét elején Sopronba érkezett, a fiatalszabály – egy 23 év alatti játékosnak az első félidőben végig pályán kell lennie – előnyét már nem élvező, 24 éves centernek, Bagó Martinnak.

fotó: fiba.com

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés