Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Közel a söpréshez a Körmend

Harmadjára már nyerni tudtak Pécsen a vasiak.

Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend 77-83 (21-14, 18-26, 18-23, 20-20)

Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
V.: Cziffra Cs., Tőzsér D. K., Goda L. (Faidt M.)

PVSK: Pongó 15/9, Taylor 16, Antóni 8/6, Csirics 11/6, Horti 13. Csere: Wright 10, Demeter 4, Bíró L. -.

Körmend: Bradford 7/3, Németh Á. -, Price 5/3, Ferencz 12/9, Hammonds 20/9. Csere: Thames 13/3, Csorvási 26.

1-0-s körmendi vezetésről folytatódott a Pécsi VSK-VEOLIA és Egis Körmend párharca a rájátszás egyik elődöntőjében. Mindkét oldalon akadt egy nagy hiányzó: a pécsieknél Budimir nem tudta vállalni a játékot, míg a túloldalon a szombati meccsen térdsérülést szenvedő Delas.

A horvát center távollétében alacsony szerkezetben kezdték a mérkőzést a vasiak: Hammonds játszott ötös poszton, míg Ferencz négyesen. Jobban kezdte a meccset a Pécs, a hétvégén visszatérő Antóni tripláival meglépett 11-4-re. Innentől végig tartotta a vezetést a hazai csapat, és mivel Taylor duplájával zárult a negyed, hétpontos előnnyel fordulhatott a második tíz percre (21-14).

A második negyedben is a baranyaiak domináltak. A körmendieknél Csorvási nagyon élt a palánk alatt, őt nehezen tudták tartani a hazai védők. Igazán szoros a 19. percben lett a meccs, amikor Ferencz vágott be egy triplát, ezzel 36-34-re módosítva az állást. Úgy nézett ki, hogy megtartja előnyét az első félidőben a PVSK, ám Thames pontjaival előbb feljöttek a vendégek, majd az amerikai az utolsó másodpercben a középtávoliját is a helyére küldte (39-40).

A folytatás kiegyenlített játékot hozott. Nagyobb előnyre nem tudtak szert tenni a pécsiek, a Zollner-legénység pedig folyamatosan ott lihegett a nyakukon. Többször is egyenlítettek a vendégek, majd a vezetést a 25. perc környékén sikerült átvenniük Hammonds duplája után. Wright részéről még jött válasz, de ezután már végig a vendégek vezettek (57-63).

Az utolsó játékrész nagy részét kézben tartotta a Körmend. Már tíz ponttal is meglépett, ekkor úgy nézett ki, hogy simán megnyeri a meccset. A PVSK végül izgalmassá tette, amikor egy perccel a vége előtt Horti duplájával 77-78 lett az állás. Nem sikerült a hazaiaknak élni a lehetőséggel, már csak Thames távolija és Hammonds kettese ért célt, így harmadjára már sikerrel jártak a vasiak Pécsen (77-83). A párharcban 2-0-ra vezetnek, így pénteken a párharcot is lezárhatják, és söpréssel juthatnak a döntőbe.

Fotó: pvsk-panthers.hu

116 hozzászólás

116
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
24 Comment threads
92 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
LaposvárCsapajevMTE88vasipasiderryl Recent comment authors
Koops
Olvasó

Körmendi szurkolóktól kérdezem, hogy Lóránt megy hozzátok a kövi szezonban? Esetleg benne van Csorvási-Lóránt csere? Mit tudtok róla?

MTE88
Olvasó

Nem hiszem hogy mi meg tudjuk fizetni Lórit! Egyébként nagy a csend, nem hallani semmit…

derryl
Olvasó

Grat fiúk, remélem az aranyig meg sem álltok!

Böcskey Attila
Olvasó

Érdekes hozzászólások vannak, a legnagyobb poén emőke fenyegetése a rendőrséggel, bírósággal. Teszi ezt azok után, hogy állandó jelleggel gyalázza a polgármestert és az összes körmendi szurkolót. Nem kellene másokat szidni és akkor őt sem érné gyalázkodás. Amúgy mivel még eddig nem volt mersze felfedni , hogy valójában ki ő, nehéz lesz bárkit bemártania bármely hatóságnál-ugyanis nincs meg az alany, hogy kit ért atrocitás! A meccsről annyit, hogy győzött a jobbik csapat, hiába Csirke “tiszta” taktikai húzásai. Amennyiben lenne annyi esze és emberségből is tudna egy kicsit villantani, akkor már régen jobbulást kívánt volna Delasnak. Úgy tűnik, hogy náluk az a… Olvass tovább »

MTE88
Olvasó

Nem védeni akarom, de a körmendi meccs után ezzel kezdte a nyilatkozatát Csirke.

lizapanna
Olvasó

Úgy gondolom, minden nyilatkozatban és fórumon elhangzott, hogy jobbulást kíván ő is, a csapat is, a szurkolók is. Hortit se kellett unszolni, közvetlenül a sérülés után is kezet nyújtott, azt pedig javára írom, hogy nem a legnagyobb tumultusban, hanem szinte egyedül állt oda ellenfele elé, mielőtt elvitték. Persze mindent lehet így is, úgy is látni,lehet bárkit kritizálni, de hát az “emberséghez” hozzátartozik az is, hogy próbálunk objektívek maradni.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Szerintem rögtön a meccs utáni nyilatkozatában azzal kezdte, hogy “először is jobbulást kívánok Delasnak”. Hortit sem erőltette utána. Emiatt nem kéne Csirkét ekézni.
Az ellenben más kérdés, hogy a sérülés előtti időkéréseknél vörös fejjel kérte számon a játékosoktól a kemény játékot. Ebben pedig Horti élen járt….

lizapanna
Olvasó

Izgalmas, küzdelmes meccs volt, amennyit tudtak és bírtak, beleadtak a srácok! Persze, meg is lehetett volna talán kicsit több szerencsével, picit több erővel és koncentrációval, de én úgy gondolom, hogy végsősoron nem tudtunk volna “átlépni” a Körmenden. Tényleg kiváló egyéni teljesítményeket produkáltak, jól játszottak, kényszerítsük őket pénteken is nagy erőfeszítésre, és akkor mi mindent megtettünk. Köszi a szurkolóknak a hangulatot, ilyen vendégszektort rég nem láttam, és főleg köszi a balhé nélküli biztatásért, ennyi azt hiszem belefért, és most már túl is lehetne lépni azon a szerencsétlen ütközésen, szóljon inkább a csapatoknak a buzdítás, szóval mindent bele pénteken is fiúk! Hajrá… Olvass tovább »

Laposvár
Olvasó

Kivel fogjátok tudni pótolni jövőre Taylort? Nagyon úgy tűnik, hogy piros-fekete lesz, Pécsen meg nem lesz annyi guba mint idén volt a jubileum miatt.

mte7
Olvasó

Nagy gratula…a KÖRMENDNEK…
Pénteken ki kell húzni a maradék tollait is a csirkének…

panther
Olvasó

Először is hatalmas gratuláció a mieinknek, hősiesen tartottuk magunkat, kis szerencsével és talán kicsit több empátiával a játékvezetők részéről, meg lehetett volna a meccs. Nem gondoltam volna, hogy két perccel a vége előtt ég éles lesz a meccs. Véleményem szerint nekünk egyébként nagyobb hátrány volt Budimir hiánya, mint Delas hiánya a Körmendnek, de ettől függetlenül ismételten jobbulást kívánok neki. Az MTE-nek gratulálok, a győzelmet nem kell magyarázni, és a szurkolóik is jól nyomták, és sokan el is jöttek. Mondjuk annak azért volt egy kis “diszkrét bája”, hogy amikor Trianonra emlékeztek, akkor pont 4 amerikai légiós volt fenn a pályán náluk… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Hatalmas gratula MTE! Nagyon kellet ez a meccs, főleg, hogy a másik párharc eldőltnek látszik! A második negyedtől jó volt nézni! Pénteken zárjuk le! Jól szólt az MTE a lelátón!!!

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek a győzelemért..már csak 1 lépés mind a 2 vasi csapatnak.Nagyon várom a Classico-kat:-)

Pécsidrukker99
Olvasó

Gratulálok Körmendnek. Küzdelmes meccsen sajnos mi húztuk a rövidebbet. Remélem azért a Pécs még tud meglepetést okozni Körmenden. A körmendi szurkolóknak gratula. Teljesen más szint a két csapat szurkolótábora, de ez nem jelenti azt, hogy mi nem szurkoltunk teljes szívünkből. Sajnos Budimir(aki a csapatkapitány) hiányzott a csapatból. Ha esetleg a következő meccset is a Körmend húzná be, sok sikert a döntőben. Mutassátok meg a falconak. Ha mi nyerünk, úgy érzem, hogy semmi sincs eldőlve. Hajrá Pécs!!

Rougenoil
Olvasó

Gratula Körmendre.

CsakAzImitNe
Olvasó

De ne haladjunk el Csirke Ferenc munkássága mellett sem ami remdkívül tiszteletre méltó!Az összecsapásban benne van egy harmadik meccses feltámadás 🙂 nincs még vége!

Rougenoil
Olvasó

Úgy van, bár hatalmas szerencsefaktor is kellene hozzá, én mégsem írnám le a Mecsekalja csapatát!

CsakAzImitNe
Olvasó

Mindannyian bízunk egy izgalmas végjátékban és egy lehetséges negyedik akár ötödik meccsben ! Jót tesznek a bajnokságnak az izgalmas párharcok !

Koops
Olvasó

Körmendnek gratulálok a győzelemhez!:)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jó, de ne nyalj!!!! NE NYALJ!!!!

piros710321
Olvasó

Emlőke váltott. Siralmas!

Koops
Olvasó

Maradjál már csendbe legalább és mutasd meg arcod, amit lassan mindenki tud a fórumon! 😀

pécsidrukker
Olvasó

Először is jó mérkőzés volt. Sajnos mi a második félidőre elfáradtunk ez meglátszott támadásban meg védekezésben is csúsztak be hibák.
Gratulálok a csapatomnak mert küzdöttünk szívvel lélekkel de sajnos a mai meccsen ennyire volt elég. Megyünk tovább még nincs vége a szezonnak.
Gratulálok a körmendi csapatnak és sok sikert nekik majd a későbbiekben. Gratulálok a körmendi tábornak is, hogy ennyien elkísérték a csapatot és jól nyomták egész meccsen!

Hajrá Pécs!!

Kukker
Olvasó

Adi ki az Emőke?

piros710321
Olvasó

Egy gyáva pöcs!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak, küzdelmes, jó meccs volt. Nagy kár, hogy Budimir nem tudta vállalni a játékot, nélküle nagyon kevés érdemi játékost tudtunk bevetni és a végére el is fogytunk. Hozzá kell tenni, hogy Csorvási extrát játszott ma, szinte tarthatatlan volt, bár elég bután is védekeztünk rajta, főleg Wright. Mellette pedig a 4 légiós és Ferencz olyan potenciált jelentett a Körmend támadásaikor, hogy azt már végképp nem bírtuk el, szépen körbejáratták a labdát és mindenki képes volt bedobni távolról. Külön gratulálnék a körmendi szurkolóknak, akik kitettek magukért. Bár a buzihortizás az elején elég méltatlan volt, de erre a meccs közben ők… Olvass tovább »

Koops
Olvasó

Ember pécsi vagy nem?
Legalább bízzál már a csapatodban egy kicsit!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Természetesen pécsi vagyok és bízok a csapatban, de Veljkot nem hinném Feri játszatni fogja Körmenden és a többieket se gondolnám szétszakítaná a hazai pályán veretlen Körmend ellen. Nem kéne most valaki még kiessen a rotációból, mikor a Szolnok ellen lehet esély a bronzra.

SPARTAN
Olvasó

Grat a csapatnak! Remélem megússzuk sérülés nélkül a hazai meccset és nyerünk.
MILÁN nagyot játszott! Price most sokat hibázott.
A bíráskodás kritikán aluli volt.
Mindegy, behúztuk.
Hajrá Körmend!

pécsidrukker
Olvasó

A

Emőkevagyok
Olvasó

Csorvási, aki ugye az Albába igazolt, jól játszott! Neki nagyon drukkolunk, mert úgy tudjuk, hogy Pista nagyon mérges volt, mert nem maradt Körmenden!
Úgyhogy úgy korrekt, ha neki gratulálok! Szép volt Dr. Alba Milán! 🙂 🙂

Barna
Olvasó

Nagyon beteg, élettelen ember lehetsz….de sebaj, kell majom a cirkuszba?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

EMŐKE, nagyon finom volt a szilvás derelye !!! Anyukádnak köszi! Jót szurkoltunk, Thames mindent eldöntő trojkájánál te is üvöltöttél, mint az albán szamár! 😉 Vicces volt, nagyokat nevettünk! 😀 Te is, édesanyád is nagy sportrajongók vagytok!!!

SZERETLEK 😉

2lee14
Olvasó

Ki kérdezte? Senkit sem érdekeltek.

mte7
Olvasó

Lassan kezdlek már sajnálni h milyen beteg ember vagy…
Különben a Pista meg a Johny magasról leszarnak..jót röhögnek rajtad…???

S.Pippen
Olvasó

Itt már a száztagú cigányzenekar is hiába húzná a pécsiek nótáját…

Koops
Olvasó

Fáj az playoff vereség még mindig legalább írnál vissza bárkinek, aki ír számodra ..:D
Amilyen gyógyszeres állapotba lehetsz, arról sajnos nem tudhatsz véleményt nyilvánítani… Ez a nem a te bajod! Majd ha tiszta leszel kérlek szóljál és személyen akár beszélünk 😉

apasas
Olvasó

Emőke nem az a bajod, hogy nem láttad a meccset, hanem az: beteg ember vagy……?
Forever MTE ?

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Igazad lett Zoli legalább a Falco visszahozta a Pécsen elment pénzt.

pbask
Vendég
pbask

Gratula! Remélem a két hentes csapat kotrodik oda ahova valóak.

Koops
Olvasó

Menjél oda ahova vagy!
“Silverhelyi paraszt”!!

Rougenoil
Olvasó

Ez valami vadkeleti tájszólás ?

Koops
Olvasó

Ha azt szeretnéd igen ez rajtad múlik 😉

Rougenoil
Olvasó

Nem tehetek arról, ha nyugatra csak osztálykiránduláson juthattál el évi egyszer :/

Koops
Olvasó

Barátom még mindig Pécs Dél- Nyugatra van.. Elnézést kérek tőled, hogy itt élek és többször meglátogattam a silverhelyt! A Szar arénét! Ezzel csak miattad szidóm a szurkoló táborod! Inkább maradnál csendbe! 😉

Rougenoil
Olvasó

Szombathelytől? Nézz már meg egy térképet… Egyébként csókoltatom az ormánságiakat…

Koops
Olvasó

Én meg az olyan parasztokat, amik ti vagytok! 😉 Öngölt, amit magadnak adsz az vicces! 😀 (Elnézést a szombathelyi normális szurkolóktól!)

Rougenoil
Olvasó

Szombathely hagyományosan mindig is egy polgári város volt.. A könnyűipar dominált, így nem jelentek meg egyéb elemek a régi városi lakosság mellett.Pécsen is jelen volt egy polgári réteg, de az urán miatt a század közepén felhígult a város lakossága. Ha egy szombathelyit parasztoztok, az legfeljebb szubjektív dobálózás lehet, míg mi lazán prolizhatnánk felétek, joggal.

Koops
Olvasó

Ha már az Uránbányárol akarsz mésélni nekem, akkor kérlek folytasd nagyon érdekel! Mind poltikai viszonylatba plus megélhetési munka miatt szívesen beszélgetek veled! ?
Kiváncsian várom a véleményed, de ha már ennyire belemész mesélj a környék bányász aknáiról is már!(90-es évekről) Legalább ha tudod el mondhatod magadról is miért vagy igazi munkás ember és miket tudsz! Szívesen beszélgetek erről! 🙂

Rougenoil
Olvasó

Nem vagyok fizikai munkás, és nem is értem, miért kéne annak lennem.

Koops
Olvasó

Akkor legálább csendbe marádtál volna és mellé bölcs maradtál volna! 🙂
Ha már polgári rétegről beszélünk! 🙂
Mindenki az, aminek tanul!!!

Rougenoil
Olvasó

Ezek szerint ha nem értek a bányászathoz, akkor nem beszélhetek a társadalmi rétegződésről ? Itt te vagy a felületes barátom és nem én.

Koops
Olvasó

Bármilyen témába szívesen beszélegetek veled a társadalmi rétegzödésről! Vagy akár a kosárlabdáról, ha már ezzen a fórumon beszélgetünk! Csak olyan témába ne menjél bele, amihez nehezen értesz! Hozzá teszem nekem is van sok olyan téma van! 🙂

Rougenoil
Olvasó

Nem a szakmámban helyezkedtem el, de történelem szociológia diplomávával had értsék már kicsit a témához. Kedves uránbányász úr!

Koops
Olvasó

Én sem ne izguáljál!
Azért gratulálok a szakmádhoz! 🙂 Hamár lenézni akartál vele! ?
Hozzá teszem egyik szakmám tanár diploma! ( nem menözni akarok vele, mert nem ebben dolzok!) Mellé remélem fogunk személyesen beszélgetni is!

Rougenoil
Olvasó

Nem nézték le 😀 egy túltolt fricska volt, nem kell túlgondolni.

Koops
Olvasó

Ennyi, de eszme cserének bőven elmehet! ?

panther
Olvasó

Az én történelem-szociológia diplomával rendelkező ismerőseim tudnak helyesen írni, ezért azt írták volna, hogy “hadd értsek” hozzá.

Az arcod így nagyobbnak tűnik, mint a valós tudásod… 🙂

Vélhetően ezért nem a szakmában helyezkedtél el.

Ez persze nem baj, csak a kioktató kommentek után kellemetlen.

Kedves történész-szociológus úr !

Rougenoil
Olvasó

Még a “szilverhelyi parasztra” írtam néhány sort, amit néhányan a mimóza lelkükkel túl komolyan vettek. Ha ez megnyugtat, természetesen nincsen semmi gondom sem Péccsel, sem a helyiekkel. Azt mondjuk nem értem hogy egy idegen és anonym ember véleménye miért ennyire releváns, főleg hogy te is túltoltad egy kicsit, szóval szálj le a magas lóról, és élvezd a fejlődő magyar kosárlabdát. 😉

panther
Olvasó

Igazad van, nem véletlenül volt Szombathely Európa Kulturális Fővárosa! Ja, nem az Pécs volt.

Szóval teljesen felesleges ilyen témákon “izmoznod”.

Az “urán miatt a század közepén felhígult a város lakossága” megjegyzésed pedig egy gyöngyszem, a Magyar Narancs utolsó előtti oldalára való. (Ott szokták a legnagyobb blődségeket idézni.)

Maradjunk inkább a kosárlabdánál, mindenki jobban jár. 🙂

Rougenoil
Olvasó

Inkább beszélek a Magyar Narancs stílusában mint a Lokáléban…

panther
Olvasó

Bocsánat, de a Lokált nem ismerem. Az valami szombathelyi helyi lap?

A Magyar Narancs egy nívós hetilap, az általam említett oldalon az oda nem való blődségeket szokták idézni.

Szövegértés, kedves szociológus úr !

Rougenoil
Olvasó

A Magyar narancs is elfogult, a Lokál is, nyilván más-más irányból

benett
Olvasó

Ez a cikk nem a falkóról szól. Talán oda írogass,ne ide.

Rougenoil
Olvasó

Oda írogatok, ahová akarok. Vasi vagyok, így a Körmendnek is szurkolok a Falco mellett.

Pécsidrukker99
Olvasó

Az előbb a kocsmában a Körmendiek a falcot szidták velünk együtt ;). Ha a Körmend jut a döntőbe, akkor vesszen a Falco. Hajrá Pécs, hajrá Mte.

Rougenoil
Olvasó

És? Szombathelyen is ugyanannyi ostoba ember van mint ahogy máshol is sok ilyen lehet . Ettől még a normális körmendieket miért ne bírhatnám?

Pécsidrukker99
Olvasó

Az lenne a legjobb, ha a bajnokság nem a rivalizálásról szólna

Rougenoil
Olvasó

Igazad van teljesen, a való életben nyilván semmi gondom nincsen Péccsel

CsakAzImitNe
Olvasó

Nem kéne erőltetni ezt a proli ricsajt ! A meccs jó volt és reméljük a következő is az lesz nem kell itt hisztizni meg szilverhelyezni !

Zvezda
Olvasó

Uhh, ezt nem kellett volna.
De Körmendnek szurkolni Falcosként.. az nem jó.

panther
Olvasó

Szerintem meg Te kotródj oda, ahova való vagy. Szánalmas egy életed lehet ezzel a beteg lelkülettel.Éppen ezért nem is igazán tudok haragudni rád, inkább sajnállak.

derryl
Olvasó

Bájos, mikor egy körmendi cikkhez jönnek a filkósok osztani az észt, akiket leparasztoznak, falusiznak a magas lóról! Már Pécs is ebbe a lenézett kategóriába tartozik, mint a mellékelt ábra mutatja. Akkora arcuk van egyesenek (szociológia diplomával inkább kussolnék), csak egy SR71-es ről, 23 ezer méterről lehetne igazolvány képet készíteni!

A faluzásról pediv csak annyit: az ország egyelen megyéje, ahol mindössze 6,azaz bat 5000-nél nagyobb lélekszámú település van, apvetően aprófalvas megye! Nem ezzel van a gond! A sárga arcokkal!

derryl
Olvasó

Jav: – pedig,
– hat,
– alapvetően.
Bocs!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Skacok, ne veszekedjetek! Semmi gond nincs senkinek a származásával, végzettségével vagy munkahelyével. EMŐKE anyukája például nagyon jópofa asszony, estin tette le az érettségit. Én egy nagy, tőkeerős multiczégnél drogozom, felelős beosztásban, nagy teljesítményű czégautóval, vadiúj, méregdrága iphone-nal. Más könyvtár-szociológia végzettséggel rendelkezik, megint mások meg bányákban turkálnak. Ez így szép és így jó, ezért vagyunk sokan sokfélék! 😉
SZERETLEK benneteket! 🙂

Jkse
Olvasó

Szokásos pécsi mészárlás. Jól haladtok a történelmi negyedik hely felé és akkor talán lesz pénz támadóidő mérőre?! Körmendnek gratula remélem nem sérül már meg senki!

Falcokc99
Olvasó

Azért ezt sokkal szerényebben kéne előadni nyaralás közben 😀 A történelmi 5. helyről, és egy általános iskola tornacsarnokában játszó csapatnak szurkolva felfele beszélni a “nagyokhoz” elég nevetséges, vagy ahogy mondani szokás kiszólt a szar a gödörből? 😀

pontaz
Vendég
pontaz

bezzeg első napon a kupában hogy szurkolták nekik..

jaszberenyikse
Olvasó

Kár,hogy a világverő naffalkó március végéig alulról figyelte azt a bizonyos történelmi 5. helyezett, általános iskola tornatermében játszó csapatot. Nyugi csak valamit reagálnom kellet amiért egész Berényt szidod egy berényi rosszízű hozzászólása miatt. Gratulálok nektek egyébként és sok sikert a döntőben!

derryl
Olvasó

99! Akkor maradj csendben, és hallgat a gödör is! Egész évben ti beszéltetek felfelé!

Koops
Olvasó

Vegyél már vissza a szádból! Nyaralás remélem jól telik számotokra kis barátom! 😉
Üdvözlőjük Pantelics barátunkat! Mellé foglalkozzatok a jövetekkel, ami nagyon nem biztos! Jövőre is mutassátok meg mit tudtok azt muzsikáljon a szátok 😉

panther
Olvasó

Mi volt az egymás elleni eredményünk ebben a szezonban?

Tudtommal 5-1 ide. (Tudom, sérülések, bírók, csak 5-6 külföldi, stb.)

És mi volt nektek a történelmi helyezésetek a fennállásotok alatt? (A 2.osztály bajnoka nem számít ám…)

Úgyhogy több szerénységet és jó nyaralást!

anonymus
Olvasó

Még külsős szemmel is látható, hogy nagy lett az arc. Azért mert egy berényi így ír nem kéne a többit is bántani és arcoskodni. Úgy látszik gyorsan tanultok a “nagyoktol”.

Jkse
Olvasó

És még mi vagyunk a nagyképűek? Amikor a Pécsiek kamu fiókokat csinálnak, suttyónak nevezik a játekosokat, meg hogy 6-1 ? Ha azt nézzük teljes keret akkor 0-1?. Persze egy szurkoló nem jött Berénybe. Ez a nyaralás duma meg már nagyon uncsi. Ha jól tudom először lesztek 4. helyezet ami történelmi ezzel is mi a baj, hogy ezt írtam? Nekünk ez nem történelmi másodjára leszünk 5. helyezet.

Koops
Olvasó

Itt azt, hogy 1-2 hülye van Pécsen, mint nálatok is…
Legalább nekünk nem kéne annak lenni…
Voltunk már 2,3,4 helyezettek is csak sajnos arany hiányzik, ami nagy valószínűséggel nem idén lesz meg…
Azért imádom, hogy mindig velünk törődtök! 🙂

Laposvár
Olvasó

Nem jól tudod

Pvsk Fanatic
Olvasó

Legalább néznél utána az eredményeinknek, mielött nagy mellénnyel leírod…

panther
Olvasó

De lehet, hogy 6-1 ide, bocs a figyelmetlenségemért! 🙂

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/ZGbnqF1

Emőkevagyok
Olvasó

Sajnos nem láttam a meccset.
De anyukámmal épp azt beszéltük, hogy a Pistát az erkölcsi aranyérem átadón valószínű szenté fogják avatni, ha jól tudjuk ehhez két csoda kell. Az egyik biztos az, hogy ezt a szar Körmendet döntőbe juttatta, a másik meg Ő maga, a személye!
Szal nagy buli lesz.
Életünk legboldogabb napja lesz, amikor a mutogatós bácsi hangosan fog zokogni, mert vágjuk a hálót.
Nyissz, nyissz!

Zvezda
Olvasó

azt még nem tudjuk, hogy mennyire szar ez a Körmend. Mindenesetre 2 nekik, ez mellettük szól.

bimbo
Vendég
bimbo

A torkodat kéne elvágni te mankos kurva

Emőkevagyok
Olvasó

Bimbó! Bimbó!
Ezt most nagyon elszúrtad. Holnapra remélem nincs programod, mert, hogy ezért a rendőrségen találkozol az ügyvédeimmel az tuti!
Nem kell annyit inni kedves Bimbó, nem kell. Baj van belőle… Látod…

piros710321
Olvasó

Most biztosan megijedt! 🙂

bimbo
Vendég
bimbo

Várom már nagyon a személyes találkát veled buzigyuri

Barna
Olvasó

Elhiszed nagyon?

piros710321
Olvasó

Te kis gyáva pöcs, vigyázz mert megtalálunk és az isten nem ment meg egy zakótól! Ja, lehet futni feljelenteni fenyegetés miatt! Attól még vki kipicsáz!

Emőkevagyok
Olvasó

Na mi van, minden körmendi keményre itta magát?

piros710321
Olvasó

Hány órára kell menni a rendőrségre, te kis pöcs?

bimbo
Vendég
bimbo

Na mi van csip a pisi a bugyiba jobb lessz ha elkussolsz mert nem lessz mivel irnod ,eltöröm a kezedet és feltuszkolom a seggedbe

bimbo
Vendég
bimbo

Te engem ne fenyeges senkiházi ály ki személyesen ,mond el mi a fasz problémád van, csak nem belegázoltam a lelki világodba ?tudtommal páran tudják ki vagy ugyhogy jobban tenéd ha meghuznád magad

Emőkevagyok
Olvasó

Konkrétan azt írtad, hogy elvágod a torkom, én nem fenyegettem, de ezt nem úszod meg!
Az, hogy ály, az mi? Te írástudatlan, részeges, buta.

bimbo
Vendég
bimbo

Sok sikert ezel ha ügyvédhez fordulsz és sz még foglalkozik is vele akkor az szánalmas ez ugyanis nem fogja kimeríteni élet elleni veszélyeztetés büntetendő kategoriát mivel az el kéne és az el vágom két külön dolog ,szöveg értelmezés ,a másik te hétröl hétre kimerìtted a közösség elleni izgatás,becsületsértés rágalmazás fogalmát amiröl nem àrtans elgondolkodnod és akkor viszont keresettel élve te kapsz egy büntetőfeljelentést ,gondolkozz mielött cselekszel, ha ennyire sunyi fasz vagy most mutasd meg ,hogy mekkora nagy ember vagy keres meg e- mail be összehozunk egy talit ,bár tudom egy gyáva pöcs vagy és nem mersz négyszemközt velem találkozni csak… Olvass tovább »

bimbo
Vendég
bimbo

Mégvalami nem a rwndörségen hanem a bíroságon találkozhatunk, elösször tedd meg a büntető feljelentést,majd várd meg a nyomozati azakasz végén az ügyet átküldik az ügyésségre akik a pirok átnézése után elrendelik ez ügyben a büntető eljárást.minden bizonyitték beszerzése után az ügyet kirendelik egy bìrohoz aki kiküldi az idézéseket utánna jön a tátgyalás csak szolok.

bimbo
Vendég
bimbo

Részemröl az ügy lezárva ha akarsz pöröghetsz még rajta egy darabig jó szorakozást

vasipasi
Olvasó

Bimbo! Körmendiként mondom, elképesztően büdös gyökér primitív SENKI vagy! Netto faszságokat beszélsz jogilag is, ahelyett bocsánatot kérnél.
Az Emőke egy idióta troll, de Te minden határon túlmentél, lejáratod az egész csapatot.
A pofádat kéne megfognod, ha már reggel észhez tértél, és a létező összes módon bocsánatot kérni, nem itt hősködni.
Emőke féle gyökerek pont ezt akarják elérni, és amíg vannak olyan elmeroggyantak, mint te, addig sikerrel is járnak.

bimbo
Vendég
bimbo

Biztos igazad van de az a legnagyobb probléma hoy senki nem mer és akar az ilyenekkel foglalkozni hanem elsunnyogni problémát szönyeg alá söpörni ,nem felvenni a kesztyüt kussolni had legyen igaza és akkor mindwn rendben van azt meg had döncsem el kinek mit azonkivül megy oda vissza sunyi embereké a jövő vagy mi a fax

bimbo
Vendég
bimbo

Az elviselhető számodra ahogy komunikál a mi csapatunkrol?

derryl
Olvasó

Azt meg se említsd, ha Gyujibát, meg a Filkót baszogatnák így hónapról hónapra, már régen bannolták volna ezt a hurkatolvajt!

bimbo
Vendég
bimbo

Azért azt ő sem gondolhatja komolyan ,hogy ezért valakit kicsinálnak ugye

piros710321
Olvasó

Szted Bimbonak kellene bocsánatot kérni Emlőkétől? Na ne nevettesd már ki magad!
Jelentse fel ez a kis gyáva pöcs, jelentsen fel engem is. Állunk elébe. Amennyi mindent össze gyűjtöttem már amit ez a féreg itt irogatott, biztosan találunk benne vmit ami a rágalmazást kimeríti.
Annyira várom már, hogy fel legyek jelentve.
Nyugi Bimbo, nem fog ez a gyáva pöcs feljelenteni. Igaz szeret jelentgetni, de most nem fog.

bimbo
Vendég
bimbo

Köszi az az idő már rég elmult,hogy én bárkitöl is féljek föleg ilyen senkiházitol

bimbo
Vendég
bimbo

Jolvan látom elolvastad, ilyenkor ha megtalálnak micsoda férfi lettél hirtelen ,te gyáva pöcs

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Az talán valami olyasmi lehet, mint az ály ki dó ?? 😉

bimbo
Vendég
bimbo

Cirka

piros710321
Olvasó

Ott álltam a rendőrség ajtajában és vártalak. Gondoltam ne kelljen ismeretlen ellen feljelentést tenned. El ment az egész délelőtt a semmibe, miattad.
Bimbo nem jött, talán majd legközelebb. írd meg mikor legyünk ott.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés