Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kovács szerint voltak érdekes ítéletek

Molnár Márton örült, hogy a Sopron elleni meccs után tudtak javítani.:

:

Tegnap este elszenvedte első vereségét az Atomerőmű SE a középszakasz során. Az alapszakaszt követően, ismét izgalmas végjáték során sikerült megállítania a KTE-Duna Aszfalt csapatának a paksiakat (83-81). Molnár Márton érthető módon boldog volt a lefújást követően, hogy a Sopron elleni vereséget követően sikerült javítaniuk.

– A soproni meccs után fontos győzelem volt. Kemény összecsapás volt, harcoltunk, küzdöttünk. Pozitívum, hogy kevesebbet kaptunk, mint a Sopron ellen. Egy labdás mérkőzés lett a végére, sikerült nyerni. Készülünk a következő mérkőzésre, gratulálok csapatomnak, és Paksnak is – mondta Molnár Márton, a KTE centere a hunbasket.hu-nak.

A túloldalon úgy érezték, hogy a jó kezdés ellenére a folytatásban elveszítette a csapat a megfelelő agresszivitását. Kovács Ákos szerint részben ennek köszönhető a vereség.

– Gratulálok a hazai csapatnak, egy pikáns találkozó volt nagyot küzdött mind a két csapat – mondta Kovács Ákos, az ASE irányítója a hunbasket.hu-nak. – Olykor szép játék volt, olykor brusztolás. Egy labdás meccs lett a végére. Az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, elhúztunk, a második negyedben elveszítettük az agresszivitásunk mindkét oldalon. Nagyot küzdöttünk, visszajöttünk, voltak kérdéses ítéletek, de benne volt ebben az egylabdás mérkőzésben. Most Kecskemétnek jött ki jobban. Három idegenbeli meccsen próbálunk minél jobban szerepelni.

Fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Artur DokiMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Érdekes ítéletek mindig vannak… Pakschra több szurkoló kéne,csak azt meg nem lehet sok pénzért sem igazolni… kár érte,mert amúgy az intelligencia meg megvan… 🙁 SZERETLEK benneteket.

Artur Doki
Olvasó

Miért,fújdmeg?
hol van sok szurkoló,nálatok?
Százalékos megoszlásban még mindig elég jól állunk sok vetélytársunkhoz képest…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés