Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kovács Péter szerint az eredmények igazolják a változtatásokat

Gasper Potocnik érkezése óta ötből négyet nyert a Szolnok.

  •   :

:

Gasper Potocnik érkezése óta remek formában kosárlabdázik a Szolnoki Olajbányász együttese és az elmúlt öt meccséből négyet is megnyert, legutóbb Fehérváron kapott ki egy ponttal.

A gárda csapatkapitánya, Kovács Péter a BB1.hu-nak elmondta, az eredmények igazolják a változtatást:

Az eredmények is mutatják, hogy sikerült a jó irányba változtatni a játékunkon. Felrázta a csapatot az edzőváltás, valamit érkeztek új játékosok is. Főként védekezésben látszik ez meg, sokkal agresszívabbak, sokkal jobbak vagyunk hátul, ami egy jó ritmust ad a támadásoknak is. 

Ezután kitért arra is, hogy a szezon közbeni játékosmozgások során hogyan változott az öltözőn belüli kémia.

– Sosem egyszerű ilyenkor, de profik vagyunk, hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy lehetnek változások. Egyáltalán nem volt gond az új játékosok beépítésével. Nagyon jól illenek a csapatba mind emberileg, mind pedig játéktudásilag. Úgy gondolom, hogy az eredmények is azt mutatják, hogy zökkenőmentesen ment a beilleszkedésük. Jól szálltak be, jó a csapatkohézió.

Az Olajbányász szerdán a Jászberényhez látogat, ahol bemutatkozhat az újonnan kinevezett tréner, Miljan Csurovics. Kovács szerint minimálisan nehezíti a felkészülést, hogy nem tudják, milyen változtatásokat eszközöl ilyenkor az új edző, de elsősorban a saját játékukkal foglalkoznak a Szolnok kosarasai.

– Nyilván nehezebb így felkészülni, de egyébként sokat nem változtat. Készültünk a Jászberényből, videóztunk, taktikailag feltérképeztük őket. Az edzőváltás után nem lehet tudni, hogy mit változtatnak a védekezésükön és a támadásukon, ebből a szempontból egy kicsit nehezebb. Illetve egy ilyen csere mindig felrázza a csapatot, a játékosok bizonyítani szeretnének, emiatt nehezebb mérkőzésre számítok. Az első az természetesen most is a győzelem, leginkább a saját játékunkra kell koncentrálnunk ebben az esetben, illetve az egyéni felkészülésre is. Mindenkinek megvan az az ember, akivel szembekerülhet a pályán, róla mindent maximálisan tudni kell.

Fotó: olajofficial.hu

  •   
7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Modus operandipbaskO1Gmte7Tárkony Recent comment authors
Modus operandi
Olvasó

Hajrá Peti! Rázd fel magad! Nem felejtettél el védekezni!

CSAK AZ OLAJKA!

O1G
Olvasó

A légiósok most már rendben vannak, az edző is, már csak rajtatok magyarokon a sor Peti!

mte7
Olvasó

Nem akarlak bántani Petike,de ha az Alba ellen nem küldenek pályára,szolnoki győzelem lett volna…csak fékezted a csapatodat..

pbask
Vendég
pbask

Peti jó védő volt,támadása sose volt igazán. Sérülése óta már ez a védőpotenciál sincs meg benne,sajnos nem való az A csoportba.

Tárkony
Olvasó

Petike, irány apához kaposra, ez már nem a te szinted

derryl
Olvasó

Peti én annak örülnék, ha te is igazolnád, miért vagy a csapatban! Sajna az eddigi produkcióid még minősíteni sem nagyon lehet!

laja
Olvasó

Jól látod Peti akkor húzzatok bele Ti is magyarok, mert eddig Juhoson kívül elég gyengén teljesítettetek!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés