Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kovács Adrián: Ott tartunk, ahol tartanunk kell

Csütörtökön a Nagyvárad, pénteken a Szeged látogat a DEAC-hoz.



:

:

Egy hete indult a munka a DEAC férfi kosárlabdacsapatának háza táján. Hétfőn csatlakozott a csapathoz az utolsó hiányzó láncszem, Jahenns Manigat is, így mostmár hivatalosan is teljes kerettel dolgozhat Kovács Adrián és stábja.

– Manigat ma reggel átesett a kötelező vizsgálatokon, az esti edzésre pedig már csatlakozik is a fiúkhoz. Optimális állapotban érkezett, rendkívül motivált, és nagyon várja, hogy megismerhesse a társait. – mondta a debreceniek trénere.

– A tavalyi játékosállomány sok helyen kicserélődött, visszatérő, illetve teljesen új játékosok is megtalálhatóak a keretben. Ennek ellenére remek a hangulat, a srácok jól kijönnek egymással, és úgy tűnik, mindenki megtalálta a helyét a csapaton belül. Ott tartunk, ahol ennyi idő után tartanunk kell. – folytatta Kovács.

A héten máris két edzőmérkőzés vár a hajdúságiakra, de ezek még zárt kapusak lesznek.

– Csütörtökön a Nagyvárad, pénteken a Szeged látogat hozzánk. Ugyan kevés ideje készülünk együtt, de szeretnénk felmérni, hogy hol is tartunk. A találkozók fő célja, hogy minél több dolgot viszont lássak az edzésen gyakoroltakból, illetve hogy kiküszöböljük a gyakran előforduló hibákat – zárta gondolatait a cívisvárosiak mestere a deacbasket.hu-nak.

Fotó: deacbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés