Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kovács Adrián: Óriási lehetőség ez

Spanyolországból tért haza a DEAC edzője.:

:

Kovács Adrián és Justinas Spokas Valenciában jártak, a SportCoachAcademy nemzetközi edzői kurzusán, ahol olyan neves és elismert szakemberek is részt vettek, mint a kétszeres Euroliga-győztes Dimitrios Itoudis, vagy a Sacramento Kings másodedzője, Igor Kokoskov – írja a DEAC honlapja.

– A kurzus alapvető célja, hogy a spanyol szövetség legmagasabb edzői képesítésénél még egy szinttel feljebb lépjünk. Több, mint 22, nemzetközi szinten is elismert edzővel dolgozhattunk együtt. A rendezvény hatalmas pozitívuma volt, hogy az előadásokon kívül is bármikor kontaktba kerülhettünk a szakemberekkel, amikor csak idejük és energiájuk engedte, készséggel álltak rendelkezésünkre – nyilatkozta a DEAC edzője, Kovács Adrián.

– Nekem az volt a legfontosabb, hogy személyesen is megismerjem ezeket a rendkívül magasan kvalifikált, nagy formátumú embereket, és kikérjem a részletes véleményüket bizonyos szakmai dolgokban. Az idei csapat szempontjából is úgy érzem, építő jellegű volt az összejövetel, hiszen például friss igazolásunk, Lluis Costa Martinez több korábbi edzője is jelen volt, így róla is sok szó esett. Másodedzőmmel, Justinas-sal ugyan már régebbről ismerjük egymást, de igyekeztünk kihasználni a lehetőséget, hogy ennyi időt együtt tölthetünk. Óriási lehetőség ez a hazai edzőközösség számára, hiszen nem mindennap kerülhetünk közeli kapcsolatba ilyen tapasztalt, sikeres edzőkkel –tette hozzá a tréner.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés