Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Kovács Adrián lett az U20-as férfi válogatott edzője

Komoly feladatot kapott a DEAC edzője.:

:

Online elnökségi ülést tartott a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége. Arról, hogy a bajnokság rajtjáról miként döntöttek, itt írtunk.

Az ülésen szóba került az utánpótlás válogatottak edzőinek kinevezése. Jelentősebb változásra nem kell számítani, egyedül a fiú U20-as csapatnál lesz új stáb. Itt a DEAC vezetőedzője, Kovács Adrián irányítja majd a szakmai munkát, segítői Simándi Árpád (Naturtex-SZTE-Szedeák) és Széll Gábor (DEAC) lesznek.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Nagy AndrásTTZsarkovAlbaCsávók Recent comment authors
AlbaCsávók
Olvasó

Nem tudom mi volt a baj Pető Ákossal, én látatlanban nem cseréltem volna le, de Adrián jó döntés, ha mégis. Nagyon felkészült, fiatal edző, aki folyamatosan képzi magát. Sok sikert!

Zsarkov
Olvasó

Elméleti “szakember”, meccselni nem tud,pedagógiai érzéke nincs…, Pethő sokkal jobb volt.., a Nyíregyházával és a Kompóttal is junior bajnokságot nyert…

AlbaCsávók
Olvasó

Közben rájöttem, hogy Pethő az U18 szövetségi kapitánya, úgyhogy mégsincs baj!?

TT
Vendég
TT

Folyamatosan képzi magát, ezt sok helyen olvastam már róla. Ez miért rendkívüli, a többi edző nem képzi magát? Szerintem ez a minimum.

Nagy András
Olvasó

Sajnos ha körbenézel az országban és nem csak a kosárlabda területén, akik már elértek egy szintet kényelmesen hátradőlnek, reméljük Adrián nem lesz ilyen ezek után sem

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés