Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Kovács Adrián: Érződött a döntős tapasztalat hiánya

“Mindent egybevéve örülnünk kell az ezüstéremnek.”:

:

Küzdelmes, szoros mérkőzésen maradt alul a Magyar Kupa döntőjében a DEAC együttese a Falcóval szemben. A debreceniek vezetőedzője, Kovács Adrián így értékelte a finálét a klubja honlapjának:

Mindenki láthatta, hogy nehezen kezdtünk, megremegtek a kezek a tét súlya alatt. A kidolgozott helyzeteink megvoltak, de ezeket alacsony százalékkal tudtuk értékesíteni. Érződött a döntős tapasztalat hiánya is, a szombathelyiek ebben a tekintetben nagyobb rutinnal rendelkeznek. A félidőben rendeztük a sorokat, és nagy harcra késztettük a Falcot. Ekkora előnyt a bajnoki címvédőnek nyilvánvalóan nem lehet adni, így a végső győzelem elmaradt. Mindent egybevéve örülnünk kell az ezüstéremnek – még ha ez most nem is egyszerű – azt gondolom, büszkévé tettük a szurkolóinkat, az egyetemet és a várost is.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
PécsiPárducVulcanoSunsMendezRózsabimbó Recent comment authors
PécsiPárduc
Olvasó

Kovács Adriánnak a kupadöntő utáni összes nyilatkozatában azért csak sikerült elkerülnie azt a mondatot, hogy: “Gratulálok a Falco csapatának a kupagyőzelemhez!”

Rózsabimbó
Olvasó

Hát, ha jól számoltam 21 tripla kísérletből kettőt dobott be a DEAC. Na szóval, ha nagyon rossz százalékkal dobják a fiúk, mondjuk 21-ből 5 megy be,az azt jelentette volna, hogy Kupagyőztes a DEAC 6 ponttal megelőzve a Falcot!!
Tudom nincs ha, csak drága falcos barátaink, adjatok hálát a szerencséteknek, hogy megkegyelmeztek nektek az égiek!!!
Jobb csapat a DEAC!

Praenoricum
Olvasó

Ön szerint a Falco 3/17-et szokott dobni? Vagy kétpontosokból 21/52-őt? Semmi értelme az ilyen “volna” gondolatoknak. Ott volt 40 perc, az alatt ezt sikerült. Lehet, hogy idén még összefut a két csapat, ott lehet majd bizonyítani.

Mendez
Olvasó

Idén 3 meccset játszott a Falco és a DEAC egymással.
Abból 2-t a Falco 1-et a DEAC nyert.
Ha jobb csapat lenne a DEAC akkor 0 és 3 lenne ez a mutató.
De köszönjük az észrevételt.
Ülj le 1-es.

Suns
Olvasó

Az égiek. Aha.

Vulcano
Olvasó

Akkor ennyi erővel ha a Falco meg úgy játszik mint az Olaj ellen akkor 30-al verte volna a DEAC-ot. Szóval hagyjuk ezt a mi lett volna ha érvet.

Praenoricum
Olvasó

Szerintem év eleje óta rengeteget fejlődött a Debrecen. Komoly védekezést tudnak pályára vinni és kiegyensúlyozott a támadójátékuk. Ha a szezont elfelezem és csak a második felét nézem, akkor abszolút topcsapat. Ha az elején nincs az a sok bukdácsoló meccs, akkor simán előrébb végezhettek volna. Bárkire veszélyesek lehetnek. Az ezüstérmet meg egyáltalán nem kell szégyellni. Nagyon sok csapat irigyelheti azt, egyetlen nem, de neki meg van elég tapasztalata az ezüst terén. Szerintem a Debrecen sajnálhatja, hogy nincs középszakasz.

Vadkakas
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, kemény munka volt. Az ezüst szépen csillog.
Szépen összeálltunk a bajnokság eleji csapongó játékhoz képest. Dícséret illeti az edzői stábot.
Tavaly 3. helyezés
Idén 2. helyezés
Jövőre….. 😉

Play Off-ra is további öszeszedett játékot kívánok!

Hajrá DEAC!

Marillion
Olvasó

Büszke is lehet Debrecen erre az eredményre a csapatra és a teljesítményükre,de még most jön csak a java a bajnoki rájátszás és a Deac ha igy játszik tovább még bajnoki döntöre is odaérhet! Szimpatikus csapat és vezetöedzö….Tóth Ádit a válogatottba! fel kötni a gatyát ellenük mindenkinek! Sok sikert a továbbiakra! Mi pedig nagyon tudunk örülni az elsö kupagyözelműnknek is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés