Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kovács Adrián: Elnézést kérek a klubtól és a szurkolóktól

Beragadt a Szolnok, az Alba pedig úgy védekezett, ahogy illik. Edzői nyilatkozatok.:

:

DEAC – Szolnoki Olajbányász 82-71 (27-21, 18-17, 15-20, 22-13)

Kovács Adrián, DEAC: Elnézést kérek a klubtól és a szurkolóktól, sose jó, ha egy edző cserben hagyja a csapatát. A fiúknak jár a gratuláció, negyven percig küzdöttek, minden labdáért vetődtek, és végre azt az intenzitást hozták, amit elvárok tőlük. Hiszem, hogy ez az igazi arcunk, és hogy az előző mérkőzések során mutatott formánk csak egy rossz álom volt, amiből sikerült felébrednünk. Nagy potenciál rejlik az együttesünkben, és ezt be tudtuk bizonyítani. Kellemes ünnepeket kívánok.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Tudtuk, hogy a DEAC számára a mai mérkőzés élet-halál kérdése, ők így is léptek pályára, mi viszont beragadtunk. Az egész találkozó során nem találtuk a ritmusunkat, és túl sokat hibáztuk. A hazaiak a második félidőben kihasználták védekezésbeli hiányosságainkat, és végül felénk kerekedtek.

Jászberényi KSE – Sopron KC 56-103(9-25, 11-29, 20-32, 16-17)

Lo Elhadjí Malick, JKSE: Bár a sérülések miatt magas ember hiányában szerkezetileg sem voltunk igazán készek erre a mérkőzésre, aki pályára lépett, az mindent kiadott magából. Egy rossz szavam sem lehet játékosaimra. Sérültjeink felépülését követően, s ha idegenlégiósaink is megérkeznek, már lényegesen erősebbek lehetünk. Gratulálok a soproniaknak, megérdemelten nyertek ilyen különbséggel is.

Konstantinos Flevarakisz, Sopron: Örülök, hogy minden benevezett játékosomnak tudtam ezen a mérkőzésen játéklehetőséget adni, s éltek is ezzel. Tudtuk, hogy Jászberényben milyen nehéz a helyzet, de így is megtiszteltük a csapatukat, hogy egyetlen pillanatra sem vettük félvállról a találkozót. A győzelemért jöttünk, s azt magabiztos játékkal meg is szereztük.

Alba Fehérvár – Zalakerámia ZTE KK 101-93 (23-26, 30-19, 26-24, 22-24)

Forray Gábor, Alba: Nagyon fontos mérkőzés volt, karácsonyig ebben a hónapban játszottunk hat mérkőzést, elég nehéz perióduson vagyunk túl, és ebből viszonylag jól kijöttünk. A mai mérkőzések az első negyede nem tetszett, azért mert puhák voltunk, viszont mutatja a csapatnak a karakterét, és azt a potenciált, ami benne van, hogy, amikor egy kicsit meleg lett a pite, akkor világosan sebességet váltottunk. Úgy védekeztünk, ahogy illik, és úgy támadunk, ahogy kell, ezután pedig pillanatok alatt kiépítettünk egy tízpontos előnyt, amit aztán végül mégis tartottunk a végére. Annak ellenére, hogy előbb lezárhattuk volna, a ZTE-t azonban dicséret illeti azért, mert a negyedik negyedben négy extra triplát dobtak, és ezzel abszolút nyílttá rátették a találkozót.

Heinrich Róbert, ZTE: Addig amíg kontrollálni tudtuk a védő lepattanókat addig partiban tudtunk lenni az Albával. Az első negyedben örömjáték kosárlabda folyt, ami nekünk jobban feküdt, jobban éreztük magunkat benne. A második negyedben egy agresszívabb védekezést is kaptunk, a Fehérvár váltott is a védekezésén, azt nehezebben kezeltük és nehezebben folyt ki a labda a kezükből. El is fáradtunk valamennyire, nekünk ez a ritmus kicsit szokatlan még, mert eddig azért kontrollált a kosárlabdát játszottunk, amiben ugyan nem voltunk eredményesek, ahogy ma sem.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ÜvegtigrisBlizzardGézukaArtoisVilis79 Recent comment authors
Üvegtigris
Olvasó

Ugyan már Adrián nem kell az elnézés.Csak mond ki Hajrá Olaj????

moldi56
Olvasó

Ahol ez a Praksch vezet,ott garantált a botrány.Nálunk a Kaposvár elleni meccsen,amely minden szempontból könnyű volt egy bírónak,kiállította Potocsnikot,most kiállította a debreceni edzőt és bónuszként Moort és Suboticot.Ez még Papp Péternek is dicsőségére válna.

moldi56
Olvasó

Így van.Kovácstól sok pontot nem kell várni,ő inkább védekezik,viszont Pongótól és Juhostól jóval több kell.Rudner és Zsíros is jó lenne ha nem a téglákat dobálnák.Én úgy látom Juhos nem érzi jól magát a csapatban,nem tudom mi az oka.Remélem megtalálja önmagát.
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK !

Vilis79
Olvasó

Azért nem illik a csapatodba mert nem tud dobni, küzdeni, mozgáskoordinációs problémái vannak. Túl nagy az arc, kevés munka van mögötte.

moldi56
Olvasó

Sajnos van benne valami…

Artois
Olvasó

En meg remelem elhuz jo messzire jovore.

moldi56
Olvasó

Elhúz? Majd valami rivális csapathoz és majd ellenünk játsza élete meccsét.Mind így szokta csinálni.Mint ahogy tegnap Polyák tette.Tóth Ádám is majdhogynem használhatatlan center volt,nálunk kikupálódott,most meg a Debrecen egyik legjobbja.

Blizzard
Olvasó

Ez szimplán nem igaz, Polyák, ha játszik idén már többször is extrát hozott.

Artois
Olvasó

Adinak teljesen mas szerepe volt itt, mint most Debrecenben. Ne keverd a szezont a fazonnal.

moldi56
Olvasó

Hogy,hogy? Ádi 4-es és 5-ös poszton játszott az Olajnál és ugyanezt játsza a DEAC-nál is.

Gézuka
Olvasó

Nem érzi jól magát? Ott nem érzi jól magát ahol az égvilágon semmit nem kell letennie az asztalra és csúszik a boríték vagy pittyen a telefon? Apja faszát az ilyen játékosnak. Nullahúsz úgy ahogy van. Betli.

Rouge
Olvasó

“… Beragadt a Szolnok…”

Potocsnikot jó edzőnek tartom
és értem én a rotáció fontosságát,
de ha úgy kezdünk,
hogy az ellenfél elmegy az elején,
és onnantól kezdve az egész mérkőzés a felzárkózásról szól,
akkor az rengeteg energiát emészt fel.

Persze fontos az, hogy jöjjön friss erő a padról,
de én akkor is úgy állnék hozzá,
hogy megnyomnám az elejét,
és fusson az ellenfél az eredmény után.

Én biztos, hogy a legjobb ötössel kezdenék,
szerintem hiba Badzimot az elején padoztatni
(tendenciózusan) és csak az első negyed második felében pályára küldeni.

De persze alapvetően a magyar maggal van a gond.

Boldog ünnepeket minden kosárszurkernek!

MINDÖRÖKKÉ KARÁCSONY!?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés