Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kovács Adrián: A nagy energiák mozgósításában elfáradtunk

Gasper Potocnik már csak a harmadik meccsre gondol.:

:

Hullámzó mérkőzést játszott egymással az elődöntő második mérkőzésén a DEAC és a Szolnoki Olajbányász. Edzői nyilatkozatok.

DEAC – Szolnoki Olajbányász 94-86 (22-10, 17-19, 27-24, 28-33)

Kovács Adrián, DEAC: Igazi hullámvasút volt számunkra ez a mérkőzés. Remekül kezdtünk, agresszív védekezésünk által sok könnyű kosárhoz jutottunk a korai szakaszban. A nagy energiák mozgósításában elfáradtunk, így többször is közel engedtük magunkhoz ellenfelünket. Faultproblémáink miatt beszűkült a rotációnk, így ez is közre játszott abban, hogy kiélezett lett a végjáték. Szeretném kiemelni Stefan Moody-t, aki végig vezére volt a csapatnak, és Somogyi Ádámot, aki fiatal korát meghazudtolóan teljesített a kulcsszituációkban. Köszönjük a közönségünk buzdítását, hatodik emberként kiváló hangulatot teremtettek a csarnokban.

Gasper Potocnik, Szolnok: A mérkőzés egészét tekintve megérdemelt hazai győzelem született. Mondom ezt úgy, hogy a találkozó végén minden esélyünk megvolt fordítani. A találkozó jelentős részében nem voltunk elég agresszívak, a DEAC pedig ellépett. Közel húszpontos hátrányból már nagyon nehéz fordítani, különösen idegenben. Innentől már csak a harmadik meccs lebeg szemeink előtt.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
fanaticfantastic Recent comment authors
fanaticfantastic
Olvasó

Itt is korrekt edzői nyilatkozatok születtek!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés