Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Kostas Flevarakisz: Hasonló lehet a folytatás, mint a szezon elejei kezdés

A Sopron alkalmazkodik a helyzethez, keményebb mérkőzések jöhetnek.:

:

A Sopron KC vezetőedzőjével Kostas Flevarakisszel beszélgettünk arról, mit vár a bajnokság a folytatásától, mire számít a sűrű a decemberi programtól.

Milyen lesz ez az időszak ön szerint? Lehet-e több sérülés, mennyire veszélyes ennyi mérkőzést játszani egyetlen hónap alatt?

Szerintem a szünet utáni folytatás olyan lesz, mint a szezon elejei kezdés. Egyes csapatok kevesebb emberrel fognak pályára lépni, mások többel. A hosszú kihagyás után természetesen nagyobb esély lesz arra, hogy megsérüljenek a játékosok. Nagy a nyomás, nehéz lesz ez, főleg az idősebb játékosoknak. A legfontosabb az, hogy ezeket a sérüléseket elkerüljük, mert minden edzőnek a legfontosabb az, hogy a játékosai egészségesek és bevethetőek legyenek.

Mit gondol milyen lesz a játék ennyi kihagyás után? Agresszívabb kosárlabda várható, vagy vigyázni fognak magukra a csapatok?

A szünet előtt is nyerni akart mindenki és úgy kosárlabdázott, hogy a lehető legjobb formáját hozza, meccseket nyerjen. Természetesen ekkora kihagyás után mindenki még jobban akar majd győzni és ez azzal is járhat, hogy erőteljesebb, keményebb mérkőzéseket láthatunk. A “hajtás”, a “küzdelem” már a szünet előtt is megvolt, szóval én hasonlóra számítok.

Milyen az Ön csapatában a hangulat? 

A szünet előtt még tudtunk két mérkőzést nyerni. Számunkra jó lett volna, ha nincs kihagyás és tudjuk folytatni a győzelmi sorozatot, mivel jó passzba kerültünk. Bánkódni azonban nem bánkódunk, edzeni legalább tudtunk. Nem könnyű ez az idei szezon ebből a szempontból. Mindenki próbál minél jobb lenni, mentálisan erősnek maradni, a pályán nagyot alkotni.

A női Euroliga buborékos lebonyolítása hogyan érinti önöket?

Sajnos már több mint egy hete nem az arénában edzünk, a rendezésre kerülő Euroliga-forduló miatt. Ez az esemény csak ilyen körülmények között tartható most meg, alkalmazkodunk ahogyan tudunk, és ahogyan kell. Nem szomorkodunk, az adott lehetőségekből kell gazdálkodnunk.

Fotó: sakc.hu

 

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Élőlegenda12 Recent comment authors
Élőlegenda12
Olvasó

Nem sír ,nem nyavalyog, teszi a dolgát! Profi!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés