Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Kosárlabdázók, akik szeretnek kaszinókban játszani

Tudtad, hogy a kosárlabdázók között is több olyan hírességet találhatunk, akik szeretnek különböző kaszinókban játszani? Cikkünkben bemutatjuk őket!:

:

A kaszinók világa bárkit képes elvarázsolni, így üzletemberek, háziasszonyok, mérnökök, de még kosárlabdázók is gyakran megfordulnak a legmenőbb kaszinókban. Ha viszont érdekel, hogy pontosan kik ők, jó helyen jársz, mert cikkünkben bemutatjuk azokat a kosárlabdázókat, akik nagy örömmel kapcsolódnak ki egy online vagy épp egy személyesen látogatható kaszinóban. 

A legmenőbb kaszinók és a legnépszerűbb sztárok

Az online kaszinó magyar játékosai között napjainkban szinte bárki megfordulhat, és bármikor kipróbálhatja a számára szimpatikus játékokat. Ez viszont nem volt mindig így, hiszen régebben nehézkes volt egy hagyományos, személyesen látogatható kaszinót felkeresni, és nem is engedhette meg magának mindenki. Ma már ráadásul sportfogadás és kaszinójáték egy helyen érhető el, miközben élő kaszinó ajánlatok, asztali játékok és nyerőgépek százai várják az érdeklődőket.

Épp ezért, egyáltalán nem meglepő, hogy a legnagyobb kosarasok is szívesen keresik kikapcsolódásként a legjobb kaszinókat és az általuk nyújtott legnépszerűbb ajánlatokat.

Napjaink legnagyobb kosarasai

Aki követi a sporthíreket, és az olyan oldalakat, amik a legnagyobb sporteseményeket közvetítik a kosár világában, tudja, hogy Magyarországon és külföldön egyaránt vannak olyan hírességek akik szívesen keresik a kaszinókat kikapcsolódás céljából. 

Persze az, hogy ki melyik részét keresi egy kaszinónak, így ki az, aki a sportfogadást és ki az aki az élő kaszinót vagy a normál kaszinójátékokat nagyban eltér, de az, hogy mind magas nyereményeket szeretnének és nagyszerű izgalmakat keresned, egyaránt közös bennük.

Most pedig lássuk, mely kosarasok a legnagyobb rajongói a kaszinók világának napjainkban.

Charles Barkley

Az NBA egyik legnagyobb játékosa Charles Barkley, nagy előszeretettel keresi a kaszinókat, amikor szabadidejében szeretne kikapcsolódni. Általában nagy tétek mellett játszik, akár egy asztal mellett ül, akár sportfogadásokat köt, de elmondása alapján sokszor vissza is nyeri a feltett összegeket. Sőt, van, hogy a többszörösét viszi haza. 

Ez nem volt viszont mindig így. A játékos ugyanis bevallotta, hogy olyan is előfordult már az életében amikor több mint 10 000 000 dollárt vesztett (több mint 4 000 000 forintot) egy személyesen látogatható kaszinóban, Las Vegasban. Ez 2016-ban történt, azóta viszont elmondása alapján nagy figyelmet fordít arra, hogy csak akkora tétek mellett játsszon, ami még nem kellemetlen számára, ha elveszíti. Az eset viszont nem tántorította el a játékoktól, azóta is szívesen keresi az online elérhető, és a személyesen látogatható kaszinókat egyaránt.

Michael Jordan

A kosár egyik legnagyobb legendája, aki hat NBA címet vitt haza, és az MVP döntőjét is megnyerte, óriási szerelmese a pókerjátékoknak. Mindazonáltal elmondása szerint szívesen keresi a nyerőgépeket, és a rulett asztalokat is, amikor szórakozásból meglátogat egy online vagy személyesen látogatható kaszinót. A pletykák szerint főleg személyesen keresi a hasonló játékokat, és sokszor szerez ezáltal óriási nyereményeket is. Egy régi hír viszont azt mondja, hogy az 1992-es olimpián egyszer 1 000 000 dollárt, azaz közel 420 000 000 forintot bukott amikor a barátaival egy krikett mérkőzésen fogadást kötött.

Isaiah Thomas

Az NBA egyik legnagyobb sztárja az egyik legnagyobb szerencsejátékos is a kosárlabdázók világában napjainkban, viszont szívesen keresi a különböző asztali játékokat is, főleg, a pókert és a blackjack ajánlatait. Ezenkívül pedig sokat látták rulettasztal közelében is a személyesen látogatható kaszinókban. A pletykák szerint ráadásul egyszer az FBI is nyomozott utána, mert egy illegális szerencsejáték partit szervezett. Pár hónapig folyt az ügy, amit végül bizonyíték hiányában lezárták a nyomozást.

A játékos főként a hagyomány kaszinók örömeit keresi, de elmondása szerint az élő kaszinó asztalaihoz is szívesen beül néha. Szerinte ugyanis az élő játékok azok, amik igazán szórakoztatóak, és ezek azok az ajánlatok, amik számára a legnagyobb nyereményeket eredményeznek. 

Antoine Walker 

A játékos elvileg az egyik legjobb barátja, Michael Jordan által ismerte meg a szerencsejáték örömeit. Elmondása szerint kikapcsolódás céljából keresi a játékokat, de sok problémája okozója is volt már az évek alatt. Antoine ugyanis szerencsejáték függőségben szenved, ami egyaránt hatással van a karrierjére és a pénzügyi helyzetére is. Élete során óriási mennyiségű kaszinó asztal mellett megfordult már, de szívesen látogatja az online weboldalakat is. Teljes tartozása jelenleg elvileg meghaladja az 1 000 000 dollárt (körülbelül 420 000 000 forintot).

J R Smith

J R Smith előszeretettel keresi a szerencsejátékok örömeit, erről pedig gyakran hangot is ad a közösségi média felületein. Elmondása alapján szívesebben keresi a személyesen látogatható kaszinókat, és nem különösebben érdeklődik az online kaszinók ajánlatai iránt. Többször látták már 1-1 kaszinó előtt olyan táskákkal is, amikben elvileg a játékokhoz használt pénzt rejti, sőt mi több egy pletyka szerint egyszer pont kaszinózás közben loptak el tőle 15 000 dollárt (6 000 000 forintot) amíg ő egy játékra várt és nem figyelt oda. 

Smith előszeretettel készít képeket és különböző postokat, és szívesen beszél az élményeiről is a sajtó munkatársainak.

A sportolók és a szerencsejáték világa 

Az tehát vitathatatlan, hogy sok olyan sportolót sorolhatunk fel, aki él-hal a szerencsejátékokért, miközben a listánkon felsorolt neveken felül is szép számban írhatnánk olyan sportolókról, akik konkrétan a kosár világában tevékenykednek. A szerencsejáték ugyanis mindenkit érint, és az online elérhető kaszinók világa mellett kevés olyan ember létezik, aki néha ne használná lazításra valamelyik online kaszinóban elérhető játék befizetés mellett elérhető, vagy demó változatát.

Abban ezáltal mind egyetérthetünk, hogy a legnépszerűbb kikapcsolódási forma napjainkban a szerencsejáték, és akár a nyerőgépek világa, akár a póker, a blackjack, a baccarat vagy épp a rulett kelti fel egy személy érdeklődését, nincs olyan ember, aki ne örülne az óriási nyereményeknek.

Fotó: pixabay

 

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
in_vitro Recent comment authors
in_vitro
Olvasó

Charles Barkley-nál említi a cikk hogy 10 millió $US az 4 millió Forint. Sokat hallottam már orbánisztán gazdaságáról ami mindennél IS jobban teljesít, de ezt újra kellene számolni…(pl lehet hogy 4 milliárd…)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés