Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Koronavírus: rossz hírek érkeztek Debrecenből

A hajdúságiak tiszta vizet öntöttek a pohárba, nem sérülések miatt mondták le a meccset.:

:

Ahogy arról a tegnapi napon beszámoltunk, a DEAC és a Kecskemét megállapodása szerint elővigyázatosságból egy későbbi időpontban játszák le a csapatok a szerda estére tervezett bajnoki mérkőzésüket. Sajnos beigazolódtak félelmek, a tegnapi tesztelések után az egyik játékos PCR tesztje pozitív eredményt mutatott. Mivel a teljes csapat szoros kontaktban volt a játékossal, ezért az egész keret kötelező tíz napos házi karanténba vonul.

– Szerda hajnalban kaptuk meg a híreket, hogy többen is belázasodtak, és a járványra utaló tüneteket mutatnak, ráadásul egy hét sem telt el a Szolnoki meccsünk óta, ahol azóta több pozitív eset is volt. Mivel nincs az a teszt, ami ilyen rövid idő alatt eredménnyel szolgálna, ezért a játékosok, az ellenfél, a játékvezetők és a szerdai meccs minden érintettje egészségének megőrzését figyelembe véve kértük a halasztást a Kecskeméttől, akiknek ezúton is köszönjük az együttműködést -mondta a tegnapi halasztásról Becsky István szakosztályvezető.

Arra a felvetésre, hogy a sérültek is közrejátszottak volna az időpontmódosításban a sportvezető a következőket nyilatkozta:

– A szombati mérkőzésünkhöz képest még erősödött is volna a keretünk, hiszen az itthoni meccsen sérülése miatt nagyon keveset játszó Bognár Kristófra ugyan több hét kihagyás vár, de Carlton Guyton személyében egy kezdő játékos tért volna vissza a rotációba, a többiek játéka pedig nem is lett volna kérdéses. Nagyon fontos a bajnokság szempontjából, hogy játsszunk, ezért is hoztunk előre a legutóbb a 17. fordulóból egy találkozót. Azt gondolom, hogy egy felelős sportvezető nem küldheti úgy pályára a csapatot, hogy nincs annak tudatában, hogy mindenki negatív, a játékosok egészségénél semmi sem lehet fontosabb. Sajnos beigazolódott a gyanúnk, remélem az érintett és a csapat többi tagja is minél hamarabb visszatérhet a pályára.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KobayasivainoredmillerO1GAlbaCsávók Recent comment authors
Kobayasi
Olvasó

Egy a fontos!!! MOCSKOS OLAJ!!!

redmiller
Olvasó

Amúgy mi nem megyünk karanténba! Nálunk folyamatosan ellenőrzik a játékosokat az ÁNTSZ előírásai alapján! Edzés előtt, után, utazásnál stb.!
Mi játszani akarunk, de mások még a felszabadult időpontokban se nagyon akarnak játszani….

Ennyire fontos a kluboknak a kosárlabda… Aztán sírnak, ha elvesznek a pénzek…

redmiller
Olvasó

Cáfolták is, meg nem is… Bognárt megerősítette!
Polyákról nem beszéltek! Egy játékosra írtam a rotációból, hogy lehet vírusos… Az lett! Többi UP!
Nagy cáfolat nem volt!
Az érintetteknek jobbulást!

Aki a szombati meccs előtt volt vmikor lázas, az vajon volt tesztelve? Ha már a Szolnokra hivatkoznak….

vaino
Olvasó

Nem érted még mindig, de nem baj!
Pusztán azért, mert szombaton kölcsönadtak egy dobverőt, a debreceni spanjaid mindent tudnak, ugye? 🙂

redmiller
Olvasó

Persze, csak tőlük kaphattam…
Olvasd el mit nyilatkozott! Gyakorlatilag semmi cáfolat nincs benne….
Ahhoz képest, hogy MKÁOSZ vezető is, nem igen igyekezett cáfolni… Talán mert magát se akarta kellemetlen helyzetbe hozni…
Persze a pozitív miatt jogos volt a halasztani, de ennyi!

vaino
Olvasó

Mit kellett volna cáfolnia?
Amit a bb1-en a fórumozók írtak??? 🙂

Pbask
Olvasó

Bognár Kristófra ugyan több hét kihagyás vár, de Carlton Guyton személyében egy kezdő játékos tért volna vissza a rotációba, a többiek játéka pedig nem is lett volna kérdéses.

TÖBBIEK JÁTÉKA PEDIG NEM IS LETT VOLNA KÉRDÉSES.

hopehely
Olvasó

Becsky világosan, jól kommunikált.
Gratulálok! Várom az MKOSZ részéről is ugyanezt…

Pbask
Olvasó

Mi van Red megvezettek a gazdik? Szerinted korrekt másra koholt vádakat gerjeszteni,csak hogy a tieid simlisségeivel senki se foglalkozzon? Mert ez a cikk azért született.

AlbaCsávók
Olvasó

Most akkor bocsánatot kérsz a tegnapi Deac köpködés miatt?
Így maradt a mi szidásunk 🙂

Pbask
Olvasó

Igen. Nem ártana annak hinnem,amit a saját szememmel látok,elnézést a debreceni szimpatizánsoktól. De amit Red csinált,az gusztustalan,ráadásul nevekkel is tette mindezt. Igazi hű eb..

O1G
Olvasó

Na ez így korrekt! Nem kell mindig mindent elhinni csak mert sokan mondják vagy mert valaki nicknév mögött annyit ír, hogy belsős infó..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés