Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Koronavírus: Pakson is baj van

Pozitív eset az ASE együttesénél is.:

:

Újabb magyar csapat jelentette be, hogy egyik játékosának pozitív lett a koronavírus-tesztje. Az ASE egy részletes közleményben tudatja szurkolóival, hogy mi vár a klubra a következő napokban.

Az ASE közleménye:

Miután a játékosaink és az edzők önkéntes karanténba vonultak egy csapattársunknál tünetek jelentkeztek, majd pozitív koronavírus tesztet produkált. Az ő esetében az Országos Sportegészségügyi Intézet által előírt szabályokat fogjuk alkalmazni. A tünetmentes játékosaink esetében október 21-én szűnik meg a hatósági karantén.

Időközben az egészséges játékosok online meeting keretén belül otthoni edzésgyakorlatokat végeznek Ivan Brankovic erőnléti edző segítségével, hiszen fontos az, hogy ez alatt az idő alatt is formában maradjanak. A karantén megszünése után fontos, hogy megfelelő fizikai állapotban tudják folytatni a munkát.

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Artur DokiHawkLBJRedbidICEBEAR Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Sugárfertőzöttek!

LBJ
Olvasó

Jo poen volt nagyokos👍🏻

Artur Doki
Olvasó

A mai naptól kikapcsoltatjuk nálad az áramot,okostojás…
Meglátjuk meddig bírod…

bakiba
Olvasó

Akkor újra felteszem azt a ravasz kérdést, hogy külföldön, hogy játszanak ilyenkor? A Barca Valenciaban, a CSZKA az euroligában. Fociban Ronaldo betegsége után a portugálok a svédekkel. Ha a többiek rendben vannak, miért nem edzenek, játszanak? Jobbulást a betegnek! De tényleg nem értem. Itthon mások a sportolók?

Redbid
Olvasó

Egyszerű a válasz, csak sajna nekünk itt űrbéli dolognak hangzik, teszt, teszt, teszt és megint csak teszt!
És amíg az azt mutatja, hogy szabad a pálya, addig szabad a pálya!!

Hawk
Olvasó

Meg az is érdekes, hogy C.Ronaldo pozitív lett de úgy számolják, hogy jövő hétvégén már játszani fog a bajnokin, ha addig tud negatívat produkálni. Ehhez képest Magyarországon minimum 4 hétre dőlne ki, de lehet hogy 6 és közben a teljes csapat karanténban lenne. Ez óriási különbség a bajnokság lebonyolítása szempontjából.

Kobayasi
Olvasó

Egy a fontos!!!!
Mocskos Olaj!!!
Jobbulast mindenkinek!!!

ICEBEAR
Olvasó

Optika,te vagy az???? Tudsz már ülni vagy a nagybácsi esténként már nem ültet az ölébe???Anya és apa reggelenként nem veszekednek amikor borotválkoznak és kisorsolják ki bújik bele a meleg kenguru jelmezbe????A farkuk úgy is tudjuk ki, te kis szarbayasi!!!! Egy a fontos!!!!Hajrá Olaj!!!!Jobbulást mindenkinek!!!! Hazug,csaló,mocskos Alba!!!!

Gatei
Olvasó

Hát ez van. Jobbulást!

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook