Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Koronavírus-fertőzés miatt elmarad a Sitku Ernő Emléktorna – FRISSÍTVE

Később rendezik meg.

  •   :

:

Frissítve:

A nyíregyháziak egyik játékosának a tesztje lett pozitív, ami kedden derült ki. Ezért lépett azonnal a klub. A csapat és a stáb hatósági házi karanténba került. Megkezdődtek a tesztelések és az ilyenkor szokásos protokoll betartása.

Korábban írtuk:

A Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. vezetősége ezúton tájékoztatja szurkolóit, hogy a Sitku Ernő Emléktorna koronavírus fertőzés miatt később kerül megrendezésre az eredetileg kiírt időponthoz képest. Mindannyiunk számára az egészség megóvása a legfontosabb, ezért jutottunk erre a döntésre.

Megértésüket köszönjük és számítunk szurkolóink további támogatására – írja a klub Facebook-oldala.

A tornán a házigazdák mellett a Budapest Honvéd, a DEAC és az ASE vett volna részt.

  •   
14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
burlexballdontlylajavasipasiKiütöttükmintCziglerabúvárt Recent comment authors
Rouge
Olvasó

Az MKOSZ egy gittegylet, nincs önálló döntéshozatali jogköre a bajnokság lebonyolítását illetően a főbb paramétereket tekintve, miszerint mikor, milyen járványügyi helyzetben lehetnek mérkőzések nézőkkel (vagy nézők nélkül), mikor és hogyan kell tesztelni. Ebben is személyesen Orbán dönt, Szalaynak és bandájának nem osztottak lapot, ezért hadovál és ötletel (“majd az idő eldönti”…”buborékok”…) bohócot csinálva magából. Orbán mindenesetre nem engedi el a (verseny)sport kezét, ahhoz túl sok energiát, pénzt és politikai tőkét feccölt bele, szóval lesz bajnokság, lesznek mérkőzések. Az MKOSZ-nek viszont két dologban kellene önállóan döntést hoznia: 1. Megoldani a korrekt online közvetítést arra az esetre ha nem lehetnek nézők, 2.… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Simán elkezdhettük volna előbb,ahogy tették mások,de ez is csak a töketlenkedésüket bizonyítja.
kezdhettünk volna augusztusban, július végén akár,középszakaszt elengedni,alapszakasz után egyből playoff,már is más a leányzó fekvése..Csak ugye gondolkodni is kéne,nem elég pártkatonának lenni.(Mindigo-Antenna Hungária fos,de Mészárosé,uccu neki,szarjuk le szurkolókat adjuk el a fost kastélyként)
Fingjuk sincs semmiről pénzfelvételen kívül,mint mindig.

Leklibajsza
Olvasó

Érthetetlen, miért kell görcsösen ragaszkodni ehhez az októberi kezdéshez, ami egyébként rendes körülmények között is abnormális.
Az is érthetetlen, hogy miért kell görcsösen ragaszkodni a középszakaszhoz, ami már évek óta értelmetlen.

Pbask
Olvasó

Én szeretem,plusz izgalmas csatározások vannak,felsőházban is,vannak csapatok melyek jobban összeállnak,ami nem egy rossz dolog,mert nélküle elég kevés meccs szám lenne és még hamarabb véget érne a bajnokság.De idén nem erőltetném,és előbbi kezdés logikusabb lett volna,nem buborékozni.

Kendeffy Botond
Olvasó

A fradi kéziseknél egyelőre maszkban lehet meccsre járni…

Alapvetően igazad van, hogy lesz bajnokság. Ha utazni nem lehet, legalább meccsek legyenek…

Elismerve, hogy a vírus velünk van, akkor sem lehet bezárni mindent.

Reméljük, hogy a bajnokság túléli. Még nézők nélkül is jobb mint a semmi…

laja
Olvasó

Az ilyen hozzászólások csak azt bizonyítják,hogy Te is olyan viszonyban vagy Szalayval mint Körmenden Emőke Bebessel.Ez Rougenak ment.

Rouge
Olvasó

Csakugyan?

Nem tudtam,
hogy Bebes is az MKOSZ elnöke
(és ebben a pozíciójában illetik kritikával)

Nap Pali
Olvasó

Nem lehetne, hogy akkor most már hagyjátok Sitku Ernőt békében nyugodni? Még nekem is összerándul a gyomrom, akárhányszor csak meglátom mosolyogva. Bele sem gondoltok, hogy mit érezhetnek a szerettei, amikor ezt a rengeteg fényképet és hírt látják-hallják.
A fertőzötteknek mielőbbi teljes felépülést kívánok! Ez a szezon is megy a kukába.

Válogatott Magyar Labdátrúgó
Olvasó

Ez a torna egyébként is elment valami egészen más, furcsa irányba. Kezdve azzal, hogy jótékonysági tornának indult, majd nem rég már pénzt gyűjtöttek Ernő gyerekeinek, de ilyen 20 meg 50 ezer forintos adományjegyekkel, majd bejelentették, hogy az Ernő fia elment Sopronba, és a poszt lekerült. Gyanítható hogy nem kavicsokért kosarazik a srác. Ernő korábbi csapatát, a Szolnokot meg sem hívták a tornára, most meg itt a teljes összeomlás. Nem tudom, hogy Ernő ezt látja-e.

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Nem hívták meg az Olajt, mert ellentétben a Pakssal, a Honvéddal és a Nyíregyházával, mindössze egy évet játszott ott.

Ami igaz ugyan a Debrecenre is, ám mégis van egy lényeges különbség: Debrecenben nem gyalázták őt megállás nélkül a lelátóról kórusban a szurkolók, ellentétben a Szolnokkal.

De ezt ennyi idő után már felesleges és méltatlan dolog felemlegetni, így hagyjuk is. A torna szervezőjének jogában állt eldönteni, hogy mely négy csapatot hívja meg, és – mondjuk, hogy a földrajzi közelsége miatt – a két “egyszezonos” csapat közül a Debrecenre esett a választás.

burlex
Vendég
burlex

Elég benfentesnek tűnsz ezekkel a kijelentéseiddel, különben honnan vennéd, hogy milyen okok alapján döntött a szervező?
Az meg megint egy másik kérdés, hogy mihez van joga a szervezőnek.

vasipasi
Olvasó

Szerintem nagyon is rendben van, hogy ennyire ápolják az emlékét. Megérdemli. Nagyon is megérdemli, soha nem szabad őt elfelejteni, soha!

balldontly
Olvasó

Ez így van,megérdemli. Ernő nem akármilyen karriert futott be,ami mellett alázatos és szerény ember maradt,példaképe lehet a mai fiataloknak. Az orrodnál viszont nézhetnél tovább! Egy ember emlékét nem úgy kell ápolni,hogy évente egyszer kosaraznak egyet a kattogó fényképezőgépek és a kamerák előtt.

Pbask
Olvasó

Nem lesz ebből a bajnokságból semmi..Egészen elképesztő,ahogy ez a virus igy átsöpör az embereken,szerintem a fórumozok kemény százalékán is,csak nem érzékeltünk ebből semmit.
Pedig ugy vártam a nagy rangadókat..
A kurva életbe.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés