Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Koronavírus: december 16-án térhet vissza a Kecskemét

Négy játékos tud csak edzeni.:

:

Továbbra is csak négy játékos edz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét játékoskeretének tagjai közül. Váradi Kornél vezetőedző elsősorban fizikai állóképességet “fejlesztő-szintentartó” gyakorlatokat vezényel – természetesen folyamatos egészségügyi ellenőrzés mellett (testhőmérséklet-ellenőrzés, véroxigén ellenőrzés, pulzusmérés).

A keret többi tagja jelenleg az OSEI által előírt várakozási időszakban van (meghatározott idő után lehet elvégezni a súlyos-szövődményes elváltozások megelőzésére vagy kiszűrésére kötelezővé tett, a sportorvosi vizsgálatot megelőző kardiológiai és laboratóriumi vizsgálatokat). Csak ezek után, a megfelelő eredmények tudatában kezdhetik majd el az edzéseket a klub rehabilitációs edzésterve alapján. Ez utóbbi az OSEI és a kecskeméti orvosi stáb segítségével készült.

Mindezek figyelembevételével a Duna Aszfalt-DTKH már egyeztetett az MKOSZ Versenyirodájával és az érintett klubokkal, a kecskeméti csapat legközelebb december 16-án Pécsen játszik bajnoki mérkőzést, és a februári válogatott szünetig várhatóan az összes elmaradt mérkőzést sikerül pótolni – amint véglegesnek tekinthetőek a módosítások, a ktekosar.hu oldalon nyilvánosságra hozzuk a programot – írja a klub honlapja.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Pbaskredmiller Recent comment authors
redmiller
Olvasó

Gondolom egyesek szerint mi sem akarunk játszani… Pedig mi voltunk, akik folyamatosan kerestük az ellenfeleket, míg nem lett vírusos a csapat…
Ez van! Ilyen szezon! Bárki bármikor kidőlhet!

Legalább nálunk jó a kommunikáció! Volt honnan

Pbask
Olvasó

És az hogy van hogy csak 4(!) játékosotok hadra fogható,még sem vártok 2 hónapot a sült galambra?
Máshol kevesebb volt,ment a tingli tangli jó hosszú ideig.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés