Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Körömrágós végjáték után tornagyőztes a Kaposvár

Újfent nagy felzárkózást mutatott be az MVM-OSE Lions.

MVM-OSE LIONS - KAPOSVÁRI KK 86-87 (17-31, 23-19, 20-19, 26-18)

PVSK-MATRO Kupa, döntő
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

OSE: Ihring 10, Miliszavljevics 13/6, Carev 2, Minchev 18/3, Molnár M. 15. Csere: Dorogi 5, Parrish 13/3, Ruják 7/3, Mucza 3/3.

KKK: Hilliard 25/15, T. J. Price 15/6, Plézer -, Ford 18, Martin 13. Csere: Puska -, Krnjajszki 11, Csorvási 3, Hendlein 2.

A delfinek.hu beszámolója:

A Szeged legyőzése után a döntőben léphetett pályára a Pécsen rendezett PVSK MATRO kupán a Kaposvári KK alakulata.

Már az első percben némi veszteség érte az elmúlt szezonban még Kaposváron játszó Miliszavljevics-csel felálló oroszlányiakat, Minchevet egy leérkezést követően sérülés miatt le kellett cserélni. Az első kaposvári pontokat Hilliard jegyezte, aki távolról volt eredményes. Hamar akadtak társai is T. J. Price és Ford személyében. Négy perc elteltével már tíz pont volt a különbség, s a gyors játékot erőltető somogyiakkal szemben nem nagyon volt ellenszere az oroszlányiaknak, akik nem is tudták csökkenteni a különbséget. A második szakasz elején Hilliard és T. J. Price újabb hármasa törte derékba az ellenfél felzárkózási kísérletét. Változó felállással is többnyire tartotta a különbséget Lazics edző együttese, az oroszlányiak jobbára Miliszavljevics tripláiban bízhattak. A negyed végén agresszívebb lett az OSE játéka és Parrish duplájával ismét tíz ponton belülre kerültek. A pihenő után kimaradtak a somogyi helyzetek, Minchev 2+1-es megoldása után pedig időt is kért Lazics edző. Minchev kosara után 53–52-nél először vezettek az oroszlányiak. Még a záró szakasz előtt sikerült javítani, így 60–69-nél indult az utolsó játékrész. A jól védekező oroszlányiak ismét egyre közelebb kerültek, Molnár pedig egyenlített 79–79-re. A végjátékot Ford zsákolása vezette fel, az utolsó percben Martin labdaszerzése pedig a tornagyőzelmet is jelentette egyben a kaposváriak számára.

Fotó: PVSK-Panthers Facebook/Rónási Márton

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
holapenzemKováts ImreSztolleKKK72 Recent comment authors
Sztolle
Olvasó

Géza! Írj már valami okosat! Vagy legalább Imre te, mint igazi szurkoló….. legalább annyit, hogy jó, jó, de….
Szomorú lehet a napotok!

Kováts Imre
Olvasó

Ha egy kicsit is ismernéd a múltbéli kapcsolatomat a (kaposvári) kosárlabdához, akkor nem tennél közre ilyen infantilis posztot.

holapenzem
Olvasó

Ígyvan Kováts úr!!! Magának nagyon sok múltbéli kapcsolata volt a kaposvári kosárlabdával… Ahogy ír valaki valami kommentet (legyen az negatív vagy pozitív) , Maga már egyből a saját , régi odatartozásairól , kapcsolatairól ecsetelőzik…
Nemtudom, esetleg kint tetszett lenni az Orosz László emléktorna bármelyik meccsén? Vagy esetleg, Pécsre elutazott mérkőzést látogatni , vagy ugyanúgy csak a régi dolgok/kapcsolatok.

Kováts Imre
Olvasó

Látom, halvány fogalma sincs a soproni, illetve a kaposvári kosaras tevékenységemről (nézzen utána, ha van hozzá elég IQ-ja) Ezért,aztán ezt a témát el is engedhetjük, mert az esetleges kritikai észrevételeimet úgysem érti.Egyébként láttam az emléktorna mindkét mérkőzését: nem tettem szóvá, hogy a Szeged elleni mérkőzés első negyedének 13 perce alatt Plézer nem jutott labdához (nem passzoltak neki. A második negyedben közel három percet kapott, ez alatt már többször kezébe vehette a labdát, mert az alapvonali bedobásokat elvégezhette. Láttam a MVM-OSE-Lions elleni mérkőzést is: láthattam, hogy a már megnyert mérkőzést Ford-nak majdnem sikerült elveszítenie, miután az utolsó négy támadást Ő fejezett… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Erre a mérkőzésre illik az a mondás, hogy ” A győzelmet nem kell megmagyarázni !”

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés