Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Körömrágós végjáték után nyert Szombathelyen az Alba Fehérvár

Sokáig a vendégeknek állt a zászló, de nagyot hajrázott a Falco.

Falco KC Szombathely - Alba Fehérvár 91-93 (27-30, 23-22, 17-30, 24-11)

Bajnokság, 15. forduló
Szombathely, Savaria Arena
V.: Cziffra Cs., Török R., Minár L. (dr. Gincsai J.)

Falco: Váradi 6, Somogyi 10, Benke 24/12, Golomán 13, Keller 15. Cserék: Perl 10, Clark 4, Barac 9, Kovács -.

Alba: Vojvoda 13/3, Smith 6, Lukács 8, Fakuade 14/3, Szabó 13/3. Cserék: Stark 24/15, Pongó 5/3, Takács Mi. -, Laksa 2, Omenaka 8.

Váradi duplájára Fakuade triplával válaszolt, hamar beköszönt mindkét csapat, majd kisvártatva Lukács zsákolt, az Alba kezdte jobban a találkozót (2-5). Keller tett vissza egy támadólepattanót, majd Benke fejezett be egy gyorsindítást, fordított a Falco (6-5). Nem a kőkemény védekezésről szóltak az első percek, sok könnyű befejezés is benne volt a repertoárban, négy perc játék után 10-7-re ment a Szombathely. Lukács és Vojvoda kosaraival újfent visszavette a vezetést az Alba, de Golomán azonnal zsákolt egyet, fej-fej mellett haladtak a csapatok (12-11). Egy kicsit megtorpantak elől a fehérváriak, amit Matthias Zollner is megérzett és időt kért (14-11). Jót tett a vendégeknek a kis szünet, Vojvoda nagyon távoli hármasával újra náluk volt az előny, ráadásul egy perccel a negyed vége előtt egy kicsit el is tudtak távolodni a sárga-feketéktől (21-25). A támadólepattanókat is jól szedték a kék-mezesek, már hét ponttal is vezettek, de jól hajrázott a Falco. 27-30.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A második felvonásban már a védekezés is nagyobb szerepet kapott, több, mint egy percig nem esett kosár, majd négy pont is jött a vendégektől, időt kért Milos Konakov (27-34). Közel három perc után meglett az első szombathelyi kosár is ebben a negyedben, visszajöttek kettőre a hazaiak (34-36). Váradi zsákolása az egyenlítést jelentette, kezdődhetett minden elölről (38-38). Innen megint sikerült újítania az Albának, egy 6-0-ás futással kezdtek megint ellépni a hazaiaktól (38-44). Vojvoda is hozzátett kettőt, ám Barac kétszer betalált a túloldalon (42-46). Hiába kértek időt a vendégek, Barac a hátára vette a Falcót és kiegyenlített. Úgy tűnt, hogy egállal mennek félidőre a csapatok, de Szabó még beletette a gyűrűbe a labdát az idő lejárta előtt, így megmaradt az Alba előnye. 50-52.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Egy szép összjáték után Keller egyenlített a fordulás után, Vojvoda válaszolt. Futószalagon jöttek a pontok mindkét oldalon, egyelőre egyik fél sem tudott újat mutatni a másiknak (56-58). Továbbra sem talált be a mérkőzés során triplából a Falco, de így is rendre ki tudott egyenlíteni. A fordítás viszont nem jött össze, olyannyira, hogy hat ponttal megint meg tudott lépni a Fehérvár, ezúttal Pongó dobott hármast (56-64). Egy eladott labda után Omenaka zsákolt, nyolcra hízott a vendég előny, Milos Konakov indokoltan kért időt (58-66). Ez sem lassította le a fehérváriakat, akik már tizenhárommal mentek, míg a negyedet eddig 20-9-re nyerték (59-72). Váradi vétett sportszerűtlen hibát, Szabó pedig hármassal büntetett Stark egypontosa után, tizenhétre nyílt az olló (59-76). Ezúttal nem tudott kilábalni a gödörből a vasi csapat, miközben remekelt az Alba Fehérvár. Egy perccel a negyed vége előtt Benke bedobta az első hazai hármast a találkozón, de így is hatalmas előnnyel várhatta a záró etapot a vendég gárda. 67-82.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Benke egy újabb trojkát dobott, de Stark is távolról célzott jól, viszont kezdte elkapni a fonalat a Falco, nemsokára már csak tizenegy volt az Alba előnye, majd Benke kosarával bejött tíz alá hosszú idő után a Szombathely (76-85). Újra Stark vette hátára az övéit, de Benke nagyon elkapta a fonalat, újabb hármast dobott be, öt perc volt hátra (79-87). Smith próbálkozása beesett, majd Perl is eredményes tudott lenni (81-89). Mindkét oldalon kimaradtak a próbálkozások, három perccel a vége előtt Perl jutott két büntetőhöz, be is dobta mindkettőt, már csak hat volt közte (83-89). Stark is pontosan célzott a vonal mögül, majd eladta a labdát a Szombathely, Lukács büntetett, visszaállt a közte tíz (83-93). Golomán ziccerezett, majd Benke dobhatott három büntetőt. Az első kimaradt, a második kettő bement, másfél perc maradt (87-93). Vojvoda triplája lejött, Benke viszont bedobta a távoliját, már csak három volt a differencia, ötven másodperccel a vége előtt. Pongó is kihagyta a lehetőségét, majd Benkének ütöttek oda, aki egyet dobott be, időt kért Matthias Zollner (91-93). Ezúttal is kimaradt a vendég lehetőség, de Benke hármasa is lejött, 91-93-ra nyert az Alba Fehérvár, elképesztő izgalmak után.

HIRDETÉS

157 hozzászólás

157
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
53 Comment threads
104 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
68 Comment authors
PapikaMAFCdrukkerBencur2021tripairAutodelta Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

Arról lesz cikk, hogy a folyamatos vereségek után a Falco kiesett a 30-ból?
Ez a szakportálnak szól, nem a csapatnak

Bencur2021
Olvasó

Gratulalok az Albanak megerdemelten gyoztek.
Ugy gondolom ebben a veresegunkben benne volt azert az edzonk is, velemenyem szerint eleg hulyen forgadta a csapatot. Benke – Varadi szokas szerint szet lettek jatszattva.. ellenben Perl 21 percet volt a palyan. Arrol pedig nem szeretnek beszelni hogy 3 negyeden keresztul nem tudtunk 1 triplat se dobni.

Tampa
Olvasó

+1
Perlnek nagyon rossz napja volt, én inkább azt nem értem, hogy Somogyi miért kerül ki mindig a rotációból a második félidőben, még akkor is, ha az elsőben ő húzza a csapatot?

Bencur2021
Olvasó

Somogyi 21 percet jatszott , kaphatott volna meg 3-5 percet Benitol, Illetve Zozo Clark ketten levehettek volna Benkerol 5-7 percet mert ezek nem azok a meccsek ahol teljes kerettel neki 35 percet kell jatszania.

tripair
Olvasó

A Falcónak nem lesz elég egy új légiós,igazolniuk kellene mellé még 4-5 magyar válogatottat,meg kell erősíteni ezt a vékonyka keretet!

Rózsabimbó
Olvasó

Göröngyös út vezet a világhír felé!

Gecse J. Márió
Olvasó

És Delas még csak nem is játszott…

SárgaPárna
Olvasó

Tomboljatok, parasztok!!

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Ünneplünk is te Lüke Aladár! ?

SzhelY
Olvasó

párni nem kéne ilyen későn fent lenned anyud mérges lessz,amúgy a parasztoknak köszönheted ,hogyvan mit enned fotelnyuszi

Papika
Olvasó

Mindent elárúl Rólad a “lessz”. Több kérdés nincs is.

SzhelY
Olvasó

köszi

PL
Olvasó

Vasszécsény
Nárai
Táplánszentkereszt
Püspökmolnári
Gencsapáti
…Falcos szurkolóira is gondolsz, amikor parasztozol??

senki, de senki nem parasztozik, csak te meg mendez. Ez az alja. Legalább a szurkolótársaidra gondolnál, akik “falusiak”…ami nem értem, hogy lehet negatív jelző. Azért mert valaki falun lakik nem “kevesebb” ember. Nagyon szánalmas ez az egész parasztozás.

Marillion
Olvasó

Egy igazi szúrkoló nem bujkál azok elöl akik szintén ugyan annak a csapatnak szúrkolnak! Vagy valakinek már meg mutatta magát? Na ennyit erről hogy őt mennyire érdekli a Falco!

Papika
Olvasó

Te nagyon buta és egyszerű ember lehetsz.

SzhelY
Olvasó

te is csak nem egy uj bér eíróhoz van szerencsénk?

Marillion
Olvasó

Fehérvárra gratulálok a megérdemelt győzelméhez,ma ők játszottak BL tempós csapat szintjén! Nálunk szoros meccseken sajnos mostanság a vereségek vannak soron. A szúrkolónak győzelmek után a vereségeket is tudni kell kezelni. A statisztika ránk nézve megint pocsék volt,hazai környezetben,hazai gyürüre,ilyen teljesítményekkel nem lehet meccset nyerni max. futni az eredmény után. Tovább Szorul a bajnokság,de ez nem is baj,mert mégtőbb kiélezett meccseket láthatunk!

fanaticfantastic
Olvasó

Korrekt,ismét.

SzhelY
Olvasó

kétszervolt mákfaktor most nem

MAFCdrukker
Olvasó

A legfontosabb szorosat, a Treviso hazait megnyertétek. Szerintem egyikőtök sem cserélne el arra a DEAC vagy az Alba ellenit.

Szurker
Olvasó

Gratula az Albának, abszolút megérdemelten nyertek!

Ma nem működött a védekezéstől elkezdve a büntetőkön keresztül (mondjuk ezen annyira nem lepődtem meg) egészen a tripladobásokig semmi. Látszott a fáradtság is a srácokon, de hát ilyen ez a dupla terhelés.
Nagy probléma viszont nincs, úgyhogy fel a fejjel.

Boldog új évet és jó egészséget kívánok minden szurkernek!

Szombathely! Vas Megye! Magyarország! ????

Pojaca
Olvasó

Ezt nem hiszem el. Sorozatban másodszor kapott ki a Dream Team.

Marillion
Olvasó

Még lesz vereségünk. Szombathelyen senki sem emlegeti a csapatunkat ezzel a jelzővel! Van egy átlagban jól müködö csapatjátékhoz idomuló játékoskeretünk és ennyi! Eljöttt az az időszak amire az ellen drukkerek vártak! BUÉK minden szúrkolótársamnak az egész országban! Vigyázzatok magatokra és vigyázzunk egymásra is! Hajrá Falco!

Jagerman
Olvasó

Gratula Fehérvárra! Ma tényleg nem érdemelte meg a győzelmet a csapat. A védekezésünk végig rosszul működött. A félidőben azt gondoltam, hogy szintet lépünk és a védekezést feltekerjük, erre a 3. negyedben ment el a meccs, mert a védekezés továbbra is ramaty maradt, viszont a támadás is elment. A végén már a veszett fejsze nyele után kapkodtunk. Szili rossz döntést hozott, mert tripla helyett biztos duplát kellett volna dobatnia. Talán ezeket a meccs végi szituációkat nem ártana modellezni, illetve átbeszélni, hogy a lehető legjobb döntés meghozatalára törekedjünk egy ilyen szituációban. Szerintem néha jobb egy biztos dupla, mint egy kihagyott hármas. Olyan… Olvass tovább »

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok az Albának, ők ki tudtak hozni magukból közel maximumot, ugyanezt a Falcoról nem lehet elmondani. Egy negyednyi normális védekezéssel két harmincas negyeddel nem nagyon lehet győzni. Az, hogy a végén még így is volt esély a győzelemre, az mindenképpen mutatja, hogy van potenciál a csapatban, de ha az a Volvo fél gázon megy, akkor bizony megelőzik. Nem a világ dőlt össze, de két vereség egymás után akkor sem mutat jól. Szép teljesítmény volt karácsonyra a BL csoportelsőség, szilveszteri meglepetés sajnos nem sikerült olyan jól. Mindenesetre ha most kicsit szomorúbbak is a Falco szurkolók, azért sose legyen rosszabb éve a… Olvass tovább »

Sárgarabszolga
Olvasó

jó lesz az új évet falco veréssel kezdeni,BUÉK!

Mendez
Olvasó

🙂
Benne van a pakliban.
De jó a neved.
2021.05.27.
Amikor a rabszolga f@sza a buckás torkáig ér 🙂

Rouge
Olvasó

Ezt a fost…mégsem veszek Volvót.

Grat az Albának, boldog új évet mindenkinek
(a Falco szurkereknek is) !

Mendez
Olvasó

Hozzád nem illik a Volvo.
Az egy férfias autó.

SzhelY
Olvasó

azt se tudod mi az

KD
Olvasó

Baszkföldön inkább Seatot vegyél.

Marillion
Olvasó

BUÉK NEKED IS ROUGE! És mindenki másnak is! Becsüljük mindig az ellenfelet! Az ellenségeskedéssel mivel lesz tőbb egyikünk a másiknál? Semmivel!

SzhelY
Olvasó

ja igaz buék dehát tudod itt az újságirás alfája és omegája ezen az oldalon így kellenek ezek a szenny bértrollok

kimye
Olvasó

Most akkor tuti tuti tuti az Alba nyert? Csak mert az alcim (Sokáig a vendégeknek állt a zászló, de nagyot hajrázott a Falco) meg erosen azt a hatast kelti, mintha a Falco vegul megforditotta volna a meccset… na mindegy, BB1-es ujsagiras, ennyi.

kimye
Olvasó

Amugy kicsit olyan az egesz, mintha a Falco nagy hajrazasa kozben elhitte volna a cikket iro, hogy vegul megfordul az allas, eszerint gepelte ezt a beszamolot, csak aztan nem fordult meg megsem a meccs, de a cikk ezen resze ugy maradt, ahogy volt.

SzhelY
Olvasó

hát ez az ez már üti a blikk szintet

Xero
Olvasó

Gratulálok az Albának, jól játszottak. Megdolgoztak a győzelemért és meg is érdemelték. Szilit sajnáltam csak, hogy a végén nem esett be a dobása, mert ő csúszott-mászott a pályán. Rajta kívül Boris volt, aki küzdött, a végén egyértelműen a pályán tartottam volna. Aztán itt igazából véget is ér a sor. Nem mondom, hogy a többiek nem akartak, de azért maradt a dologban tartalék. Egyébként már amikor olvastam Zollner nyilatkozatát, amiben kiemelte, hogy nekünk egy hetünk volt készülni és ez mekkora előny, akkor biztos voltam benne, hogy szart a Paksra és ők is egy hete ezen a meccsen pörögnek. 😀 De egyértelműen… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok az Albának! Ha 29 percig nem dobsz hazai pályán triplát, nincs miről beszélni. Csoda hogy szoros lett a vége

Marillion
Olvasó

Szili azt hitte sorozatban beveri! A biztos palánk alatti kétpontos hosszabításra tolta volna a csatát! De a meccs összképe alapján ma nem érdemeltünk volna győzelmet!

Dudi
Olvasó

Sajnos nem érdemeltünk győzelmet. Nagyon gyengén védekeztünk, az Alba pedig mindent bedobott az utolsó negyedig. Ennyivel ma jobbak voltak.
Minden magyar kosárlabda szurkolónak Búék!??

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönöm! Neked is!

Marillion
Olvasó

BUÉK MINDENKINEK! A normálisabb szúrkolótársaimat jövöre is várom a fórumra!

PL
Olvasó

BUEK Marillion! ?

SzhelY
Olvasó

buék de sajnos jön az alja is

RicsiVas
Olvasó

Kellene meg 1 2 szponzor?

Tampa
Olvasó

Gratulálok az Alba győzelméhez, teljesen megérdemelték! A Falco-ból Perlnek ma nagyon nem ment, és a többiek sem találták igazán a dobásokat, csak Benkének volt egy jó szériája. Azt tudja valaki, hogy Konakov miért nem számított Somogyira a második félidőben? Én benne láttam még igazán potenciált az első félidő alapján. Az Albában Stark eszméletlen volt.

Milo
Olvasó

Stark ellenünk is eszméletlen volt Fehérváron, aztán a harmadik negyedben hirtelen eszméletlen hülye lett belőle, neki (is) köszönhetjük azt a győzelmünket.

Cibona
Olvasó

Ez szép győzelem volt ! De ma semmi nem jött össze a falconak ezt tegyük hozza! És mint Alba szurkoló a bl szerepléshez gratula Szombathelyre plussz a magyar csapathoz is ami követendő minden csapat részére. A bajnok a falco lesz ez nem kérdés . És ezért is nagy dolog hogy nyertünk a bajnok otthonában ! Hajrá Alba !

KD
Olvasó

Egy negyednyi védekezés, 4/20 tripla( csak Benke), 10 kihagyott büntető után az a csoda, hogy volt dobásunk a győzelemért, amit valljuk be, nem érdemeltünk volna meg. Persze az érmeket nem most osztják.

SárgaPárna
Olvasó

A Falco nem a Fidesz csapata, mi azt akarjuk jusson mindenkinek. Dobtunk egy kis alamizsnát!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula a tipssszmikkkkszedhez.

SzhelY
Olvasó

párni mit szolsz a csapat védekezéséhez jól láttad afotelbol nyuszika

Natko
Olvasó

Jól mondod,a filkó nem fideszes,hanem komcsi ugye,ja meg 200milla adósságotok erről miért nem böfögsz

SzhelY
Olvasó

mert márlefeküdt aludni

Autodelta
Olvasó

Nem 200, 3 év alatt már több, mint fél milliárd…

SzhelY
Olvasó

dehogy is beszéltek össze visszamajd polgi molnár gyuribá meg szhely naggyai bubu stb megoldják nincsitt látnivaló

PL
Olvasó

pedig Delllllllllas se volt…???

Redbid
Olvasó

Hát ez a “rövidnyakú kerirörpe” (te írtad!! 🙂 csak megmutatta, hogy is értette, és amit ti kihoztatok értelmetlenséget, és két éve lovagoltok rajt, hát talán végre most megértitek!
“NEM A PÉNZ DOB KOSARAT!!”
Legalábbis itt az alkalom 🙂 🙂 🙂

Ja, majd el felejtettem,igazán megtanulhattad volna már, várd meg a meccs végét és csak utána csatold fel! 🙂 🙂 🙂
Nem jó ómen ha már előtte ….

Pedig “Dellas” se vót 🙂

PL
Olvasó

Dellllllllas ???

Marillion
Olvasó

Ugye hogy megmondtam hogy nem dobd ki a pénzt az ablakon! De gondolom tele a bankszámla igy ez a 200000 neked olyan mint másnak 10 dkg párizsí zsemlében!

Autodelta
Olvasó

Agyatlan, demagóg szöveg. Majd beszartatok, úgy kapartatok!!!

2lee14
Olvasó

Azért a sok károgó azt se felejtse el mekkora meló volt abban a BL top 16 ban. Olyan csapat meg a földön nincs aki végig minden fronton 100% ot tud nyújtani. Ettől szép ez a sport. És szerintem ez a vereség egy cseppet sem von le a Falco Magyarországnak hozott érdemeiből!

PL
Olvasó

talán meccs előtt nem kellene arcoskodni, aztán ennyi komment se lenne…

IstiPisti
Olvasó

Azt azért gondolom tudod , hogy a BL csak a 3. számú sorozat erősség szerint Európában , még mielőtt elájulnánk .

BUÉK

Mendez
Olvasó

Nem kell elájulni.
Örülj, hogy a magyar bajnokságban a csapatod a futottak még kategória.

Tyubin
Olvasó

Ugyan úgy, mint anno az ECH az Olajnak…
Ahol ugye kétszer is négyben voltunk.
Pl a debreceni négyes döntőben az aktuális francia bajnok és kupagyőztes, az akkori török bajnok és kupagyőztes ill. az orosz bajnokság harmadikja volt az ellenfél.
Hajrá Olaj!
Hajrá magyar kosárlabda!
BÚÉK!

donnarumma
Olvasó

Gratula az Albának a győzelemért!
Örülök hogy nem esett be a végén a tripla, mert azt hittük volna màskor is, hogy jó ez így! Nem jó! Remélem szégyeljük magunkat…legalabb egy picit.
Lélektelen játék 0 tűz

Aranyalba
Olvasó

Valaki írta, hogy a Falco lemásolta a Paks elleni játékunkat. Ez igaz, csak Ők így is majdnem nyertek, mi meg simán szívtunk. De hétfőn a meccs után ugyanazt éreztem rólunk, amit Te írtál a mai Falcoról az utolsó sorodban.

Zsarkov
Olvasó

Könnyű lenne most belerúgni a Falcoba, nem teszem, mert
– nekünk jobb lett volna, ha ők nyernek;
– a kompótnál nincs gusztustalanabb csapat…

Dudi
Olvasó

Zollner munkája kezd már látszani…

Vulcano
Olvasó

Lehet én értelmezem hülyén a tabellát, de ha valakiknek akkor nektek pont jó, hogy vesztettünk.

fanaticfantastic
Olvasó

Szerintem is.

Zsarkov
Olvasó

Megnyeritek az alapszakaszt, a középszakaszt, a bajnokságot…, aki tud nyerni ellenetek 1-1 meccset, az a többiekkel szemben kerül előnybe…, ezért lett volna jobb, ha ti nyertek…, persze, ha szerdán elszenveditek sorozatban a harmadik vereségeteket, az még a mai győzelmeteknél is ideálisabb lenne ?

Vulcano
Olvasó

Azért szerdán még Szolnokon is jelenésünk van. Az utóbbi meccsek alapján ott nem mi leszünk a favoritok.

Marillion
Olvasó

Két vereségünk egymás után,mégha szoros eredményekkel is,de azt kell észrevenni hogy nem a véletlen műve! Megy mindenki teszi amit kell de az ember az nem gép erről árulkodik a két legutóbbi meccs statja is! Szolnokra elmenni egyik vendég csapatnak sem csak kirándulás! És most elkaphat bennünk a Szolnok is saját közönsége előtt annak támogatásával! Meglátjuk melyik oldal tud majd jobban ráfrissülni a csúcsrangadóra!

Marillion
Olvasó

Én sem értem Zsarkovot! De ö tudja…

crazybasket
Olvasó

Ez van srácok, az ország nagy részének örömet okozhattunk ma, de ennyi! Nem ment a védekezés a támadás(triplák) ismét gyenge volt, de nem kell most remegni senkinek, lesz még vereségünk, attól még ez a BL top 16-os Falco, ma így sikerült, lesz ez jobb is, illetve az érmeket sem most osztják! Az utolsó támadásnál én is mérges voltam, hisz a gyűrűt kellett volna támadni agresszívan véleményem szerint abban a kb. 10mp-ben, vagy egy fault vagy egy ziccer, esetleg egy 2+1 vagy betörés kiosztás, de ezt így nem értettem! Mindenki nyugodjon meg, folytatás 2022-ben, egyből Szolnokon! A lecke feladva! Azért sok… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Rámenni egy biztosabban kivitelezhető duplára,és kap még a két csapat és a szúrkolók + 5 percet, helyette a katarzisért bevállalni egy triplát,de ha nem ül akkor a bíztos vereség van! Ezt igy akarta megoldani a csapat vagy csak a Szilinek borult el az agya a tripláért?!

SzhelY
Olvasó

szerintem utóbbi nagyon beindult a végére és majdnem megvolt jól szált be és felhozta a tieidet én megértem

Johnyx
Olvasó

Gratulálok a Székesfehérvárnak. Amúgy ezen a meccsen saját magunkat vertük meg kb 3-4 oka volt. 1. A büntetők, baromi sokat kaptunk mégis a kihasználtság elég gyenge. gyakorolni kell nem szégyen. 2. Benke Szilin kívül nincs igazán más 3pontos dobónk, na szerintem ebbe kellene erősítenünk. (Néha Váradi, Somogyi, Perl, Golomán dob 1-1 hármast) de ennyi hármas egy Iberostar/Lenovo Tenerife ellen a BL-be kevés lesz. 3. A harmadik a védekezésünk az első három negyedben nulla volt, nem szabad kapni 2 negyedben is harminc pontot. Ami a Riga ellen működött, hogy első negyedében kaptunk 27 pontot, a másik három negyedben meg 32 pontot… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

1. Hazai csarnokban napi szinten erre dobálnak!
2.Azon kivül hogy Szili ha elkapja a ritmust akkor beveri de ez nála is kérdöjeles!
3.A védekezésünkről árulkodó hogy a két utóbbi meccsen megszórtak minket,mert kezd kijönni a sok meccs a lábakban!

2lee14
Olvasó

Gratula az Albának. Büntetők, labdák sorozatos eladása, gyenge védekezés, ezt így nem lehet. Finoman szólva se bírom Zollnert, de ezt jól lemeccselte. Megyünk tovább, hajrá Falco!

Knézy Ernő
Olvasó

Köszönjük! Jövő héten így már a Szolnoké lesz az első hely!

KD
Olvasó

Azt még ne vedd készpénznek, meg egyébként is a középszakasz számít az egymás elleniben is.

Vulcano
Olvasó

Meg ahhoz 14-el kell nyerni az Olajnak.

törrögszultán
Olvasó

Lassan , valóban alakul a Fehérvár!
Nagyon jó meccs volt kellett ez a győzelem NAGYON! Laksa most sehol sincs, fel kell őt rázni mert sokkal több van benne, mint ahogyan Omenakán is van még mit javítani…
Szöszi játéka , pontjai tetszettek.
De azért nem vagyunk ennyire favágók hogy 31(!!!) : 8 büntetőt fújjanak ránk…!
Így jött le a hazai pálya!!!
Szép siker, köszönjük Albacsávók!
Boldog sikeres új évet a csapatnak! – és MINDENKINEK!

Mendez
Olvasó

Na igen a Szöszi.
Ő a Jolly Joker a mindenkori Falco ellenfélnél.
Ha fel lesz ravatalozva a koporsóból is behajít egy kosarat az Aréna gyűrűjébe.

KD
Olvasó

Ami a büntetőket illeti, vissza kell nézned Zollnert Körmenden, akkor rájönnél, hogy ez a stílusa. Szerintem a jàtékvezetés egy-két apró hibától eltekintve korrekt volt, a több büntetönk a két csapat eltérö stilusából adodott.

Motoros
Olvasó

A héten kapott a gyuri 1 Volvót?,
Ezért ma leszopatta az Alba a filkót?,
Mint tudjuk a pénz nem dob kosarat ?,
Tarháljatok még 1 kicsit bohócok?.

Ui.:Kisiklott a silverhelyi Ta(h)ócity?,
A nyakas beadta a kis kopasznak a bajor fehér kolbit?,
Pumuklinak szarul áll a hemüveg?,
Végig Csendben ültetek verebek?.

Vesszen a tökfilkóóóó????

Motoros?️?️?️?️

Laposvár
Olvasó

Minden versben
Van egy rím,
Ebben nincsen
Ba**még!

Soós Sándor
Olvasó

Kurva anyádat.

SzhelY
Olvasó

neked is

Mendez
Olvasó

Lesöpörted már a motorodat vízfejű Gecse azzal a sok söprűvel amit a Falcotól kaptatok?
Használd csak el őket gyorsan, mert tavasszal kaptok egy szép újat!

SzhelY
Olvasó

nem is tudtam,hogy a falco a netpakkal együtt dolgozik

Milos
Olvasó

Egy Isten vagy!! ???

Motoros
Olvasó

Köszi a bókot neked is Milos,
Kapsz majd 1 kvt ha újra jössz ☕,
Zsótti lesz akkor is a sofőröd ?,
Lesben vár Adolf 1 fa mögött??.

Kissadam91
Olvasó

Respect a bíróknak, mindent megpróbáltak ???

WSreborn
Olvasó

31 bünti sem volt elég…

Vulcano
Olvasó

Így van. Az Olaj-Ose meccsen mutatott kifogástalan bíró ténykedést kellet volna alapul venni.

Kissadam91
Olvasó

Csak az a különbség hogy a falkót az összes meccsen tolják mint az állat de mindegy, elfogultan ezt nem veszed észre kár vitatkozni.

Vulcano
Olvasó

Mondja ez Kissadam91 az elfogulatlanság mintaszobra…

Mendez
Olvasó

🙂
Nem.
Sajnos kikaptunk.
De milyen furcsa, hogy itt nem kapott egy fehérvári játékos sem sört a nyakába, mert nyertek az Arénába.

SzhelY
Olvasó

mert sok hölgy ült a leláton és ők vizet isznak

Milos
Olvasó

A kertitörpe leszopatta a falco parádét?????
A pénz dob kosarat?

PL
Olvasó

Delllllllas se volt… ???

Mendez
Olvasó

Milyen gonosz ez a kis kertitörpe, minden decemberben elhiteti a magadfajta kis pondrókkal, hogy van keresnivalójuk a Falco ellen. 🙂

PL
Olvasó

delllllas se volt ????

Milos
Olvasó

Pedig ma volt
Tátott szájjal mentetek bele ?

Mendez
Olvasó

Nézz a tabellára 🙂

SzhelY
Olvasó

miért mivan rajt ?

SzhelY
Olvasó

az olvasó nem kosaras csak szólok ,mit fruszrál téged ez az egész most annyi az életednek vagy elhagy az aszony ?

Motoros
Olvasó

Véget ért a parádé?,
Zéró Cola, csalamádé?,
Ül a droszton magában?,
Volvó helyett Skodában?.
????

Zsarkov
Olvasó

Zseniális költeményekkel jelentkeztél, jó újra olvasni az írásaid, remélem, ez egy új, termékeny időszakod első versei!? ?

Motoros
Olvasó

Köszi Zsarkov kedves szavaid,
Itt leszek és tovább verselek,
Nekem a tökfilkó az örök múzsám,
Ihletet adó vesszőparipám?

Mendez
Olvasó

Azt elhiszem.
Ennyi szopóroller (vagy motor) után amire a Falco felültetett nem csoda ha megroggyant az elméd gecse. 🙂

SzhelY
Olvasó

a falco vezér trolljai mind ilyen sexisták?

Dudi
Olvasó

Gyenge vagy, gyenge vagy, ki-ki nyugalomban,
Részegen bólogat egy sötét sarokban.
Zúg a Motoros, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan, azután elhallgat.

Leklibajsza
Olvasó

Fejben teljesen elfáradtunk. Szóval először a fejeket kéne rendbe rakni. Javaslom Konakov mesternek, hogy rendeljen el egy három napos kötelező jellegű ivászatot!!
Amúgy örülök, hogy nem nyertünk, minimálisan sem érdemeltünk meg.

Wilson
Olvasó

Az döntött, hogy előbb rendbe szedtük a védekezést mint a hazaiak, az viszont továbbra is aggasztó, hogy egy nagyobb előny után leolvadunk, mintha minket tenne görcsössé egy nagyobb előny, érthetetlen!

fanaticfantastic
Olvasó

Nehéz dolgotok volt. Többen voltak. Gratulálok! Szép volt,Alba!

Pbask
Olvasó

Hát gyerekek nem az utolsó negyedben kéne mindig védekezni, vagy lenézni a magyar bajnokságot..Megérdemeltük.
Ahogy az Alba is, Zollner jól összekapta őket, megérdemelt győzelem, gratulálok!

Marillion
Olvasó

Nekem mondhat bárki bármit,de tudat alatt az sem tett jót a csapatnak hogy BL-ben csoport elsők lettünk majd mellette a bajnokság meg igy is úgy is a miénk…na innen most tegyük rendbe a fejeket! Nem vagyunk a Real Madrid! Pbask mindig jól látja!

Bezse
Olvasó

A végén nem kellett volna 3ra menni. Sima dupla aztán hosszabbítás! A palánk alatt egyedül ácsorgott az egyik cinege, a Szili meg eldobta csínből a 3ast

Marillion
Olvasó

Katarzist akart,leszállt a köd,úgy gondolta hogy elötte ritmusból beszórta akkor ezt is bevágja!

Rantotta
Olvasó

Ugye ugye. Money and refs doesnt make basket 😉

Dudi
Olvasó

Most biztos nagyon kulturáltnak gondolod magad…

Mendez
Olvasó

Ennyi légióscsere után már rég az Albáé a legmagasabb költségvetés idén.

Dudi
Olvasó

Évek óta az Albának van a legnagyobb költségvetése. Ez biztos. Nem kell ezen rugózni. Nyugi, ez egy meccs volt, kikaptunk. Májusban talán nem is fogunk erre a meccsre emlékezni.??

Dr. Cartman
Olvasó

És a pènz tényleg nem dob kosarat, legalábbis eleget… 🙂

B.U.É.K

Jon
Olvasó

Ez mi volt ez a szégyen? BL-továbbjutás után már nem kell a bajnokság?!?
Vagy Benkén kívül még mindenki a bejglit ízlelgette az öltözőben?
De van egy konstruktív kérdésem is – annak ellenére, hogy egy Alba elleni otthoni vereségnél sokkal rosszabb eredményt nehéz elképzelni: biztos nem kellene mégis egy MEZŐNYBEN TÁMADÁSRA IS HASZNÁLHATÓ LÉGIÓS A CSAPATBA?

GORECUBRBA
Olvasó

Kegyetlen hülye vagY

Jon
Olvasó

Előnyös lenne, ha nem személyeskednél és a 3 agysejteddel nem minősítenél másokat, ha képtelen vagy felfogni, amit ír valaki.
Bár látom, írni sem tudsz.

GORECUBRBA
Olvasó

Barom neked nincs agyad.bl kiváló szereplés,bajnokságba szintén.2 vereség esetén szégyenről írsz.ember ne legyél nyilvánossan ilyen kretén

Dallas
Olvasó

Ne foglalkozz vele, nagyon jellegzetes nick neve van(legalábbis nekem) ,alig pár hete írogat és kivétel nélkül csak anyázik-sérteget ,xard le .)

Mendez
Olvasó

Lesz nyugi.

fanaticfantastic
Olvasó

Most végre egyetértünk,Mendez. Lesz nyugi. Meg egy ideig ,talán,kisebb arcod. (mivel,nem írtál vesszőt,így értelmezhető a hozzászólásod.)

Mendez
Olvasó

🙂

CsakazMTE
Olvasó

Minden rosszindulat nélkül írom, de ha egész meccsen nem mennek a hármasok akkor a végén miért azzal akar meccset nyerni a falco?

mrfox
Olvasó

Teljesen jogos.

Wilson
Olvasó

Benke azért elcsípte az utsó negyedben, részéről megértem, hogy a végén elhitte, hogy a bab is hús, nem is sokon múlt! De valljuk be összességében nem ezen múlt.

Dallas
Olvasó

Hát nekem nem tűnt rossz ötletnek, Benke nagyon be tudja dobni az ilyen győztes kosarakat ,szerintem jó döntés volt ,csak most nem esett be,ő abból a szögből már sok koporsószeget vert be a pályafutása alatt más csapatoknak is 🙂 ,ez most kijött,amikor elengedte biztos voltam benne hogy nyer a Falco 1 ponttal , de tévedtem 🙂

Marillion
Olvasó

Senki nem volt a csapatban,vagy a szakmai stábban aki bele súlykolta volna a fejekbe,hogy a bíztos két pontért menjünk bele a hátralévő időben???!!! és ha sikerül akkor kapsz 5 perc bónuszt hogy nyerhesd még esetleg a meccset!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gumi szerint vereség nélküli szezon lehet. Erre most 2/2 zacsi.

JászaiMari
Olvasó

BUÉK mindekinek. Hajrá Olaj.

Gézuka
Olvasó

Nem volt elég a 31 büntető rádobás…

Heindrich
Olvasó

Pedig majdnem sikerült a bíróknak. Fura de szurkoltam az albának.

mrfox
Olvasó

Tudjátok mit megérdemelte az Alba.
BÚÉK mindenkinek :DD

Sajka
Olvasó

Sok volt a bejgli Szombathelyen. 🙂
Ez számomra nagy meglepetés, főleg az Alba múltkori nagy hazai betlije után.
Nem gondoltam volna, hogy ez a bombaerős Falco a magyar mezőnyben egymás után kétszer is kikap.

Marillion
Olvasó

Lesz még….és ebből a szériából épp most megyünk tovább Szolnokra!

GORECUBRBA
Olvasó

Köszönjük ezt a szép évét fiúk.minden meccset nem lehet megnyerni,buék mindenkinek.

SzhelY
Olvasó

ez szépvolt fehérvár

andrás
Olvasó

7.5ös szorzónál tettem meg hogy győz a Falco de nem bánom, hogy nem jött be ?✌️

Bravo Alba, kupán, playoffban veszélyesek lesznek ők

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés