Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Körmenden is mehetnek meccsre a szurkolók hétvégén

Ehhez viszont több szabályt is be kell tartani.

  •   :

:

Az Egis Körmend szeptember 12-én, szombaton, 18 órától fogadja a Sopron KC együttesét a Mogyorósy Szilárd emlékmérkőzés keretein belül. A lebonyolítási rendről adott ki közleményt a piros-fekete alakulat.

A járványveszélyre való tekintettel a mérkőzésen a következő szabályokat alkalmazza a klub, kérik ezek betartását a szurkolók és munkatársak részéről egyaránt:

A mérkőzésre érkezőknek a szabályoknak megfelelően maszkot kell viselniük.

A csarnok bejáratainál testhőmérsékletet mérnek. Mindkét oldalon 2-2 eszközzel fogják ezt végezni. 37 fokos testhőmérséklet felett a csarnokba való belépést nem tudják engedélyezni.

A beléptetést követően mindenki számára kötelező lesz a kézfertőtlenítés, ehhez ki fogják helyezni a szükséges fertőtlenítőszereket.

A beléptetés ezekkel az intézkedésekkel a megszokottnál több időt vesz igénybe, ezért a szervezők kérik, hogy mindenki időben érkezzen a csarnokba, hogy ne maradjon le senki a játékról!

A játékosok, edzők, játékvezetők, az asztalszemélyzet és a mérkőzés további résztvevői hátulról a Somogyi Iskola udvarán keresztül érkezhetnek a csarnokba.

Az egész csarnok területén kötelező lesz a maszkviselés, a nézők akkor vehetik azt le, amikor a helyüket elfoglalták.

Az ülőhelyek esetében egy elfoglalt szék mellett kettőnek mindig üresen kell maradnia. A szabadon hagyott székeket jelölni fogják.

Az állórészeken – és ez igaz az uszoda feletti lelátóra is – kérik, hogy legalább 2 méteres távolságot tartsanak egymástól a jelenlévők.

A klub fenntartja a jogot arra, hogy a beléptetést lezárja abban az esetben, ha az érdeklődés akkora lesz, hogy a további nézők érkezése miatt a fenti szabályok betartása már nem lenne lehetséges, így a mérkőzés megrendezése már nem lenne biztonságos.

A büfében egy időben legfeljebb 10 ember tartózkodhat, védőmaszkot viselve, a vásárlás idejéig. Az ott megvett árukat a nézőknek vagy a csarnokon kívül vagy pedig a helyükön kell elfogyasztaniuk.

A zsűriasztalnál a személyzet az egész mérkőzés alatt kesztyűben és maszkban dolgozik.

A csarnokot ugyanúgy rendezik be, mint minden más mérkőzésre, tehát a pálya végében lévő lelátók is ki lesznek húzva, viszont a kispadok és a zsűriasztal mögött nem lehet majd ülni.

Kérnek mindenkit, aki jelen lesz a mérkőzésen, hogy a fentieket fogadja el és tartsa be!

Fotó: Jene Sándor

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MAFCdrukkerMilosMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Ez már jobban hangzik, hogy amikor a szurkoló a helyére ért, leveheti a maszkot.

Milos
Olvasó

Kíváncsi leszek arra a 2 m-re…:)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Fantasztikus…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés