Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Korlátozott számban a Falco-Szegeden is ott lehetnek a szurkolók

Részletek.:

:

Április 28-án a sportmérkőzések látogatásáról szóló kormányzati enyhítésekről tárgyalt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége. A döntés, valamint a kritériumként meghatározott oltási számok alakulása értelmében a Falco-Szeged elődöntő mérkőzéseit már nézők előtt lehet majd megrendezni – számol be róla a falcokc.com.

A Szövetség állásfoglalásában kérte a klubokat, hogy fontolják meg bizonyos védelmi intézkedések alkalmazását a sportolók és sportszakemberek, valamint természetesen a szurkolók egészségének megóvása érdekében.

A jelenlegi szabályozást, valamint az egészségügyi kockázatokat felmérve és figyelembe véve a Szombathely az alábbi intézkedéseket alkalmazza hazai bajnoki mérkőzésein:

  • Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés megtekintésére kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával van lehetőség! Ennek hiányában még érvényes belépőjegy birtokában is köteles a klub megtagadni a szurkolók belépését. A védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre! Védett személy felügyelete alatt álló 18 évnél fiatalabb szurkolóink abban az esetben léphetnek be a mérkőzésre, amennyiben arcképes hatósági igazolvánnyal igazolják életkorukat! Kérjük, hogy a beléptetés gördülékenységének biztosítása érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre!
  • A sportolók és sportszakemberek védelme kapcsán a játéktértől megfelelő távolság megtartásának biztosítása érdekében Szurkolóink kizárólag a galérián foglalhatnak helyet, a mobil lelátókat nem nyitjuk meg.
  • Ebből következik, hogy bérlettel rendelkező drukkereink számára nem tudjuk biztosítani a bérleten feltüntetett helyüket. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Jegypénztárunkban csak annyi belépőjegy megvásárlását tesszük lehetővé, amennyi biztosítja a szezonjeggyel rendelkezők mérkőzésen való részvételét.
  • Javasoljuk, hogy egymás egészségét és testi épségét figyelembe véve a nézőtéren a mérkőzések teljes időtartama alatt lehetőség szerint maszkot viseljenek és a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőket használják!
  • A játékosokkal és sportszakemberekkel való testi kontaktust (kézfogás, pacsi, stb.) kérjük mellőzni!

A szombati mérkőzés előtt jegyelővételre nem lesz lehetőség, mérkőzésnapon 16:30-tól nyitnak a jegypénztárak. A korlátozások értelmében kb. 1800 nézőt tudunk a mérkőzésre beengedni!

Jegyáraink változatlanok, a felnőtt belépők 2400 forintba, a diák- és nyugdíjas belépők 1200 forintba kerülnek, és a Szent Márton-kártya kedvezmény továbbra is érvényes!

HIRDETÉS

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
donnarummaMarillionMásikVégétFújdMegcsonka88panzer Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Most akkor már 1 oltás is elég?…Mert már ezt követően is kiküldik a védettségi igazolást..Az még akkor hol ad védettséget? Nem arról volt szó hogy kettő szuri kell a teljes védelemhez? És a védettség igazolása mellett a maszk is marad….Most akkor kit kiket védenek kitől és hol… A gyalogos az utcán egyedül gyalogol a kőzelben távolban senki és maszk vagy büntetés…Sorolható itt az össze vissza kapkodás…csak hogy mehessen mindenki újra amerre lát…hol van itt a józan gondolkodás? A járvány még úgyanúgy jelen van mint eddig….! Ki vállalja a felelősséget ha újra totálra berobban a járvány?

donnarumma
Olvasó

Szerintem maradj otthon…

Marillion
Olvasó

Szerintem is!De ez nem is volt kérdéses….! Leküzdötte/eltüntette az ország a járványt…???? Mit akarnak bizonyítani az okosok ezzel a hírtelen jött szabadsággal,és ki felé ? Egy hasonlat erre az egészre: A cápa is csak arra vár hogy minnél tőbben a vízbe menjenek aztán válogatás nélkül szedi az áldozatait!

panzer
Olvasó

Bohóciskola… Ha maszk meg minden szar kell akkor nagyon fontos az a plasztikkártya…

csonka88
Olvasó

Egyetértek, van érvényes bérletem, de mivel plasztikkártyám nincs ami megvéd a Covidttól így eladhatják a 2 bérletes helyünket, mert mi sajnos nem lehetünk ott. ?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Oltasd be magad, mielőbb!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Oltasd be magad, és kapsz plssztikkártyát!

panzer
Olvasó

Mínuszoló rettegők

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés