Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Korábbi ZTE-légióst igazolt a DEAC

Ő a harmadik külföldi a debreceniek keretében.:

:

Harmadik idegenlégiósát is megtalálta a DEAC kosárlabdacsapata, Djordje Drenovac és Kyan Anderson után Danilo Osztojics is a Debreceni Egyetem együttesét erősíti majd a 2024-25-ös kiírásban. A 28 esztendős szerb center az előző két idényét a Zalakerámia ZTE KK együttesénél töltötte, ahol a zalaiak egyik meghatározó játékosa volt. A 204 centiméteres magasember az előző szezonban mérkőzésenként közel 26 perc alatt 12 pontot és 6 lepattanót átlagolt.

Örülök, hogy Danilo csatlakozik hozzánk, kiválasztásnál fontos szempont volt, hogy már ismeri a magyar bajnokságot, és mind a személyisége, mind a mentalitása teljes mértékben beleillik a csapatunkba. A játékstílusát tekintve ő egy mozgékony center, véleményem szerint jól fog illeszkedni a szerkezetünkbe. Egy magasposztos játékost szeretnénk még igazolni, vannak már elképzeléseink, de nem akarjuk elsietni a dolgokat, hiszen eddig jól halad a csapat kialakítása, szeretnénk a lehető legjobb megoldást megtalálni

– nyilatkozta a harmadik érkezőről Andjelko Mandics vezetőedző.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Kendeffy BotondSpiritbooster.DEBVadkakasmoldi56Skoty Recent comment authors
Kendeffy Botond
Olvasó

Kicsit olyan igazolás, amikor mi megvettük Cakarun-t Szolnok után.

Rouge
Olvasó

A DEAC szakmai kompetenciája kimerül abban, hogy lenyúlják a másutt már többé- kevésbé bizonyított játékosokat.

Pénz az van,
de szakma, szurkolók, tradíció semmi.

De egyébként persze sok sikert .

moldi56
Olvasó

Évek óta az Olajból élnek.Aztán ezek a játékosok eltünnek a süllyesztőben.Egy valamire való edzőre viszont nem telik tőlük.

Vadkakas
Olvasó

DUSE néven már volt kosárlabda a 80as évek elején is, azóta több néven is futott már a debreceni kosárlabda (DEKO, Vadkakasok, Factum vagy mi a tököm, DEAC). Szóval nem mai a történet, még ha sikerektől nem is hemzseg, ezért nem mondanám hogy nincs tradíció. Illetve ott a foci és a kézilabda a városnak ami a többi kosárlabda városnál nem mindenhol mondható el. Szurkolók lettek volna, de az akkor Vadkakas management megkérte őket ne jöjjenek… fos, tudom. Azaz tradíció és közönség lenne, de abban egyetértek hogy szakmaiság a Ráthonyi Tamás féle vonulaton túl nagyon kevés van. Ezért a vergődés a politikai… Olvass tovább »

Spiritbooster.DEB
Olvasó

Hello Szia Köszi. Mi azért meg vagyunk “DEAC szurkolók,, Keress ránk DEAC SPIRIT.. Igen tudjuk, hogy sok hibát követ el a vezetés.. Én ebbe az Anderson-ba se látok már semmit.. Mi sem vagyunk megelégedve az igazolásokkal már egy ideje, bár Daniló még szerintem elég skilles. Igen volt egyszer egy Debrecen Vadkakasok arra is rá kereshetsz.. köszi Szia..

zterulez
Olvasó

Kiváló légiós volt nálunk mindkét évben. Oké, oké megvannak a korlátai, de kinek nincsenek? Köszönöm ezt az elmúlt 2 évet és további sok sikert kívánok!

heraklith
Olvasó

Nálunk a szezon kezdetén elb@szott keretbe nagyon nem illett, aztán később amikor a posztján játszott már újra (majdnem) a régi volt. Aztán a szezon végére elfogyott a többiekkel együtt. Sajnos a csapat hozzáállása rá is rossz hatással volt, de ez érthető. Dusan mellett sajnos csak akkor lenne igazán jó, ha lenne mellette 2 extra 4es is, így csak kb 20 perc jutna neki, arra meg pazarlás lenne fizetni. Nekünk olyan center kell, akinek jó keze is van és 4est is tud játszani. Ostojic 5-ös poszton simán lenyom 30 percet meccsenként, úgy hogy közben meghal a pályán. Nagyon jó mentalitású és… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Plusz Zollner játékstílusába nem is biztos, hogy Ostojic a legideálisabb magasember.

Skoty
Olvasó

Tű pontos leírás!
Annyit fűznék hozzá, hogy nekünk olyan 5 és 4 posztos játékos kell, akire egy alley-oop figurát ki lehet játszani. Tavaly ott volt Smith, vele jól működött. Idén nem volt senki, aki bezsákoljon egy alley-oop -ot, hiába játszották fel a k
labdákat. Plusz se Tóth Ádi, se Ostojic nem szeret zsákolni. Szóval szerintem nem ártana egy zsákolni tudó center, mert sokszor ez a legcélravezetőbb, kevesebb benne a hibafaktor.

Born2Ball
Olvasó

Azért ez a légiós sor Debrecenben nem gyenge.
Bár Drenovac nekem kicsit visszás, eddig sosem tetszett a játéka, mikor volt szerencsém Deac meccset nézni,
Viszont a lojalitása nagyon szimpatikus.
Eddig is erősnek éreztem a debreceni keretet, de most már abszolút éremesélyesnek látom.
Kiváncsi leszek az edző mit hoz ki ebből.

bbzte
Olvasó

Az elmúlt időszakban az egyik kedvenc légiósom volt, aki nálunk szerepelt. Hiányozni fog! Sok sikert kívánok!

Zalaboy
Olvasó

Nekünk nem kellett? ???? Ezek szerint egy kiváló minőségű centert igazolunk???

Zombi
Olvasó

Nem akart maradni. Kevés volt neki a nem létező háttér. A teljesítményén is látszott már a szezon végén, hogy valami nem stimmel. Debrecen jól járt vele. Tompikát nem vinnétek?

lujo
Olvasó

Sok sikert Danilo!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés