Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Körmend korábbi sikeredzője veszi át az Alba Fehérvár irányítását

Hivatalos bejelentés.:

:

Matthias Zollner lett az Alba Fehérvár vezetőedzője – jelentette be a klub honlapja.

Felmentettük Dejan Mihevc vezetőedzőt.Lépésünket a csapat jelenlegi helyezése, illetve az egyes mérkőzéseken mutatott hullámzó játékunk indokolta. A bajnokságban eddig elszenvedett 6 vereségünkből 4 alkalommal győztes helyzetből veszítettünk mérkőzést. Természetesen a sikertelen szereplésben a vezetőedzőn kívül a játékosok, a stáb tagjai is ugyanúgy hibásak és mindegyikünknek megvan a maga felelőssége. Az edzőváltás mellett egyéb szankciók is születtek, de ezeket a klub belügyeként kezeljük. A vezetőedző utódját sikerült hamar megtalálnunk. Matthias Zollner személyében már egy Magyarországon bizonyított, sikeres edzővel folytatjuk a 2021/2022-es bajnokságot. Bízunk benne, hogy a bajnokság hátralevő részében kiegyensúlyozottabb teljesítménnyel sikeresek leszünk

– nyilatkozta Balássi Imre.

Először is nagyon örülök, hogy visszatérhetek Magyarországra, legfőképpen, hogy Fehérváron folytathatom edzői pályafutásom. Legutóbbi magyarországi tartózkodásom során nagyon megszerettem a magyar bajnokságot és a szurkolókat, alig várom, hogy újra munkába álljak. Ezúton is köszönöm a klub elnökének a bizalmat, azon leszek, hogy segítsem az Albát, hogy visszakerüljön a méltó pozíciójába. Úgy gondolom, sok tehetséges játékos van a csapatban, a következő hetekben, hónapokban keményen szeretnénk dolgozni és a maximális teljesítményt nyújtani. Izgatottan várom az első mérkőzésünket… Hajrá Alba!

– nyilatkozta Matthias Zollner.

33 hozzászólás

33
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
PLJonMKE181SzhelYArtur Doki Recent comment authors
Mendez
Olvasó

A pénz nem dob kosarat.
Vojcit is ezzel a dumával tüzeli majd a meccsek előtt?

MKE181
Olvasó

A ratyi milyen kávét szeret ? Omnia vagy cikória?

SzhelY
Olvasó

hát nem csak u 20-ban de edző keresésben is jókvagyunk!

Heindrich
Olvasó

Van Euró , van szerelem!

Bencur2021
Olvasó

Véleményem szerint jó edző. Sokkal jobb mint az előző, szerintem az Alba elindul felfelé és számolni kell majd velük, max a tabella miatt elég kedvezőtlen lesz nekik a sorsolás. De a keret sokkal jobb mint ahogy a tabella mutatja. Szerintem az edző volt a gyenge láncszem.

gyuros
Olvasó

Kétségtelen, hogy az edői stábra innen nem lehet fogni. De vannak kétségeim, hogy a csapategység kijön e ezek után az Albànál és mennyi idô lesz amíg visszaállnak streetball csapatról.

Jon
Olvasó

Az mondjuk biztos, hogy a keret ennél jobb, csak kérdés, hogy tudnak-e majd csapatként is játszani.

Praenoricum
Olvasó

Jó edzőnek tartom, akkor is, ha sok húzása kifejezetten unszimpatikus. Körmenden az utóbbi időszak legjobb eredményeit vele érte el. Kíváncsi leszek, hogy meg tudja e mozdítani a csapatot, elindulnak-e vele felfelé. Nem sok vereség férhet bele nekik, ha komoly helyről akarnak a kieséses szakaszba jutni.

Jon
Olvasó

A pótkocsival is elérték nagyjából azokat az eredményeket, nem?

PL
Olvasó

gondolom nehéz leírni a nevét, ugye?

wiley
Olvasó

Csöbörből vödörbe…

Csabcsi
Olvasó

Bohócok!
Ez most a “két meccs” utáni szankció kicsit megkésve?👏🏻
Vojának gratulálok a kiváló választáshoz! 🤝🏻🤣

Jon
Olvasó

A pénze biztos megvan…

Savaria
Olvasó

A lengyelországi kitérőjének óriási pofára esés lett a vége.
Szerintem egy átlagos edző, átlag feletti egóval, és frusztrációval.

Holló
Olvasó

Minden csapat lép,amilyen változtatásra van szükség meglépik! Zollnerrel meg fog újulni az Alba ebben biztos vagyok! Sopronnál láttuk a változás gyors eredményét tegnapelőtt. Pakson Tóth János,akivel a klub 4 bajnoki címet 4 kupát nyert felállt. Volt gerinc. Gulyás Róbert paksi ikon váltotta. Ők is el fognak mozdulni ebből a helyzetből. Zalaegerszegen a helyzet változatlan…Balaicz Zolinak úgy néz ki ez megfelelő,légióscsere várható,podcastben kérdezhetsz… 😀 Hihetetlen meddig lehet még lezülleni. Illetve meddig lehet még a szurkolók felé a húrt feszíteni!! Egy hete tökölnek. Ki fogunk esni!! Ezekkel az emberekkel nincs más út!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Heinrich Robi és Puskás Artúr marad, Teot kirúgjátok majd, légiós cserék, play-out, 50% piros csoport. És mindenki boldogan él, amíg meg nem hal…
Holló Úr! kb ennyi..

Holló
Olvasó

Miki maximális egyetértésem! Annyiban nem értünk egyet,hogy azt az 50%-ot bőven feljebb teheted 😀 Ebben a formában ez a csapat nem 50, hanem 90%ban piros csoport. Vajon ez is idén tétlenül végig lesz nézve,mint tavaly a női csapat kiesése? Polgi bá történelmet ír a pártkatonájával egyetemben. Lokálpatrióta PLAYOUT BRAND 😀 Zalaegerszeg SZÉGYENEI!!!

Mendez
Olvasó

Vojci se durci már?

Pojaca
Olvasó

Egy biztos, ezzel az állománnyal top4-ben kell lenni Alba.

Minden6ó
Olvasó

Jó edző,végjátékban szerintem a legjobb taktikai húzásai vannak és sokszor van olyan “tahó” ami a sztároknak pont kell az ego helyreállításához.Látványosan fog javulni az Alba játéka és nem restelli időkérésnél oda vágni :öreg most mutasd meg mennyit érsz!Fel fog jönni az Alba!

jozsi67
Olvasó

Minden csak pénzkérdés. Ahol van, ott van jó edző és jó játékos is. Ahol nincs, vagy kevesebb, ott be kell érni szerényebb történettel.

törrögszultán
Olvasó

NAAA VÉÉÉÉGREEEE! Azért a szankciókra biztosan sokan lennének kiváncsiak – amit már jóval korábban említett Simon “mester”… Ami azonban MOST IS PROBLÉMA, HOGY EDZŐT IS CSAK SZEZON VÉGÉIG SZERZŐDTET A KLUB! HOLVAN A HOSSZÚTÁVÚ TERVEZÉS SIMON – BALÁSSI ELVTÁSRAK???
Nem azt kellene csinálni, hogy veszek egy ismert (ismert képességgel, tudással és habitussal bíró) edzőt, és minimum két évre határozom meg az elérendő célt. Már megint az esztelenség, a pillanatnyi tűzoltás! De így sohasem lesz tartósan kiegyensúlyozottan jó csapat Fehérváron.
Nem kell újat kitalálni, szabad másolni is , mert van honnan mintát venni…

Pojaca
Olvasó

Az egy dolog, hogy a szankciókra sokan kíváncsiak lennénk. De ez teljesen normális, hogy mindent nem fognak nyilvánosságra hozni. Kicsit túl mész elvtárs a határon. Elégedetlenkedsz a csak év végéig szóló szerződés miatt is. És ha valamilyen csoda folytán nem tudja majd Zollner bevinni a csapatot a playoffba, sőt, egyáltalán nem válik majd be, akkor meg az lenne a bajod, hogy miért 2 évre hozták ide. Ugyanígy igaz ha más ismert edzőt hoztak volna, arra is.
Elvtárs úr, kicsit jobban kérném átgondolni legközelebb a szituációt.

törrögszultán
Olvasó

És miért is baj ha elégedetlenkedem?? Miért jobb az egy év??? – és kinek? adjunk már esélyt végre egy edzőnek, had dolgozzon legalább két évet – tudom a most elküldött Mihevc sem kapott.. de sztem azért nem folyamatosan a nulláról kellene csapatot építeni. Viszont! egyszer valóban el kellene kezdeni a hosszútávra gondolkozást, csapat építést.

Pojaca
Olvasó

Mellesleg a cikkben sehol nincs feltüntetve hogy ennek a szezonnak a végéig szól a szerződés. Biztos akkor te máshol olvastad ezt. Egyébként eléggé elterjedt az 1+1 év opció is és talán ez is a legkézenfekvőbb.
Egyébként nálatok nem kell sokat gondolkodni, magyar mag Vojával, Szöszivel, fiatalokkal adott, csak a jó légiósokat kell megtalálni. Papíron a Falco után a tiétek a 2. legerősebb magyar állomány,ez egyértelmű.

törrögszultán
Olvasó

” erre a szezonra” szól a szarződése… Erre írtam, meg a korábbi szokásokra hogy jó lenne hosszútávra gondolni. Bánén kívül, még nem volt példa több éves edzői szerződésre…
Igen, valóban olyan a csapat, hogy képes az első 4 be kerülni, talán az új edző kihozza belőlük.
Ha így lesz, még talán hosszabbítani is vele.
Legyen így!

redmiller
Olvasó

Szegény Zollner… Nem tudja mibe fogott…
Talán előbb a vezetést kellene kicserélni…

Pbask
Olvasó

A pénz biztos nem dob kosarat, biztos azért vaccilált Debrecen és az Alba között, de ebből Fehérvár jött össze.
Ha lett volna töke, ha már ilyet nyilatkozik, Körmendre kellett volna mennie.
Bohóc.

Artur Doki
Olvasó

Nyáron minket szivatott,már megegyeztünk aztán egyszer cdak visszatáncolt…valszeg rájött,hogy kevesebb pénzből kell csapatot építenie és nem akarta megégetnie magát( az idő igazolta végül).
Ha jól látom nem volt csapata azóta…

SárgaPárna
Olvasó

Dobbant a körmendi szív!

SárgaPárna
Olvasó

A pénz nem dob kosarat… Mondjuk ez a Vojvodára mostanában igaz…

szurkolo01
Olvasó

😳

crazybasket
Olvasó

Mr. The money doesn’t make basket!
Vajon most két csésze kávéért írt alá a Simon Bazsinál?
🤡

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés