Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Korábbi körmendi légióst igazolt a Sopron

Tavarius Shine távozik.:

:

Tavarius Shine szerződését felbontotta a Sopron és leigazolt a korábbi körmendi légióst, Maliek White-ot – írja a soproniak honlapja.

White a litván Neptunas együttesétől érkezik, ahol epizódszerep jutott a 190 cm-s kosarasnak.

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
MTEMTEMTEmagister_officiorumnemKalmanMisiXero Recent comment authors
MTEMTEMTE
Olvasó

Jó játékos, de ahogy valaki korábban írta, nem igazán több posztos játékos, irányítani nem tud jó színvonalon. A Sopron mindenképp jól járt vele.

magister_officiorum
Olvasó

Köszönjük a vezetőségnek, szerintem jól döntöttek. Sikerült egy nagyon jó játékost leigazolnunk, remélem, hogy jó fizikális állapotban érkezett. Sokat várunk tőle, több poszton is bevethető, intelligens játékos. Nagyon kelleni fog a segítsége, hiszen fontos mérkőzések következnek, valamint a kupában is jó lenne érmet szerezni, megérdemelnénk. Hajrá Sopron!

nemKalman
Olvasó

Jó igazolás sztem 💙

Misi
Olvasó

Össze vagyok törve! A tavalyi csapat egyik legjobbja volt. 1es, 2es, ponterős, elvállalta és bedobta kritikus helyzetben is. Nagyon kellene a játéka. Amikor Stokes kiesett, ő hozta az 1es posztot pl. a döntőben. Nem értettem miért nem tartottuk meg… Irigylem az Skc-t, nagyot nyertek vele, jó játékos, jó ember! MTE!

Redbid
Olvasó

Tettünk neki ajánlatot, marasztalva volt (ő és Gordon) nagyon, de a litvánok kedvezőbbet ajánlottak, azt fogadta el!

SKC King
Olvasó

Köszönjük Pojek!

magister_officiorum
Olvasó

Így van, köszönjük !

Stockalone
Olvasó

Jó igazolás! Szívesen láttam volna Pot helyett. Meccsek mennek el rajta… 💛🖤

Xero
Olvasó

😀 White aztán pont nem irányító.. Tavaly emiatt kapott is néha Körmenden, mert egyáltalán nem tud irányítani.. Amúgy jó kis 2-es. Ügyes kezű és küzd. Jól járnak vele Sopronban.

ritus3
Olvasó

Még egy Wesley Gordon mellé Sopronba és bajnokok vagyunk🤪

Pojaca
Olvasó

Nagy szerepe volt abban, hogy tavaly az Egis Körmend döntőt játszott. Szerintem jól járunk vele, kérdés, hogy milyen formában van. Jóska mellé kellett egy mezőnyember, aki tud irányítani is. SKC! SKC! SKC!

Redbid
Olvasó

Háát stabilan irányítani pont nem tud, azzal bajok voltak itt is, mert akkor egyből túlpörgött és mindent maga akart megoldani, amihez viszont nincsenek meg maradéktalanul a képességei!
De ha be van állítva arra amit jól tud, akkor egy nagyon brusztos, hasznos játékos!

Kendeffy Botond
Olvasó

Én azonnal elcserélném Edwards-szal. Tavaly az ismert limitációi mellett extra volt Nálunk. Általában védekezésben, de minden második-harmadik meccsen támadásban is extra. Nagy érdeme volt, hogy a döntőig meneteltünk.

red-black01
Olvasó

Szinte minden le lett írva.
Ha a ziccereit nem “szórakozza” el, akkor nemcsak jó, hanem igen jó igazolás.

CsakaSopron
Olvasó

Shinennál mindenképpen előrelépés lehet, főleg hogy még egy olyan játékos aki képes labdát vezetni egy nem egyedül Jóska marad Jones illetve a fiatal Csendes mellett. Tavalyi Körmendi csapatnál jól mozgott és a mezőnyben is jó munkát végzett -már amennyit láttam a mérkőzéseikből, de javítsanak ki esetleg a Körmendi drukkerek ha tévedek – úgyhogy szerintem jól jártunk vele, bár kérdés hogy szezon közepén hogy lehet igazolható. Utóbbi lényegtelen ha tudja hozni a Körmenden nyújtott számait, és kelleni is fog ha Top8 a cél márpedig mi más lenne😅
Hajrá Sopron! SKC!

Redbid
Olvasó

Alázatos, nagy teherbírású, extra védőjátékos, és közbe-közbe kiszakadhat a gólzsak is.
Szerintem nagyon jól járt vele a Sopron!

Ekpa
Olvasó

Csak jobb lehet!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés