Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Korábbi játékosával állapodott meg a PVSK

A tervek szerint új igazolásuk mind az A-csoportban, mind az NB I. B Piros-csoportban is szerepet fog kapni.:

:

Klubunk vezetése megállapodott Popadics Miljannal, így a fiatal kosárlabdázó, egy soproni kitérő után ismét a PVSK-t erősíti a következő szezonban – írja a PVSK hivatalos honlapja.

Az 1999-ben született Popadics Miljan – korábbi játékosunk, Marko Popadics öccse – tavaly igazolt Sopronba azt követően, hogy előtte éveken át pallérozódott a PVSK utánpótlás-csapataiban, és nyújtott ott egyre jobb teljesítményt. A 3-4-es poszton bevethető fiatal játékos azonban most visszatér Pécsre, aláírta ugyanis új szerződését az együttessel.

Pécs a második otthonom, ezért is döntöttem úgy, hogy visszatérek. A Sopronban töltött szezont megelőzően négy és fél évet töltöttem el itt, így amikor kiderült, hogy ismét esélyem nyílik a PVSK-ban játszani, nagyon boldog lettem. Nekem ez hatalmas megtiszteltetés

– nyilatkozta a kosaras.

A tervek szerint Popadics az A csoportos együttes mellett az NB I. B Piros csoportjában szereplő gárdában is játszani fog az előttünk álló szezonban. Dragan Alekszics számára már csak azért is nagyon jó hír a visszatérése, mert az U23-as szabályba is beleillő, rendkívül tehetséges játékossal bővült a variációs lehetőségeinek sora.

– Remélem esélyt kapok arra, hogy mind a két osztályban bizonyíthassak – jelentette ki Popadics. – Mindkét csapatot szeretném segíteni a céljai elérésében. Szorgalmas vagyok. Addig fogok dolgozni, amíg rá nem szolgálok arra, hogy megkapjam az esélyt. Fiatal játékosként az az elsődleges célom, hogy fejlődjek, hogy a pozitív hozzáállásommal és az energiámmal jelezzem az edzőimnek, lehet rám számítani. És természetesen szeretném hozzásegíteni a PVSK-t ahhoz, hogy sok-sok meccset nyerjen meg az új szezonban.

Fotó: pvsk-panthers.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nagy András Recent comment authors
Nagy András
Olvasó

195 centi 4-es poszt?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés