Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Könnyen vette a debreceni akadályt a Nyíregyháza

A csapat bejutott a Hepp Kupa 3. fordulójába.

DEAC II. - Hübner-Nyíregyháza BS 65-94 (19-26, 13-27, 21-18, 12-23)

Hepp Kupa, 2. forduló
Debrecen

DEAC II.: Nagy 6/6, Egri 2, Zilinyi 3/3, Asztalos 6, Bak 14. Csere: Veszprémy 2, Kovács 16/6, Komlósi 9, Rácz 7/3.

Nyíregyháza: Ubilla 28/12, Szobi 11/6, Mohácsi 5, Vaskó 8/6, Tóth 18. Csere: Czinger 2, Kuttor 14/3, Demeter 6/6, Csikós -, Gerőcs 2.

A DEAC II-vel csapott össze a Nyíregyháza a Hepp Kupa 2. fordulójában. A vendégek több játékosukat is kénytelenek voltak nélkülözni, így lényegében nyolc embert tudott forgatni Siska János vezetőedző.

Ennek ellenére már az első negyedben meglépett a Blue Sharks, amely főleg a támadóoldalon tudott a DEAC fölé nőni. A második játékrészben már szigorúbb védekezés is társult a pontos befejezésekhez, így a félidőre több, mint tízpontos előnyt épített ki a csapat.

A fordulás után megrázta magát a DEAC II, ami egy megnyert 10 percet eredményezett, de a nyíregyházi győzelem nem forgott veszélyben, sőt, a végén pályára kerültek a fiatalok is.

Fotó: Hübner Nyíregyháza BS

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
krszBorbély LajosOroszlanyi BanyaszMAFCdrukker Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Ubilla lubickol ebben az osztályban.

krsz
Olvasó

Másodosztályban. Negyedrangú gyerekek ellen.
Nagy dicsőség.

MAFCdrukker
Olvasó

Ha már a BB1 többet foglalkozik a B csoporttal, aminek amúgy örülök,a Nyíregyházán kívül más csapatokról is lehetne hír. De ha nincs, megírom én! Tegnap a MAFC 85-70-re nyert Miskolcon, a meccs legjobbja Bordács volt egy 25 pontos dupla duplával. Az SKSE pedig egy végletekig kiélezett meccsen nyert otthon 74:72 arányban a BKG-Príma ellen Sömenek vezérletével.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ez kupameccs volt, ezért a külön cikk. A B csoportos bajnokikról évek óta egy közös cikkben szoktak beszámolni, általában hétfőn.

MAFCdrukker
Olvasó

Igazad van, ez valóban amiatt lehetett külön cikk, bár szerintem ettől még leírhatnák már most a tegnapi B-s bajnokik eredményét (ahogyan a Baja-Nyíregy még aznap este felkerült külön cikként…) Ugyanakkor ez nem magyarázza azt, hogy miért van erről a kupameccsről 2 cikk (beharangozó és értékelő), míg a többiről egy eredményközlés sincs az oldalon. De nem hibáztatom a szerkesztőket, újságírókat, nekik biztos sok dolguk van, nekem kevesebb, hát leírom a Hepp Kupa 2. fordulójából az NB I/B Piros csoportos csapatok eredményeit. Közgáz SC – BKG-Príma 51-122 Szentendre – MAFC 56-91 Százhalombatta – Vasas 58-97 OSE Lions II. – Veszprém 67-112 RKA… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Biztos sok dolguk is van, meg hát ugye egy fővel kevesebben vannak.

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook