Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Könnyedén verte a Körmendet, már nem nyeretlen az ASE

Remek csapatjátékkal nyertek a hazaiak, hét játékos is tíz pont fölött zárt.

Atomerőmű SE – Egis Körmend 106-87 (23-17, 29-20, 30-30, 24-20)

Bajnokság, 4. forduló
Szekszárd Városi Sportcsarnok
V.: Kapitány G., Ádám J., Frányó P. (Gorka Sz.)

ASE: Brown 17/9, Frank -, Brozja 13/6, Eilingsfeld 15/3, Melvin 11/6. Cserék: Kovács 11/3, Buljevics 20, Karosi 6, Kis -, Djukanovics 13/3, Pajor -, Orgona -.

Körmend: Stokes 16, Takács -, White 11/3, Szavics 13/6, Garrett 23. Cserék: Kenéz 2, Ferencz 10/6, Kiss -, Durázi 5/3, Krivacsevics 7, Martinez -.

A nyeretlen Atomerőmű SE látta vendégül az eddig veretlen Egis Körmend csapatát a 4. fordulóban.

Eilingsfeld balkezes zsákolása jelentette a találkozó első pontjait, hamar válaszolni tudott azonban a Körmend (2-2). A következő hazai kosarakra azonban már nem tudtak reagálni a vendégek, egy 8-0-ás rohamot repesztett az ASE, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (10-2). Garrett vezérletével rendezték a sorokat a vendégek, a magasember már 11, csapata 13 pontnál járt (14-13). A patthelyzetről ezúttal is a hazaiak tudtak elmozdulni, Brown és Eilingsfeld is tarthatatlannak bizonyult. 23-17.

Ott folytatták a paksiak a második negyedet, ahol az elsőt abbahagyták, hamar meglett a közte tíz is (30-17). Továbbra sem talált be a második tíz percben a vendég együttes, jött is az időkérés (32-17). Bár kosarat szereztek a körmendiek, Garretten kívül más egyelőre nem tudott érdemben hozzászólni a meccshez, tartotta magabiztos előnyét az ASE (39-24). A későbbiekben is több lábon állt a Paks, a félidőig már nem történt érdemi változás a játék képét illetően. 52-37.

A fordulás után kiegyenlített játék folyt a pályán, ha elkezdett volna feljönni a Körmend, azonnal válaszolt a Paks (59-45). Melvin sarokhármasa után egyre jobban nyílt az olló, 69-50-nél kértek időt a vendégek. Sikerült kicsit faragniuk a hátrányból a piros-feketéknek, köszönhetően Garrett és Stokes kosarainak (69-55). Ennél közelebb nem engedte ellenfelét az ASE, nem forgott veszélyben egyelőre a hazai győzelem. 82-67.

A záró etapban hamar meglett a közte húsz is, amely gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzést. Az Atomerőmű SE végig vezetve, magabiztosan győzte le az Egis Körmendet, ezzel megszerezve az első győzelmét a szezonban. 106-87.

Fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
97MTE00Artur Dokitortajanosred-black01Marillion Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Csapatmunka❤?
Nagyon kellett ez a győzelem,lehet zárkózni
Gratula a srácoknak….

tortajanos
Olvasó
Tomba01
Olvasó

Gratulálok, szép volt fiúk!
Nagyon kellett már!
Hajrá ASE!!!❤?

csocsa
Olvasó

Buljevics kellemes meglepetés volt.
Csak így tovább!
Szép volt fiúk!
HAJRÁ ASE!!!

SárgaPárna
Olvasó

Jól mutatja a körmendi állapotokat, hogy sok körmendi szurkoló inkább az Arenában szurkolt a Falcónak…

SzhelY
Olvasó

a kurva anyádat

SárgaPárna
Olvasó

Akarsz róla beszélni? Mi a baj?

red-black01
Olvasó

Mondtam már neked kamugyurka, neked lenne szükséged egy kiadós beszélgetésre szakemberrel.
Egyébként meg Szekszárd, szerda, pár km híján 500 km nem autópályán, 3 óra oda-3 vissza.
Mondjuk nálad, aki “Nagykanizsáról” “Szombathelyre” Körmenden keresztül jársz, ez az apró tény fel sem merül ?

SzhelY
Olvasó

látod mindig is a gazdádnak dolgozol ilyen beírádt márrég töröltek volna máshol teabb1 nagy csicskája vagy ha nem akkor meg ezek töketlen faszok ,hogy az ilyen buzi degenerált beteg barmot nem takarítják el ,nélküled még élvezhető is lenne a diszkurzus csak hát ezért tartanak ,te tornábol felmentett mankóskurva buta vagy és az ismaradsz csak az a kérdés ,hogy egyedül ringazózva a szobádba ki halgat meg jasenki fotelnyuszi

SzhelY
Olvasó

ja.míg elnemfelejtem szép voltfalco

Marillion
Olvasó

Elöbb vagy itt mint egy Falco tudósitás komment falán….miattad szégyenkezűnk! Most mi dolgod van itt? Csúszva mászva vertűk az Aek Athént te meg oda sem konyítasz rá! Te csak annyíra vagy Falcós mint én mondjuk labdarúgásban Ute szúrkoló!

97MTE00
Olvasó

Fényképek alapján még így is csak 60-70% volt a nézőtéri lefedettség. És most nem a vendégek melletti üres szektorokra gondoltam. Ez gyengécske, de tudom hétköznap volt. Gratulálok a győzelemhez.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés