Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Könnyedén győzött a Pécs

Végig vezetett a Jászberény ellen a baranyai alakulat, a vége kiütés lett.

  •   

Pécsi VSK-VEOLIA - Jászberényi KSE 89-59 (20-15, 29-14, 19-14, 21-16)

Bajnokság, 17. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
V.: Földházi T., Farkas G., Török R. (Fekete L.)

Pécs: Ruják A. 6, Diggs 15/3, Smith 13, Budimir 17/3, Sulovics 12/3. Csere: Bíró 12, Dragasevics 4/3, Popadics -, Csirics 2, Kocsis 4, Horti 4.

Jászberény: Nelson 13, Mészáros 4, Brbaklics 16/3, Alekszandrov 11/3, Pantelics 6. Csere: Ruják B. -, Buzás 5/3, Peringer 4.

A javítás reményében fogadta hazai pályán a Pécs a Jászberényt a férfi élvonal 17. fordulójában. Dragan Alekszics, a hazaiak vezetőedzője el is mondta, hogy otthon már nem nagyon fér bele újabb hiba.

Ennek megfelelően igazi villámrajtot vett a PVSK, amely Ruják duplája után már 10-0-ra vezetett, Pantelics szerezte az első vendég pontokat közel négy perc elteltével. Eután zárkózott a Jászberény, Nelson közelije után már csak öt volt közte három perccel az első negyed vége előtt. Ezután is csak egyre közelebb jött a JKSE, Nelson elemében volt, 14-11 is volt már az állás. Egy kicsit innen még ellépett a Pécs, de Buzás még az utolsó másodpercekben elsüllyesztett egy hármast. 20-15.

Közel másfél perc telt el a második játékrészből, amikor Horti révén kosarat szerzett a PVSK, Pantelics válaszolt. Ezután érkezett egy Budimir tripla, egy Diggs dupla és egy Horti ziccer, tizenkettő volt a különbség, Miljan Csurovics pedig időt kért. Felváltva érkeztek a kosarak, nem mozdultak el egyik irányba sem a csapatok, majd Sulovics és Budimir pontjaival tizenhét lett közte. Erre jött még egy hármas Diggs-től, húsz lett közte. Ezután rohanóssá vált a játék, több hiba is becsúszott mindkét oldalon, végül Brbaklics utolsó másodperces hármasával megmaradt a húszpontos differencia a nagyszünetre. 49-29.

A fordulás után Brbaklics és Sulivocs kezdte meg a pontgyártást, majd Peringer volt eredményes, de Budimir révén megint jött a válasz. A negyed derekáig maradt is a húszpontos különbség, majd feljött tizenhatra a Jászberény, Dragan Alekszics kért időt (55-39). Jót is tett a kis pihenő, Smith közelije után huszonhárom lett közte, aztán Csirics is rápakolt kettőt, ezúttal a vendégek kértek időt. Egy per volt már csak hátra a harmadik negyedből, Ruják növelte a hazai előnyt, amire Nelson válaszolt és mint később kiderült, ez is volt az utolsó momentum a felvonásban. 68-43.

A záró etapot Kocsis Zalán nyitotta, majd Bíró is pontosan célzott. Alekszandrov szórt be egy hármast, Sulovics pedig ziccerezhetett a túloldalon. Fokozatosan küldte be a fiatalokat Dragan Alekszics, de így sem tudott zárkózni a JKSE. Bíró gyorsindítása után már meglett a közte harminc is, nem forgott veszélyben a Pécs tetemes előnye. A baranyai együttes végig vezetve, magabiztosan győzte le a Jászberényt. 89-59.

Fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Bezsejolly jokerlddKPSVRKKMexx92 Recent comment authors
Bezse
Olvasó

kaposban hogyan tudott nyerni ez a hóttgyenge berény ? Ja , hogy 18xos odssz volt a tippmixen?!

jolly joker
Olvasó

Ha a kupleráj nem megy nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurvákat!!!! Ez a vezetőség megvárja míg teljesen elsüllyed a hajó?? Szégyenérzet az nincs!

ldd
Olvasó

Berényben a baj már nem kicsi…

KPSVRKK
Olvasó

Szép volt Zalán!

Marillion
Olvasó

Gratuláció Pécsre…csak így tovább…

S.Pippen
Olvasó

Mi történt Millerrel? Vagy már felkötötték az utilaput a talpára?

A múlt hétvégén egész biztatóan játszott a csapat a Pécsnél sokkal erősebb Paks ellen. Ez most megint annyira reménytelen, minősíthetetlen, lelketlen semmi volt, hogy arra nincsenek már jelzők. Minden idők leggyengébb Jászberénye. Lassan valaki vállalhatná ezért a felelősséget.

Gatei
Olvasó

Gratulálok Pécsre! Örömteli, hogy Bíró Levente élt a lehetőséggel. Csak így tovább!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok a csapatnak.

Sok szót nem érdemel a mérkőzés, borzasztó gyenge volt a Jászberény, még a fiatalok is megnyerték ellenük az utolsó negyedet, ami azért sokatmondó.

Hajrá Vasút!

Laposvár
Olvasó

Gondolom a Centenárium, meg a csúnya bírók….. 😉

Mexx92
Olvasó

Meg a te jó anyukád aki egy ilyen barmot baszott a világra 😉

Laposvár
Olvasó

Ezen téged mi sértett meg? Még csak nem is a pécsieknek szólt…. 🙂

Mexx92
Olvasó

Ne játszd itt a szentet tudjuk hogy nekünk céloztad. Megprobáltad burkoltan leírni de én rájöttem hogy nekünk szántad. Ásd el magad mert amiket művelsz az szégyen. 😉

Laposvár
Olvasó

Kedves Medx92! Most akkor gy.k.: Tavaly a rájátszásban kisöpörtétek a Berényt. Akkor a szurkolóik (akik azóta valahogy eltűntek, talán még Szabika tartja a frontot) 3 héten keresztül telesírták a fórumot, hogy “ordas csalás” volt a párharc minden meccse, meg hogy a PVSK centenáriuma miatt el kellett csalni a “csúnya bíróknak”, a párharcot a Pécsnek kellett adniuk…! A hozzászólasom arra irányult, hogy most, hogy nincsen Centenárium Pécsett, azóta sem tudott a Berény meccset nyerni ellenetek, biztos még mindig a csúnya bírók csalják el… Legyél óvatos, mert úgy látom hogy a paranoia elkezdett a szurkolókra is átragadni Mediterrániában. Nem kell mindenben a… Olvass tovább »

Mexx92
Olvasó

Haha nagyon vicces vagy. Paranoia miről beszélsz? Ha arra irányult vagy sem akkor is sok mínuszt kaptál mert nem vagy népszerű a fórumon amiket szinte minden egyes alkalommal leművelsz itt, azt inkább nem minősítem

Laposvár
Olvasó

Fura bocsánatkérés, de egye fene… Elfogadom 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés