Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Komolyan, mi ez a szarakodás? Egy rakás kibaszott punci mindenki!”

Antonisz Konsztantinidesz mindent elkövetett, hogy feltüzelje csapatát.:

:

Nem mindennapi kirohanást rögzített az M4 Sport a Falco és a Körmend NB I-es kosárlabda-mérkőzésen – vette észre az ugytudjuk.hu.

Antonisz Konsztantinidesz vezetőedzőnél azért pattant el a cérna, mert az első negyed felénél 21-5-re vezetett a szombathelyi csapat, így az időkérés alatt rendesen lehordta a körmendi játékosokat.

Mi a faszom ez a szar?! Mi ez?! Mindenki csak nézi, mi történik a pályán. Mi van veletek? Ők dobtak már 21 pontot, mi meg csak ötöt. Nem akartok kosarazni, vagy mi van?! Komolyan, mi ez a szarakodás? Egy rakás kibaszott punci mindenki

– fakadt ki a körmendi edző.

A Körmend aztán összeszedte magát, nagyot küzdött, de nem tudta legyőzni a szombathelyieket.

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
donnarummaMarillionPraenoricumDallasMendez Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

azt vártam hogy lesz coming out…pl. felteszik páran a kezüket akiknek az van:D
de így, ebben nincs sok hír…Működött, ennyi

Praenoricum
Olvasó

Nem volt ezzel semmi baj. Nem ezzel volt baj. Ezt követően sikeresen felzárkózott a Körmend, tehát a célt elérte, ezzel legitimálta is ezt a stílust ott, abban a pillanatban. Egy mérkőzés hangulata nem átlagos, ne várjon senki átlagos megnyilvánulásokat. Nyilván kezdhette volna úgy is, hogy: Kedves jelenlévők! Fel szeretném hívni a figyelmet, hogy a ellenfelünk jelentősen több pontot ért el, mint mi. Nem szeretném egyik pályán lévő úr lelkét megsérteni, de előnyös lenne, ha… Na ezzel nem ment volna semmire, az biztos. Akkor lehet nyafogni ilyenen, ha céltalanul, alaptalanul, látható ok és eredmény nélkül nyilvánul meg így. Ebben az esetben… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Bármelyik csapat kispadján bármikor lejátszódhat úgyanez! A Falconál is kifakdt űvöltött játékosaival Konakov amikor meg a Kőrmend szórta meg a Falco gyürűjét! Ennyí…minek ehhez cikkezni!

Drazsen Petrovics
Olvasó

“Dallas”, nem az edzői megnyilvánulásra vonatkoznak a mondataink, ábrázolásra, szerkesztési elvekre, megjelenítésre. Hányszor történt meg a szombathelyi edző negatív vagy többféleképpen beállítható mondatainak BB1 általi “kiszerkesztése”, vagy más nem egyértelműen pozitív – szombathelyi – megnyilvánulás exponálása.
Az aránytalanságról és az elfogultságról írok, írnak. Az edző módszere az lehet hatékony is, a “kit milyen színben tünetünk fel, és elég sok más alapelv sérül”; szó nincs álszentségről, csak egy végtelenül elfogult portálról.
Csak piros-feketék, hajrá KÖRMEND!

Dallas
Olvasó

Üdv.
Én Szolnoki vagyok,”ezer” éve csak néző,én nem látom azért ennyire szörnyünek a BB1-et,mégegyszer : Szolnokiként,szerintem ha nem lett volna a kis affér a meccs végén, ezen is csak nevetne mindenki,igy meg nyilván a Körmendieknek más a helyzet hiszen lehet pénzbüntetés vagy akár zárt kapu is a dologból,azthiszem ezért vagytok feszültebbek,ezt meg megértem,20-30 ember miatt 2000 maradhat otthon.
Az hogy ilyen lett a média az elmúlt 10-20 évben,hát erre mit mondjak,gyakorlatilag ez MINDEN ! honlapra igaz lett,elég ha a két legolvasottabbat nézük : iNDEX-ORIGO . épp most olvastam hogy meghalt Kálmán Laci,de kiderült nem Ő.

Dallas
Olvasó

Szerintem meg álszentek vagytok,teljesen rendben van én egy jót nevettem rajta,itt mindenki ilyen mimoza ? talán mi férfiak nem szoktunk ilyet mondani,ráadásul a ne légy puncit kizárólag havernak jó ismerösnek mondod viccböl-ugratásból ha valami olyat csinál, ugyhogy nincs itt semmi látnivaló kérem 🙂 nekem még be is jön ez az “ugratós” stilus,nevesettek rajta egy jót és kész. valaki írja hogy kerülhetett élö adásba : hát ugy hogy ez az élő adás VARÁZSA 🙂

Lesek
Olvasó

Máskor ennél finomabb szóhasználatért, véleményért cenzúra járt. Ezt az oldalt gyerekek is olvassák!!!! Hogy lehet ilyet kiírni?

Drazsen Petrovics
Olvasó

Szombathelyi szimpatizánsok, Falco dicsőítők, “bértollnokos nickek stábja”, önreflexió is kell a kattintásvadászat és a teljes elfogultság mellé.

Csak a KDMTE!

kormendinekjo
Olvasó

A Bb1 “Körmend-fóbiája” és “Szombathely-elfogultsága”örök. Jó lenne, ha ez az ellenérzés és feltétel nélküli rajongás,nem tükrözödne minden vonatkozó írásban, szerkesztésben. Nyilván számít a kommentek száma stb., de ez így nem egy szakportál sajátosságait mutatja.

Csak a Körmend!

CsakazMTE
Olvasó

Nem is vártam mást
Végülis a bb1 is szombathelyi?‍♂️

Soós Sándor
Olvasó

2 meccsed maradt Ciprusi ?

PL
Olvasó

teged ez mit érdekel szilverhelyi?

Gézuka
Olvasó

BB1? Maga normális? Legalább csillagoznatok ki ti idióták… a Báb edző nem szokott így beszélni?

Mendez
Olvasó

Báb edző, ez mekkora öngól egy körmenditől…ahol egy ember mozgatja szálakat.

Gézuka
Olvasó

Nem vagyok körmendi…. Kapufa.

Beniben
Olvasó

Idióták vagytok! Ennyire futotta csak? Ezzel ismét beáraztátok az “újságírást”!

elfogult vagyok
Olvasó

Nem azon kell kiakadni, hogy mit mondott! Hogy kerülhetett ez ÉLŐ adásba???? Ill, leírva egy “szak portálon”!?!?!? A BB1 kiakasztott!!!!! Az edző a “munkáját” végezte a látottak alapján JÓL!!
Ezek után nem tudom van-e értelme ITT a kosárlabdáról, “szakmázni” mint szurkoló nézőpontot, és véleményt cserélni?????

SzhelY
Olvasó

szép magyar beszéd mi ez ja a szombathelyi blikk, tóth andirol nem írtok vagy valami kép?

Olajheart2
Olvasó

Mi ez a cikk…röhej..

pirosf
Olvasó

Bulvár Basketball 1….

Kormend3
Olvasó

Ezt most minek?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés