Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Komoly légióst jelentett be a Nyíregyháza

Négy szezont húzott le korábban a magyar élvonalban.

  •   :

:

A Hübner Nyíregyháza BS Facebook oldalán jelentette be a csapat ügyvezetője, Dr. Mohácsi Máté, hogy az NB I/B Piros-csoportjában szereplő gárdánál folytatja a pályafutását a Magyarországon már jól ismert légiós, Emmanuel Ubilla.

Az irányító négy szezont húzott le a honi élvonalban, a legutóbb pedig a francia másodosztályban pattogtatott, miután 3 bajnoki után autóbalesetet szenvedett és felbontották a szerződését Zalaegerszegen.

fotó: Bálizs Zsuzsa

  •   
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SajkaMAFCdrukkerKPSVRKKDennisMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Sajka
Olvasó

Jó lesz az öreg a háznál, ha nem csak levezetni és alibizni ment oda.

MAFCdrukker
Olvasó

Nagyon komoly kerete lesz a Nyíregyházának! Ubilla nagy név, és már bizonyított hazánkban is, ugyanakkor mégsem mondanám azt látatlanba, hogy egyértelműen jó döntés volt felrúgniuk a Hobbs-szal (állítólag) már megkötött megállapodást. Hobbs 24,5 pontot átlagolt, beilleszkedett, emellett viszont tényleg sok labdát használt el és nincs olyan pedigréje, mint a volt Zete- és Kaposvár-játékosnak. Ubillának volt 17,6 pontos szezonja az A csoportban, de mégiscsak 35 éves… Ez legyen a nyíregyháziak dillemmája, a választ remélhetőleg megkapjuk májusra. Egy biztos, mindenki ellen esélyesek lesznek, és egyértelműen a feljutás a céljuk. Én viszont, amilyen hülye fanatikus vagyok, továbbra is nagyon bízom benne, hogy elkaphatjuk… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Nagyon jól szervezi a támadásokat, de lassan építi fel, jól bontja a védelmet és eredményesen is dob.
Viszont elég komoly rés a pajzson.
Ha ti valahogy rá tudjátok venni, hogy védekezzen, az A csoportba viheti a csapatot. Nekünk nem sikerült, sajnos.

MAFCdrukker
Olvasó

Tényleg nem zrikálásból mondom, de a “ti”-t, azt hiszem, hiába írod. Úgy tudom, hogy nincs nyíregyházi fórumozó a bb1-en (ha van, akkor elnézést kérek tőle). Vagy a szabolcsi vezetőségnek címzed mondandódat (amellyel egyébként egyetértek)?

KPSVRKK
Olvasó

Valójában a Nyíregyi szakvezetés nálam sokkal jobban ért a kosárhoz, a közönségnek meg hiába is írok, legfeljebb majd ők is kiabálnak, hogy defence.
A leírtakat tekintsük irodalmi fordulatnak.

A franc essen beléd! Rávilágítottál a kommentem és az élet hiábavalóságára, depis lesz a napom!

😉

MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem sokkal jobb egy pontatlan vagy felesleges irodalmi fordulat, mint a cigányozás, afrikázás, buckázás, szilverhelyezés, falusizás anyázás.

burlex
Vendég
burlex

Ubilla komoly légiós… volt. Jelenleg 35 éves, aki az utóbbi években a szex, drogok rock&roll életérzésben mutatta meg hogy mit tud. Az autóbalesete sem volt véletlen, plusz egész komoly sérüléseket összeszedett. Nyiregyházán ő 2es számú légiós lesz? Mondjuk Hobbs kiemelkedően jó spíler, neki nem szükséges, hogy cseréje legyen.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ubillla fantasztikus, főleg a B-ligához! Van pénz…

Dennis
Olvasó

Hobbs már nincs Nyíregyházán!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés