Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Komoly büntetést kapott a Pécs a TF elleni vereség miatt

A pontvesztés és a mutatott hozzáállás mellett a csapat vezetése sem mehetett el szó nélkül.:

:

Ingyenes lesz a belépés a PVSK-Veolia következő hazai mérkőzésére, a Falco ellen, a csapat pedig pénzbüntetést kapott a Serco-TF-BP elleni legutóbbi, hazai vereséget követően – adta hírül a klub honlapja.

Sokan nem akartak hinni a szemüknek szombaton este, akár ott voltak a PVSK-Veolia hazai mérkőzésén a Lauber Dezső Sportcsarnokban, akár az online közvetítésben követték a mérkőzés alakulását. Hiába látogatott ugyanis az addig mindössze egyetlen győzelmet szerző sereghajtó, a Serco-TF-BP Pécsre, és hiába tűnt a hazai csapat ingadozó formájának ellenére is egyértelműnek a PVSK-győzelem, a vendégek egy dudaszós triplával végül legyőzték a felsőházba igyekvő, vereségével azonban a nyolcadik helyre visszacsúszó Vasutat. Amennyire meglepő volt az eredmény, annyira komoly intézkedéseket eredményezett a csapat körül – derült ki a pvsk-panthers.hu oldalról.

– Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni a csapat nevében mind a mérkőzésre kilátogató szurkolóinktól, mind a támogatóinktól a váratlan vereség miatt. A pontvesztés és a mutatott hozzáállás mellett a csapat vezetése sem mehetett el szó nélkül, ezért úgy döntöttünk, hogy pénzbüntetéssel sújtjuk a csapat játékosait és edzőit. A levonásból származó pénz lehetőséget ad arra, hogy a következő hazai meccsünkre, a Falco elleni rangadóra minden szurkolónkat vendégül lássuk, a március 8-i, nőnapi találkozóra így nemcsak a hagyományokhoz híven a hölgyeknek, hanem mindenkinek ingyenes lesz a belépés.

Bízunk abban, hogy lelkes szurkolótáborunk, amelyik immár a második legnépesebb a ligában, nem pártol el tőlünk, és továbbra is kitart a csapat mellett.

Most hosszabb szünet következik a bajnokságban, hiszen a hétvégi kupadöntőt követően a válogatott programja miatt nem lesznek bajnokik, így legközelebb március elsején lépünk pályára, Szegeden. Lesz tehát idő arra, hogy újra visszataláljon a helyes útra az együttes – mondta el Bán Gábor, a PVSK-Veolia csapatának ügyvezetője.

fotó: pvsk-panthers.hu

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
LightbringerPécsiPárducBorbély LajosJ.R.Benitezmakelovenotwar69 Recent comment authors
PécsiPárduc
Olvasó

Remélem a 2:40 percet játszó Bíró Leventét és a pályára sem lépő többi cserejátékost is jól megbüntetik! Aztán a szezon végén ők is lelépnek, mint Krnjajski Boris.

Borbély Lajos
Olvasó

Az lesz a nagy kérdés, hogy mire lesz majd képes Pécs a Falco ellen? ha ott is zakó, igen messze kerül a Pécs a nagy terveitől.

Lightbringer
Olvasó

Annyira nem kell parázni. A Falco szeret felhozó csapat szerepében tetszelegni, lásd nemrég Kaposvár. Aztán ha meglesz a nagy “bravúr”, akkor Csirke Feri majd újból nyilatkozgathat a magas lóról.

makelovenotwar69
Olvasó

Ilyenkor mindenkitől egyformán vonnak le, vagy a fizu bizonyos százalékában? Esetleg a játékban töltött idő alapján? Tudja valaki?
Egyébként korrekt!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

KAC-KAC,KUKAC!

balldontlie
Olvasó

Második? Szhely gondolom az első, de többen járnak a Lauberbe, mint mondjuk Egerszegen, ahol szintén nem kicsi a csarnok, de általában nem tűnik üresnek? Szolnokon visszaesett, Körmenden kisebb a csarnok, de még velük/velünk szemben is merész kijelentésnem tűnik.

red-black01
Olvasó

Nem tudom mire gondolhatott a költő, de biztos nem a nézőszámra. A “szurkoló” alatt talán valamiféle B középre? Az is neccesnek tűnik. Csirke Feri sokaknak szimpatikus és kialakult körülötte a közepes pénzből-jó edző mítosz. Nem tehetek róla, de én nem osztom ezt, persze ezzel lehet vitatkozni. Biztos rájátszás és mindig ott van a lehetőség, ami aztán az is marad. Minket mondjuk kis híján megszoptattak nem is olyan túl régen a rájátszásban, aztán ennyi. Előtte években Alba, Szolnok sima 3:0, a Kecskemét ellen szintúgy. A folyamatos hisztije nálam sokat ront és kicsit nagyarcúnak tartottam eddig is. Ez a nyilatkozata is erősíti… Olvass tovább »

Muszka7909
Olvasó

“Bízunk abban, hogy lelkes szurkolótáborunk, amelyik immár a második legnépesebb a ligában” Ez kicsit erős kijelentés szerintem!! ??

zte2018
Vendég
zte2018

800 néző volt.

derryl
Olvasó

Kissé barokkos túlzás, mint a felcsúti, szombathelyi nézőszám. Ilyen, mikor egy a gazda.

J.R.Benitez
Olvasó

Ne haragudj. De minden kommentedben szinte minket oltasz. Kifejted bővebben? Ez a mi hibánk hogy ezt nyilatkozta? Nézőszámon bírókon veszekedni értelmetlen. Én is tudnék rengeteg dolgot irni olaj nézőszámra és b közép létszámra! De egyrészt nem erre izgulok fel, másrészt meg veled ellentétben azt szeretném hogy nálatok is, meg mindenhol sokan legyenek. Ez baj?

derryl
Olvasó

Néhányszor leírtam, veled semmi bajom, és azt hiszem, egy ilyen kis “oltás” belefér! Azt te is belátod, néha erősen kozmetikázottak a mézőszámok Szombathelyről, azt ne kérdezd, miért és ez kinek jó, különösen akkor mikor a tv-n látja az ember a foghíjas sorokat, a tudósításban meg 3000 méző, vagy több szerepel. Pedig itt nem süt be a nap… Nálunk a legnagyobb rendet Sztojan vágta, azóta ilyen vérszegény a b-közép, nagyon sokan a régi öregek közül már nem járnak ki, és ez köszönhető egy félévi edzősködésnek.
Amíg így, kicsit cikizve tudunk beszélhgetni, nincs nagy gond ennyi belefér!

J.R.Benitez
Olvasó

Nincs mit hozzáfűzni. Minden szavaddal egyetértek.

derryl
Olvasó

Respect! És ha hiszed, ha nem, félek, meglesz az első kupaaranyatok, ha ezzel a csapattal valami meglepőt kitalál Okorn. Szvsz most a tiétek a legerősebb állomány.

Lightbringer
Olvasó

Ha a Szombathely felcsúttal párhuzamba állítás nálad kis oltás, akkor valóban belefér. Lassan minden cikk alatt ezeket a “kis oltásokat” lehet olvasni, nagyon izgalmas tényleg.

seanmaguire
Olvasó

Van olyan hely, ahol ilyenkor az edző kér elnézést, esetleg felajánlja lemondását.

Persze van az a verzió is, ahol azt nyilatkozza a meccs után, hogy az utolsó időkérés után a játékosok nem azt csinálták, amit kért.
(és előtte? hogy lett ebből egál meccs?)

szolnokbasket
Olvasó

Tök korrekt!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés