Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kometa Kaposvári KK – Zalakerámia ZTE KK

Mindkét csapat győztes mérkőzésből érkezik.

Kometa Kaposvári KK - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 18.forduló
Kaposvár, Kaposvári Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Tőzsér Dénes Kelemen, Ádám József, Szilágyi Bálint (Dernei Gábor)

Kaposvári KK: Brown - Petersen - Halmai - Gabric - Hughes II.

ZTE KK: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Osztojics.

A bajnokság 18. fordulójában nagy feladat vár a Kometa Kaposvári KK együttesére, hiszen azt a Zalaegerszeget látja vendégül, mely a legutóbbi 6 mérkőzéséből hatot megnyert. A két csapat őszi találkozóján a ZTE hazai pályán, szoros csatában nyert 81-77-re.

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: “A következő fordulóban a Zalaegerszeget látjuk vendégül, mely jelenleg kiváló formában van. Egy fiatal, lelkes csapat érkezik hozzánk, mely leginkább a gyors, tranzíciós játékra építkezik, ezen kívül pedig remek dobókkal rendelkeznek, akik nem csak közelről, de távolról is nagyon veszélyesek. Tehát, leegyszerűsítve, mint mindig, úgy most is a védekezésen lesz a hangsúly, azon belül is a tranzíciós-védekezésen. Ezen kívül pedig negyven percen át tartó, száz százalékos koncentrációra lesz szükségünk, – különös tekintettel az apróságokra, részletekre – ha meg akarjuk szerezni a győzelmet a ZTE ellen.”

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “A Kaposvárt egy nagyon erős csapatnak tartom, mégha ezt a tabellán elfoglalt helyük jelenleg nem is igazán tükrözi. Remek keretük van, tehetséges fiatalokkal és tapasztalt, rutinosabb játékosokkal, így egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű feladatunk, főleg nem idegenben. Ez a mérkőzés már a Play-Off szempontjából is nagy jelentőséggel bír mind a két csapat számára. Szeretnénk életben tartani a jó sorozatunkat és megkapaszkodni a tabella első negyedében.”

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Bobby666Cibuláre BucimbungatormaKPSVRKKZTE_KK Recent comment authors
bbzte
Olvasó

Sajnos most nincs jó előérzetem….Hajrá ZTE!

KPSVRKK
Olvasó

Igazi választó vonal nekünk ez a meccs.
Mi szurkolók is tegyük hozzá amit tudunk!
Hajrá Kaposvár!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Országos hazai!
Csak a KKKK!!

bbzte
Olvasó

Mindigfos közvetítés lesz?

LaBe
Olvasó

Nincs a listában, ami az oldalon van 🙁

bbzte
Olvasó

ajjajjjjj….ez rossz hír

ZTE_KK
Olvasó

Az OSE elleni meccset adták a mindigon, remélem ezt is fogják…

bbzte
Olvasó

tényleg nincs fent a mindigo honlapján a beharangozóban….esélyes hogy nem lesz nézhető…

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

A Kapos TV élő közvetítését veszik át, úgy mint múltkor az OSE ellen. Egyébként pl. Oroszlányból is régóta ily módon közvetítenek, mármi t a helyi TV révén. Tehát -elvileg- lesz Mindigfos adás. Más kérdés, hogy köcsögök, mert az ő tehnikájukat nem hajlandók áthozni az arénából, pedig fizetve vannak a közvetítésekért. A klub így meg külön fizet, hogy a helyi tévét kegyeskednek átvenni élőben. Én külföldről ezidáig a huzavona miatt sok meccset nem láthattam. A megkereséseimre nem is reagáltak. Buzi banda. Most szerencsére itthon vagyok és ott lehetek! Remélem ti is nézhetitek otthon! Izgalmas, jó meccset kívánok, győzzön a jobbik! Hajrá… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

De jól megfogalmaztad!
Aztán mindjárt jön Bobby666 “odaátról” és jól beszól!

Bobby666
Olvasó

Oroszlányban nevelkedtem, edzettem együtt Vojvoda és Bognár apukával valamint játszottam együtt Varga Bobóval és az OSE miatt szeretem a KKK-t, úgyhogy savazz nyugodtan cimbora..:) Nem vagyok odaát! Szurkoló vagyok de le kellet írnom egy párszor, hogy nagyon benézitek ezt a mindigo sztorit. Nincs semmi közöm a mindigo-hoz csak utálom az igazságtalanságot. Hajrá OSE, Hajrá KKK 😉

LaBe
Olvasó

Időközben felkerült. 😀💪🏻

Kimaran
Olvasó

Az új csarnok üresen áll, mi meg kapunk 49 jegyet…

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

az megvan, hogy november óta nem ott játszanak?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Az új az a Kaposvár Aréna
Zeg zeg zeg ..

torma
Olvasó

Hát azt kell hogy mondjam ,Kaposvárt nem érdekelte az,hogy kb.200-300 szurkolóval többen lettek volna a nézőtéren….

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Továbbra sem az arénában játszanak, mert ott nem lehet (érdekes, oda jöhettetek volna 2-300-an a korábbi években, de hát sosem sikerült…). A kiscsarnokba meg kb. 900-an férnek be és mindig fullon van, tökmindegy, hogy a Zalaegerszeggel vagy a Taktaharkánnyal játszanak, szóval… miről is beszélsz?

Kimaran
Olvasó

Tényleg vicces fiú vagy Sully, de adná az ég hogy egyszer annyian elgyertek hozzánk idegenbe, mint mondjuk ahányan mi voltunk az új arénátokban 19-ben. Csak az a baj, hogy ellenetek még vendégszektort se kell biztosítani. Igen azóta Covid, Play out, valóban nem volt akkora érdeklődés, mint most. Este jön a hetedik, Böhönyén meg örülnek majd oda és visszafele is

ZTE_KK
Olvasó
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés