Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kometa Kaposvári KK – Szolnoki Olajbányász

Összecsap a Kaposvár és a tavalyi kupagyőztes.

Kometa Kaposvári KK - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság 1. forduló
Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Földházi Tamás Péter, Győrffy Pál Attila, Ádám József (Dernei Gábor)

Kometa Kaposvári KK: Aris - Puska - Gabric - Hendlein - Hughes.

Szolnoki Olajbányász: Durham - Pallai - Rudner - Barnes - Williamson.

A 2022/2023-as szezon első fordulójában a tavaly a rájátszásról lecsúszó Kometa Kaposvári KK és a Magyar Kupagyőztes Szolnoki Olajbányász csapata mérkőzik meg egymással.

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: Teljes kerettel sikerült befejeznünk a felkészülést, Dayon Griffin az előző héten csatlakozott a csapathoz. Mint mindenki másnál, úgy nálunk is voltak nehézségek az előszezon során, legyen szó mikro-sérülésekről, betegségekről. Mostanra viszont minden rendeződött. Ami nyugalommal tölt el, hogy remek a csapatlégkör, a csapatkohézió. A játékosok élvezik a játékot, és ami még ennél is fontosabb, szeretnek egymással játszani. Érezni a magabiztosságot, amire nagy szükségünk van, ha mérkőzéseket akarunk nyerni. A Szolnok, vagyis a tavalyi kupagyőztes ellen indítjuk a bajnokságot, akiről már most tudjuk, hogy a Top3 csapat egyike idén. Hosszú a kispaduk, nagy rotációval rendelkeznek, de azt gondolom kellőképpen felkészültünk belőlük. Annak ellenére, hogy ők az egyik favorit, meg szeretnénk mutatni mindenkinek, hogy tudunk velük versenyezni, akár győzni is ellenük. A dolgok mostani állása szerint mindenki egészséges és bevethető, remélhetőleg ez a mérkőzés kezdetéig így is marad.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Izgatottan várjuk a szezon kezdetét – főleg a játékosok, akiknek az előszezon mindig túl hosszú. Azt gondolom, hogy jó munkát végeztünk a felkészülés során, keményen dolgozott a csapat. Természetesen mindig van hová fejlődni, de összességében felkészültnek érzem a játékosokat. Az első mérkőzés mindig kiszámíthatatlan, hisz nem tudjuk pontosan mire is számítsunk. A Kaposvár is sok változáson ment keresztül, nem csak a játékosok nagy része az új, de a vezetőedző is. Éppen ezért mi elsősorban magunkra, a saját játékunkra szeretnénk koncentrálni a találkozó során. Remélhetőleg ez elég lesz ahhoz, hogy sikeresen, győzelemmel zárjuk a bajnokság első fordulóját.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
ejjhaOlajheart2lalusfanaticfantasticBarro Recent comment authors
ejjha
Olvasó

A Kaposvár simán ott lehet az elején. Még mindig csak 4 légiós van náluk. Haver azt mondta 4 légióssal is alig tudta őket megverni az OSE, akkor csak 3 volt nekik. Ha úgy hozza a sors és lesz 5., akkor simán jók lehetnek akármire is.

Olajheart2
Olvasó

Hajrá olaj ❤? induljon a szezon

lalus
Olvasó

Volt szerencsém làtni a KKKK- a Bányászkupán. Hát..remek csapat jött össze.Hughes a palánk alatt extra. Aires, Gabric biztos kezüek kintről is.

fanaticfantastic
Olvasó

Hajrá Olaj! Kiszámíthatatlan még a mezőny de mi bízunk a csapatunkban!

Barro
Olvasó

Azért sokat ne tegyél rá…

SárgaPárna
Olvasó

Én kimondom , amit más nem mer: ez hazai!

fanaticfantastic
Olvasó

Megleptél! 😀

HajraKapos
Olvasó

Hajrá Kaposvár! Veletek leszünk!!!

Alulu
Olvasó

Hajrá Kaposvár

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Kaposvár !
Mindent bele !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés