Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kometa Kaposvári KK – Soproni KC

A Sopron ellen mászna ki a gödörből a Kaposvár.

kaposvarsopron

Kometa Kaposvári KK - Soproni KC

Bajnokság, 11. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, csütörtök 18:00.
Játékvezetők: Nagy Viktor, Ádám József, Kovács Nimród János (Fekete László)

Kaposvár: Aris - Puska - Griffin - Hendlein - Hughes.

Sopron: Joseph - Jones - Valerio-Bodon - Barnett - J. Durham.

A gödörben lévő Kaposvár a Sopront látja vendégül csütörtökön.

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: A Sopronnak jó szezonja van és jó formában vannak, okosan igazoltak minőségi légiósokat, a keretük mély. Saját magunkra kell koncentrálni, emelni a védekezésünk intenzitását, valamint támadásban figyelnünk kell az eladott labdákra és a buta hibákat. Hiszem, hogy megvan a keretünk minősége ahhoz, hogy bárki ellen jó meccset játszunk, de az eredmények javulásához az utolsó negyedekben fegyelmezettebbeknek kell lenünk.

Kosztasz Flevarakisz, Soproni KC: Többször is említettem már, hiba lenne a tabellából kiindulni. A Kaposvár egy nagyon jó csapat, minden poszton tapasztalt, képzett játékosokkal, a szezon elején a Falco otthonában is nyerni tudott. Voltak nehézségeik, de sérültjei kezdenek visszatérni, ráadásul vereségeik többségét szoros, kiélezett találkozókon, a végjátékokban – nem ritkán balszerencsével – veszítették el. Gyors, egy az egyben igen hatékony mezőnyemberei, jól lepattanózó centerei, veszélyes bedobói vannak a Kaposvárnak. Ahhoz, hogy otthonukban sikeresen szerepeljünk, mindenképpen több kell, mint amit legutóbb a Honvéd ellen nyújtott a társaság. Kulcsfontosságú a lepattanók megszerzését, hogy ne hagyjunk sok második esélyt az ellenfélnek – ezzel a Honvéd ellen is voltak problémák – valamint az eladott labdák limitálását, hogy ne engedjünk könnyű kosarakat ellenfelünknek.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Tom67HajraKaposKKK72Sixth manKPSVRKK Recent comment authors
Tom67
Olvasó

“Kulcsfontosságú a lepattanók megszerzését, hogy ne hagyjunk sok második esélyt az ellenfélnek – ezzel a Honvéd ellen is voltak problémák”. Talán kellene egy center is, mert ezt a játékot center nélkül nem lehet játszani!

HajraKapos
Olvasó

Gabric nem lesz ezek szerint kezdő… sajnos a jelenlegi helyzetben a Sopron az esélyesebb a győzelemre… egy esetleges mai győzelemmel sem oldódna meg minden, mert változás kell… ez a csapat, ezekkel a játékosokkal (és most direkt nem nevezem meg, hogy kikre gondolok) nem képes konstans teljesítményt nyújtani, mert azoknak, akik húzó embereknek kellene lennie, nincs meg a megfelelő képességük ehhez…
Elnézést a negatív hozzászólásért.

KKK72
Olvasó

Ma részben elválik, hogy kinek volt igaza a szurkolóknak akik már régen változást sürgettek vagy a vezetésnek akik bíztak a választottjaikban. Ha ma is veszít a csapat akkor már csak a kiesés elleni harcban lesz esély.

Sixth man
Olvasó

Minden bizonnyal, ha ismét kikapunk változás KELL! Remélem a legjobbakat hajrá Kaposvár!

KPSVRKK
Olvasó

3 pontosokra kiérni, centert etetni.
Remélem vért isztok!
Hajrá KKKK!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés