Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kometa Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

Újra pályán Sebastian Petersen, teljes a kaposvári keret.

Kometa Kaposvári KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Alsóházi rájátszás, 4. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Kapitány Gellért, Minár László Balázs, Szilágyi Bálint (Páli dr. Kálmán)

Kaposvár: Brown - Puska - Parsons - Gabric - Hughes II.

Szeged: Washington - Polányi - Nicholson - Bognár - Roberson.

A Kometa Kaposvári KK a Szeged gárdáját látja vendégül az alsóházi rájátszás negyedik fordulójában. Az alapszakasz mérkőzések a Kaposvárnak sikerült jobban, hiszen mindkétszer ők nyertek.

Szőke Balázs, Kometa Kaposvári KK: “Egy rendkívül fontos győzelemből érkezünk, Nyíregyházán sikerült megverni ellenfelünket, most pedig következik az újabb megmérettetés. Túl sok időnk pihenni nem volt, a felkészülés során is leginkább a regeneráción volt a hangsúly. Szombaton azt a Szegedet fogadjuk, mellyel – a felkészülési mérkőzéseket is beleértve – már idén jó néhányszor találkoztunk. Ismerjük tehát őket, egy nagyon fizikális csapatról van szó, mely gyors kosárlabdát játszik, emellett pedig kiváló támadólepattanózó. Az egyik fővezér Washington, akire külön készültünk, de természetesen a többiekre is fokozottan kell ügyelni, ugyanis bárki veszélyes lehet. Nagyon remélem, hogy a csapaton belül továbbra is fennmarad a motiváció, és ezúttal is szeretnénk megszerezni a győzelmet. Mindenki egészséges a csapatból és bevetésre készen áll.”

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE-Szedeák: “Utazunk Kaposvárra, ahol ismételten egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Utoljára Pakson léptünk pályára, ahol három negyedig egész szépen tartottuk magunkat, de végül vereséget szenvedtünk. Ha a KKK ellen győztesen szeretnénk elhagyni a pályát, akkor ennél többre lesz szükségünk, az első pillanattól kezdve koncentrálnunk kell, és nem három, hanem négy negyedig. Szombati ellenfelünk egy nagyon veszélyes csapat, mely ráadásul most már teljes kerettel is játszik, hiszen visszatért a pályára Sebastian Petersen is, ők az esélyesek, mi viszont szeretnénk borítani a papírformát.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés