Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kometa Kaposvári KK – Egis Körmend

Rengeteg sérüléssel küzd a Körmend.

Kometa Kaposvári KK - Egis Körmend

Bajnokság, 20. forduló
Kaposvár, Kaposvári Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Benczur Tamás, Goda László, Makrai Márton (Hartyáni Zsolt)

Kaposvár: Brown - Petersen - Halmai D. - Gabric - Hughes II.

Körmend: Chambers - Edwards - Ferencz - Durázi - Omenaka.

A rengeteg nehézséggel küzdő Egis Körmend ahhoz a Kaposvárhoz látogat a bajnokság 20. fordulójában, mely legutolsó mérkőzésén nagy győzelmet aratott a Szeged otthonában. A két csapat még ősszel csapott össze egy nagyon szoros meccs keretein belül, amit végül 85-80-ra a körmendi együttes nyert.

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: “Elképesztően kemény feladat előtt állunk, hiszen egy kiváló csapat érkezik hozzánk. A Körmendről tudjuk, hogy nagyon gyors kosárlabdát játszik, rengeteg tranzíciós-támadással, melyből pontjaik nagy részét szerzik. Különös figyelmet kell még ezen kívül fordítanunk a pick-and-roll védekezésünkre is, amiben pedig Cakarun és Omenaka a legerősebb. Ahogy mondtam, ellenfelünk gyorsan és agresszívan játszik, tele vannak kiváló dobókkal és tapasztalt játékosokkal. Ha nyerni akarunk ellenük, akkor tökéletes védekezésre lesz szükségünk, illetve szurkolóink maximális támogatására.”

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Nagyon örültünk a Honvéd elleni győzelemnek, hiszen ez volt sorozatban a második sikerünk, s ahogy a találkozó előtt is elmondtam, minden pontra nagy szükségünk van. A következő meccset a Kaposvár otthonában játsszuk, akik ellen elég döcögősen zajlott a felkészülés. A legnagyobb problémát az okozta, hogy miként tudunk edzeni, ugyanis rengeteg problémánk van, de nyilván ezzel nem szabad foglalkozni, túl kell ezen tudni lépni. Akik lesznek majd a szombati találkozón, azokról biztosan tudjuk, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy nyerjen a csapat, hiszen mondhatni egy közvetlen riválisunkhoz látogatunk. A Kaposvárt egy nagyon jó csapatnak tartom, öt kiváló légiósuk van, akikre gyakorlatilag az egész támadójátékuk épül. Azt gondolom, hogy a mezőnyben náluk a legkiegyensúlyozottabb a külső-belső játék kapcsolata – szépen passzolnak befelé, belülről pedig remekül osztják ki a labdákat. Erre fokozottan kell ügyelnünk. Természetesen azért utazunk Kaposvárra, hogy egy újabb győzelmet szerezzünk, viszont nem lesz egyszerű dolgunk.”

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
nick19KPSVRKKTwin PeaksKendeffy BotondKaposkosár KKK Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Nagy az arc mte
Ma letörik a szarv

Twin Peaks
Olvasó

Miről beszélsz csicska?! Senki nem írta, de még csak nem is nyilatkozta, hogy sima meccs lesz a vendégnek!
Inkább az 50! Küldött vendégjegyet tartom egy kabarénak, meg azt is, hogy képtelenek vagytok internetet adni a mindigfosnak, hogy egyáltalán nézni lehessen!

KPSVRKK
Olvasó

A vendég szektor sajna ennyi, a többi meg teltház folyamatosan mert a régi körcsarnokban van a meccs.
A meccseket a helyi tv kommentárral adja amit a mindigo átvett. Ma nem néztem utána, de sztem ugyanaz.
Győzzön a jobb, hajrá Kaposvár!

Kendeffy Botond
Olvasó

Felesleges hangulat keltés, vagy elfogyott a varázsgomba. Egyértelműen a hazaiak esélyesek a mi sérülés sorozatunk miatt. Teljes kerettel lenne 50-50. Én már akkor is elégedett leszek, ha látok Nálunk elképzelést és küzdést. Az meg, hogy kinek nagy az arca, azt döntsék el, aki ezt olvassa…

nick19
Olvasó

Az MTE mégiscsak MTE 🙂

Kendeffy Botond
Olvasó

Ismerve a sérültek listáját, kisebbfajta csoda lenne, ha nyernénk. De menjünk Neki és majd lesz valami.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Legyen telt ház és győzelem!
Hajrá KKKK!

Rubik75
Olvasó

Mindenki fehérbe!!!!

higgadjle
Olvasó

Rudez úgy emeli ki a kaposvári közönséget, hogy szüksége van rájuk, mintha a rossz sorozat ellenére nem támogatta volna a csapatot maximálisan (majdnem teltházzal) kivétel nélkül mindenki a lelátón…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés