Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kometa Kaposvári KK – Egis Körmend

Hazai pályán próbál kimászni a gödörből a KKKK.

Kometa Kaposvári KK - Egis Körmend

Alsóházi rájátszás, 3. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00.

Kaposvár: Krnjajski - Eaddy - Paár - Filipovity - Koprivica.

Körmend: Basic - Morgan - Takács - Tolbert - Konate.

Az alsóházi rájátszás harmadik fordulójában, a Kaposvár a Körmendet fogadja. A hazaiak két szoros vereséggel kezdék a playoutot, míg az MTE a hazai Kecskemét elleni vereség után, a Szeged ellen javított.

Dalibor Damjanovic, Kometa Kaposvári KK: Szombaton egy nagyon jó csapattal találkozunk, egy rossz sorozat miatt kerültek a playoutba, de magas minőséget képviselnek. Ami a mi oldalunkat illeti, két szoros vereséget szenvedtünk az alsóházi rájátszásban, remélem, hogy holnap már mellénk áll a szerencse. Kemény mérkőzésre számítok.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: A legfontosabb az volt, hogy végre sikerült egy hosszú nyeretlenségi szériát lezárnunk azzal, hogy a Szegedet sikerült megverni. Nyilván voltak hibáink, leginkább védekezésben, hiszen 96 pontot kaptunk. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy volt ritmusa a játékunknak. Remélhetőleg ez visszaadta az önbizalmat a csapatnak és megmutatta, hogy többre vagyunk képesek. A Kaposvár egy jó csapat, meglepő, hogy ilyen kerettel nem állnak jobban, de első sorban most magunkra kell koncentrálnunk. Szerintem nekünk most nyugodtan, okosan kell játszanunk, szeretnénk kihasználni a Kaposvár hibáit.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Kaposkosár KKKKPSVRKK Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Utolsó szalmaszál kb
Nyerjünk!
Hajrá Kaposvár!

KPSVRKK
Olvasó

Hát, Tatu a ti helyezésetek? 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés