Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kometa Kaposvári KK – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Három vereség után győzne ismét a Kaposvár.

Kometa Kaposvári KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 10. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat 18:00.
V.: Praksch Péter Árpád, Makrai Márton, JAKAB László Imre (Téczely Tamás)

Kaposvár: Aris - Halmai - Griffin - Krnjajski - Hughes

Kecskemét: Townes - Wittmann - Ivkovic - Borisov - Karahodzsics.

A gödörben lévő Kaposvár a négy vereség után szerdán Budapesten nyerő Kecskemétet fogadja a bajnokság 10. fordulójában. A hazaiak számára előnyt jelenthet, hogy a hétközben ők nem léptek pályára, nem úgy mint a KTE.

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: Valóban az elmúlt hét nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, három szoros mérkőzésen kaptunk ki. A tapasztalat hiánya és az eladott labdák pecsételték meg a sorsunk a végjátékban, ideje elkapni a fonalat és győzni! A Kecskemét egy rutinos csapat, magas IQ-val, Townes pedig egy nagyon ponterős játékos, aki magasabb szinten is játszott. Mi engedtük eddig a második legtöbb pontot a ligában – egy ponttal engedtek kevesebbet (780), mint a sereghajtó Nyíregyháza (781) (a szerk.) – sok labdát szórunk el és gyerekes hibákat vétünk védekezésben. A védőlepattanók megint kritikusak lesznek a mérkőzés szempontjából, ebben is javulnunk kell, valamint a a kispadnak is feljebb kell kapcsolnia.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: “Hat nap alatt a harmadik mérkőzés jön számunkra, a fő feladatunk, hogy mentálisan és fizikálisan felfrissítsük a csapatot szombatra. Pozitív töltetet kaptunk a szerdai, Honvéd elleni győzelemmel, ami nagyon fontos volt számunkra. Ismét egy nehéz összecsapás előtt állunk. A kaposváriak számára nem úgy alakultak az eredmények, ahogy tervezték, így biztosan kettőzött erővel készülnek ellenünk. Tele vannak tapasztalt játékosokkal: Hendlein, Krnjajszki, Bogdán és Csorvási nagy rutinnal bír a ligában. Minőségi légiósok is vannak keretükben. Petersen elképesztően jó hármasdobó, talán a legjobb mutatóval rendelkezik idén. Az amerikai Griffin is ponterős, szintén jó keze van. Hughes pedig palánk alatt teljesít kiválóan. A támadási potenciáljuk megvan, főleg hazai pályán kifejezetten sok pontot szereznek. Nekünk a fő feladatunk, hogy ez próbáljuk megakadályozni. A legutóbbi, Honvéd elleni meccsen a védekezésünk jól működött, ezt kell még jobban tökéletesíteni. A somogyiak védekezésben sok variációt használnak. Hol területet védenek, hol embert fognak, hol váltanak, erre is fel kell készülnünk. Fontos lesz, hogyan tudunk ezekre reagálni. Bízok a csapatomban. Nehéz mérkőzésre, és KTE-győzelemre számítok.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MarylavjamanKaposkosár KKK Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Nehéz mérkőzésre és hazai győzelemre számítok..
Hajrá KKKK!!
Jöjjünk ki végre már a gödörből!!

lavjaman
Olvasó

Ha mondjuk megverjük a Kecskémetet akkor minden rendben lesz? Lássuk be, hogy nagyobb a baj. Ez a csapat szezon elejéhez képest semmit nem fejlődött vagy maximum vissza.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Lássuk be hogy azért elég sűrű a közepe és még a világ sem dőlt össze,a játékvezetők keze is bőven bent van amúgy meg…nem nincs rendben akkor sem csak jöjjünk már ki a gödörből és 4 győzelem következzen!

Mary
Olvasó

A játékvezetőkkel sajnos nem tudunk mit tenni, de a játékstílusunk változtatásával talán igen. Sajnos tegnap ezt nem sikerült elkezdeni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés