Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kometa Kaposvári KK – Atomerőmű SE

Már kedden folytatódik a bajnokság.

Kometa Kaposvári KK - Atomerőmű SE

Bajnokság 3. forduló
Kaposvár Aréna, kedd, 17:45
V.: Kapitány Gellért, Minár László Balázs, Major Ádám (Téczely Tamás)

Kaposvár: Aris - Puska - Griffin - Gabric - Hughes.

Paks: Edwin - Frank - Grubor - Eilingsfeld - Atkinson.

A bajnokság 3. fordulójában a Kometa Kaposvári KK a Paks együttesét látja vendégül. Az ASE két győzelemmel kezdte a bajnokságot, Kaposvárnak viszont felemás a mérlege. A somogyiak legutóbb nyerni tudtak Szombathelyen, míg a paksiak a honvédot verték.

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK:  Jó, de fizikális szempontból kiváló felépítésű csapat lesz a vendégünk. Nekünk két nagyon fontos dologra kell odafigyelnünk: első, a tranzíciós-védekezésünk, aminek szinte tökéletesnek kell lennie ahhoz, hogy irányítani tudjuk a mérkőzést. A második a “lepattanó csata” megnyerése. Ahogy említettem, a Paks egy rendkívül fizikális együttes, ezért is lesz nagyon fontos szerepe a lepattanóknak, legfőképpen a védőlepattanóknak. Ha ezekre tudunk figyelni, akkor van esélyünk a győzelemre.”

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: A Kaposvár egy nagy győzelem után van, ráadásul ők lesznek hazai pàlyán, és tudjuk, ha megy a csapatuknak, akkor brutális hangulat szokott lenni náluk. Egy nagyon jól összerakott csapatról beszélünk, jó légiósok és jól “használt”, jól játszó magyarok alkotják. Figyelnünk kell, hogy ne legyen sok eladott labda, erős a tranzíciós játékuk. Meg van az egyensúly a kinti és benti játékuk között, jó egy-egyező játékosaik vannak itt is ott is. Koncentráltan kell kezdenünk, nem engedhetjük meg, hogy hátrányból kelljen visszakapaszkodni a mérkőzésbe.

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Kaposkosár KKKAlulu Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá hajrá Kaposvár !!

Alulu
Olvasó

Hajrá kkkk. Muszáj győzni. Csak akkor ér valamit a szombati győzelem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés