Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kometa Kaposvár KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

Elképesztő sérülés hullám sújtja a Szegedet.

Kometa Kaposvár KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 6. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, vasárnap, 18:00.
Jv.: Földházi Tamás Péter, Györfy Rúben, Lengyel Ádám József (Fekete László)

Kaposvár: Aris - Paár - Griffin - Gabric - Hughes.

Szeged: Washington - Polányi - Kovács - Filipovics - Roberson.

Két vereség után a Kaposvár hazai pályán fogadja azt a Szegedet, amelyen elképesztő sérüléshullám söpör végig.

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: Szoros meccsen kaptunk ki legutóbb Zalaegerszegen, sokkal jobban játszottunk mint Oroszlányban, de a harmadik negyed katasztrofálisan sikerült. Fejlődnünk kell védekezésben, legfőképp mentalitásban ahhoz, hogy sikeresebbek legyünk. A Szeged mérlege nem mutatja meg a csapat igazi erejét, a legerősebb csapatokkal is felveszik a versenyt a bajnokságban. Kemény mérkőzésre számítok, jól kell kezdenünk, és 40 percen keresztüli koncentráció szükséges a győzelemhez. Sajnos sérülésekkel bajlódunk, Hajduk Attila és Puska Bence sem léphet pályára, ebből a szempontból jól jön a szünet.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: “Tyler Roberson felépült, sajnos ez az egy jó hírem van. A mérkőzésről sokat nem tudok mondani mivel még edzeni is alig tudunk a sérülések miatt. Szatmári Zsombor továbbra sincs, Bognár Kristóf nem edzett, a vádlijáról még várjuk az MRI eredményét, sok esélye nincs, hogy pályára lép. Wesley Personnak a szemével vannak gondok ő is kérdéses, Kerpel-Fronius Balázs a csípője, Milic Starovlah az oldala miatt nem áll rendelkezésemre. A tisztes helytállás a cél.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Kaposkosár KKKBezseKosárfan66KKK72 Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

A győzelem a legfontosabb teljesen mindegy ki játszik ki nem a Szegeden
Hajrá hajrá Kaposvár!!!!

Bezse
Olvasó

Ilyenkor szokott jönni a meglepi… Vigyázat!!!! Csak akkor nyerünk, ha 40 percig koncentráltan játszunk és odaadóan védekezünk

Kosárfan66
Olvasó

Ez igaz, hogy ennyien sérültek a Szegedieknél és nem lépnek pályára?

KKK72
Olvasó

Az, hogy Puska helyett Márkó kezd érdemben nem befolyásolja a mérkőzés kimenetelét. Ha hozzák a jó formájukat bármelyiket nézem jobb mint múlt évben Plézer volt. Sőt nyugodtan ide sorolhatom Halmai Dávidot is fiatalokban az idén nincs hiány. A légiósok fejére kellene egy kis hidegvizet önteni, hogy lehiggadjanak és ne a bírókkal hanem a játékkal foglalkozzanak.Arisba meg kellene egy kis tökösség,zsiványság mert amit eddig mutatott az nagyon szürke. A bírók úgy sem változtatják meg az itéletüket csak maguk ellen hergelik a sporikat. Egy másik sportágat hozzak fel példakét a Veszprém-Magdeburg kézilabda meccset láttuk mi volt a végén.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés