Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kocsis Tamás: ilyet én még körmendi csapattól nem láttam

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

Budapesti Honvéd SE – Hübner Nyíregyháza BS 83-87 (19-16, 27-26, 21-14, 16-31)

Baksa Szabolcs, Budapest Honvéd: Gratulálok a Nyíregyházának az első győzelméhez! A végjátékban bedobták a kulcsszituációkat, így megérdemelten nyertek. Kétszer is több mint 10 pontos előnyt alakítottunk ki, egész egyszerűen ezt meg kell tanulnunk megtartani. Nem akarok kibúvókat keresni, de újonc és fiatal csapatként nekünk sok ilyen mérkőzésre szükségünk van még ebben a ligában. Ettől függetlenül gratulálok a játékosaimnak, a felkészülésbe és ebbe a mérkőzésbe is elképesztő munkát tettek bele. Nehéz pillanat ez, de büszkék lehetünk magunkra, mert méltóképpen képviseltük a Honvédot. Semmiképp sem szabad megtörnünk, mert nem december 10-én osztogatnak érmeket és bennmaradó pozíciókat. Mennünk kell tovább, küzdeni a céljainkért!

Darko Radulovikj, Nyíregyháza: Ezen a mérkőzésen debütáltam, így nagyjából egy hetünk volt közösen felkészülni. Tudtuk, hogy a Honvéd egy jó csapat, és ezt be is bizonyították. Mi lassan kezdtünk, így jelentős előnyre tettek szert, de a helyzetünkben végül is a legfontosabb maga a győzelem volt. Fontos még, hogy sikerült visszakapaszkodnunk a meccsbe, hogy hittünk abban, amit csinálunk. Természetesen voltak hibák, vannak dolgok, amiken változtatnunk kell, de ez egy folyamat, amin dolgozunk. Összességében elégedett vagyok a győzelemmel, és gratulálok a Honvédnak is, jó mérkőzést játszottunk.

Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK 99-98 (34-23, 25-17, 23-23, 17-35)

Csirke Ferenc, ASE: Gratulálok a csapatomnak és a szurkolóknak is, köszönjük a bíztatást. Úgy érzem, hogy “Maci” azt az utolsó dobást kifújta a gyűrűből nekünk. Fantasztikus volt az első félidő, koncentráltan játszottunk, mindenki friss volt. Az látszott, hogy a ZTE nagy rotációval játszik és félő volt hogy a második félidőre a légiósaik frissebbek lesznek, mint a mi játékosaink. Ez meg is történt. A negyedik negyed előtt még mindig meg volt a 19 pontos előnyünk, hosszan kellett volna játszanunk. Nem tudok szemrehányást tenni egyik kulcsjátékosomnak sem, hiszen 30-35 perceket játszottak és nem tudom honnan jött ez az erő, ez fantasztikus, ami ezekben a játékosokban van. Jól jött, hogy Smith nem játszott az ellenfélnél, megmondom őszintén, hogy ez is kellett, de ez nem von le semmit a győzelmünk értékéből. Megyünk tovább, fontos mérkőzések vannak még vissza, köszönjük mégegyszer a szurkolóinknak.

Sebastjan Krasovec, ZTE: Gratulálok a Paksnak. Két teljesen különböző félidőt láthattunk, az elsőben nem tudtunk mit kezdeni az ASE-val, a második félidőben viszont visszajöttünk és még lehetőségünk is volt megnyerni a mérkőzést.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák 79-74 (22-12, 13-18, 22-23, 22-21)

Milos Konakov, Falco: Gratulálok a Szegednek, mert ma is jól játszottak. A meccs előtt is mondtam már, hogy jobb csapat, mint a mérlege, sok ki-ki meccset vesztettek el. Köszönöm a szurkolóinknak a támogatását, mert ma is sokat segítettek nekünk. A Tofas elleni szerdai a meccsen a fiúk a szívüket is kitették a pályára, és egy kicsit várható volt, hogy lélekben még bennük van a “tüske”. A Szeged küzdött, harcolt a győzelemért. Engedtünk 11 támadólepattanót és voltak fegyelmezetlen 1-1 az elleni védekezéseink. Ezt használta ki a Szeged, de a mai nap legfontosabb statisztikája, hogy miénk lett a győzelem. Kicsit szusszanunk, a jövő héten ismét két kőkemény meccs vár ránk.

Simándi Árpád, Szeged: Gratulálok a Falcónak, gratulálok a csapatomnak. Ismét egy szoros meccset buktunk el. Sajnálom, mert közel voltunk, de ismét 22 eladott labdánk és a végjátékban dobásig sem jutottunk el, így pedig nem lehet. Ha most mindent elmondanénk, ami a fejemben van, az nem tűrne nyomdafestéket, így inkább ismét gratulálok a Falcónak.

Szolnoki Olajbányász – Egis Körmend 106-55 (27-16, 24-13, 25-17, 30-9)

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Gratulálok a csapatnak, jár a dicséret a srácoknak, az egész csapatnak. Nagyszerű játék volt a részünkről, főleg, ami a védekezést illeti, tanultunk az Alba elleni mérkőzésből. A második félidőben megfelelően kezdtünk annak ellenére is, hogy sok problémánk van a sérülések, illetve betegségek miatt, de a többiek példát mutattak, hogy kell ilyen helyzetben is helytállni. Még egyszer nagy dicséret nekik. Most lesz egy kis időnk hogy megfelelően felkészüljünk a következő mérkőzésre, reméljük teljes kerettel.  A magam részéről is igyekszem végig koncentrálni, illetve a játékosokat is nyomás alatt tartani, hogy a mérkőzés végéig jól játszanak, és kihasználjanak minden lehetőséget, még akkor is ha nagyobb különbséggel vezetünk. Ma nagyszerűek voltak, számunkra ez egy könnyű mérkőzés volt, mert a megfelelő módon játszottunk. Sikerült a legjobb dobóikat is megállítani és ez volt a cél a meccs előtt.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Gratulálok a Szolnoknak, gyakorlatilag megsemmisítettek minket. Bármit mondanék az magyarázkodásnak tűnne. Ilyet én még körmendi csapattól nem láttam, ez gyakorlatilag megengedhetetlen. Nyilván elkezdtünk valamit, amin látszik, hogy még nagyon gyerekcipőben jár. Az a baj, hogy nincs időnk dolgozni, napról napra jönnek a meccsek. Hiába volt bántóan nagy a különbség, arra is gondolni kellett, hogy kedden már ismét mérkőzést játszunk.  Megkockáztatva, hogy ilyen nagy arányú lesz a vereség muszáj volt a játékosokat pihentetni. Dolgozunk és próbáljuk javítani a hibánkat, reméljük, hogy ez Sopronban már látszani fog. Még egyszer gratulálunk a Szolnoknak.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
97MTE00Kendeffy BotondkosárbáróRózsabimbóJólnézünkMIKI Recent comment authors
97MTE00
Olvasó

A szurkolónak is joga van sok mindenhez, például vélemyényt formálni.Én is szomorú és csalódott voltam-vagyok. De egy biztos, a sok mocskolodó hozzászólás semmire másra nem jó, mint a megosztásra, egymásra mutogatásra. Én is többet várok a játékban annál, mint amit az idei szezonban láttam. A Páyaszélső féle megnyilvánulás egy sunyi, alattomos uszítás.Ezekre biztos nincs szükség. Én most szombaton is megyek, piros-feketében megyek, és szurkolok a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy sokan leszünk és szurkolunk. A csapat nem csak a sikerben a miénk. Igenis rengeteget számít a szurkolói magatartás, az hogy a szurkoló a csapat hatodik tagja, ez így igaz.

MTE,MTE,MTE

Kendeffy Botond
Olvasó

Én is jövök szombaton piros-feketében Budapestről. A családom annyira nem örül karácsony előtt, de akkor kell a CSAPAT mellé állni, amikor bajban vagyunk.

97MTE00
Olvasó

Én Szombathelyről teszem tiszteletem. És jönnek Kőszegről, Jánosházáról, Szentpéterfáról, az egész megyéből és országból. Nem mi leszünk az esélyesek, de a CSAPAT mellett kell lennünk.

kosárbáró
Olvasó

Nem értem a sok rosszindulatú hozzászólást Kocsis Tamás irányába. Semmivel nem rosszabb, mint sok balkánról, horror fizetésért ide importált edző. Azt elhiszem, hogy a polgármester eltúlzott szerepvállalását sokan kritizálják, de én szorítok Tatunak, hogy megállja a helyét a Körmend kispadján!!

Kendeffy Botond
Olvasó

Fel van adva Neki a lecke. A jelenlegi helyzetben tűzoltásra kényszerül. Rendesen lent van a csapat+ komoly sérülések. Szorítok Neki.

Rózsabimbó
Olvasó

Simándi Árpád, Szeged:
. Ha most mindent elmondanék, ami a fejemben van, az nem tűrne nyomdafestéket,,,,,mire gondolhatott a szerző?

JólnézünkMIKI
Olvasó

Trummer Rudolf Szakmai Igazgató
Kocsis Tamás Vezető edző
Németh Levente Edző
Kozma Gergő GM

EGIS MTE 2022?!

pályaszélső
Olvasó

Pista! Ezt nagyon elb@sztad!Ilyen gyengén kvalifikált edzőt, mint a Tatu /Kocsis Tamás/,kinevezni edzőnek, ez nemcsak hiba, hanem megbocsájthatatlan BŰN a Körmend,elszánt közönsége és a kosárlabdában elért eredményessége ellen!Jó lenne, ha mielőbb TAKARODNÁTOK mindketten! Konsztantidínisz zseniális edző volt,tavaly a döntőbe vitte a csapatot… Kocsis Tamás egy CSÚFOS vereségbe sodorta a csapatot,amilyet, Körmend még soha nem kapott?! Tatunak egy eredménye volt,tavaly amikor az ifi csapat országos bajnok lett, de mindenki tudja, hogy azt az eredményt Patai Benjamin munkája hozta, csak Kocsis Tamás aratta le a babért! Azonban ettől Ő még ugyanolyan együgyű,műveletlen,tudatlan edző maradt!Sajnos most majd jönnek a vereségek csőstűl?! Jó lenne,ha… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Még én sem láttam ilyet, hogy egy profi csapat ilyen, edzőként értelmezhetetlen személyeket bízzon meg.

Heindrich
Olvasó

Az albát kellett volna kiütni , nem az MTE-t 🙁

moldi56
Olvasó

Az Albát is legyőztük,ők más kávéház.Az oroszlányi meccsel nem tudunk elszámolni sajnos.Most már mindegy,előre kell tekinteni.CSAK AZ OLAJ!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés