Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kőbányán kezdődik a streetball évad

A szervezők az eddigieknél is bővebb, változatosabb kiegészítő programokat kínálnak a kilátogatóknak.

  •   :

:

Ha nem is a megszokott május végi időpontban, hanem annál jóval később, augusztus 15-én, szombaton, viszont a hagyományos helyszínen, Kőbányán veszi kezdetét az idei streetball-sorozat – írja a hunbasket.hu.

A rendezvény Kőbányán belül visszatér a Népligetbe, a korábbi Építők sporttelep előtti területre. Nevezések már eddig is szép számmal érkeztek a szabadtéri kosarazásra “kiéhezett” sportolóktól, de a szervezők a csütörtök éjféli határidőig még fogadják a nevezéseket, amelyeket a jól ismert streetballnet.hu oldalon tehetnek meg a kosarazni vágyók. A kenguru korosztályban ingyenes a részvétel, de nevezni oda is kell.

A szervezők – akik maszkban segédkeznek majd a csapatoknak – számára kiemelten fontos a résztvevők, s a kilátogató hozzátartozók, barátok egészsége. A pályák közelében kézfertőtlenítőket helyeznek ki. Kérik a nézőket, érdeklődőket, szurkolókat az egymástól való másfél méteres távolság betartására.

Regisztrálni a csapatkapitányoknak, csapatvezetőknek, edzőknek reggel 8 órától lehet, a küzdelmek a különböző kategóriákban 9 órakor kezdődnek, és a speciális olimpikonok is részt vesznek a rendezvényen.

A hagyományos ügyességi versenyek természetesen ezúttal sem maradhatnak ki a programból, ráadásul a Grosbasket az idei sorozatban névadóként támogatja a tripladobó és a zsákolóversenyt.

A szervezők az eddigieknél is bővebb, változatosabb kiegészítő programokat kínálnak azon látogatóknak, érdeklődőknek, akiket a szabadtéri kosarazás mellett más sportágak is érdekelnek. A kiegészítő sportprogramok szinkronúszók táncos bemutatójával indulnak, sőt velük be is melegíthetnek a résztvevők. Az érdeklődők – a teljesség igénye nélkül – többek között karate és táncbemutatót is láthatnak, sőt az érdekesnek ígérkező, a mini- és a hagyományos golf elemeit ötvöző Ground Golf nevű sportággal is megismerkedhetnek.

Végül, de nem utolsósorban a dolgok jelen állása szerint úgy tűnik, kellemes időjárási viszonyok mellett kezdődhet az idei streetball-sorozat.

Fotó: Streetball Challenge Hungary

Kiemelt fotó: hunbasket.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés