Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kmézics Zorán szerint lehetetlen megmondani a Pécs-OSE végkimenetelét

Állandó szakértőnk két hazai és egy vendégsikert vár a szerdai játéknapon.:

:

Szerdán négy találkozóval folytatódik a férfi élvonal. Ezúttal állandó szakértőnket, Kmézics Zoránt, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia junior fiú csapatának a vezetőedzőjét, játékosként és edzőként is magyar bajnok, a 2011-es Universiádén a magyar válogatottat vezető szakembert kértük meg arra, hogy elemezze a párharcokat.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Szolnoki Olajbányász: A Kecskemét tegnap egy nehéz meccsen nyert a Jászberény ellen, közel van a következő bajnoki a számukra. A Zalaegerszegen veszítő Szolnok sem pihenhetett sokat. Attól függetlenül, hogy a KTE hazai pályán játszik, én az Olajbányásznak adnék némi előnyt, mert nagyon egyben van a csapat. A tabellán elfoglalt helyezése is a szolnokiaknak jól jelzi, hogy jelen pillanatban erősebbek, mint a Kecskemét. Ha szorosan is, de a vendégek fognak nyerni.

Alba Fehérvár – Jászberényi KSE: Egyértelműen a Fehérvárt várom győztesnek. Jó passzban vannak, visszatértek a hiányzóik, komplett csapattal állhatnak ki a JKSE ellen. A Jászberény már nem az a Jászberény, ami volt pár hete, jobban játszanak, de itt a hazaiak a favoritok.

PVSK-VEOLIA – OSE Lions: Két nagyon hasonló csapat találkozik, ez egy nehéz mérkőzés lesz mindkét fél számára. Nehéz megjósolni, hogy ki az esélyesebb, szerintem itt a napi forma fog dönteni, hogy éppen ki lesz a motiváltabb és ki használja ki jobban a helyzeteit. Szinte lehetetlen megmondani, hogy ki fog nyerni.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Zalakerámia ZTE KK: Ez a párharc mindig is egy rangadónak számított, a két város közel van egymáshoz. Sajnos nem lehetnek szurkolók, pedig ilyenkor mindig jó hangulat szokott lenni. A Szombathely Keller Ákossal erősítőtett, de hazai pályán egyébként is őket tartanám az esélyesebbnek. A sárga-feketék behúzzák ezt a meccset. Az idei évben nincsenek sima és könnyű mérkőzések, előfordulhat, hogy ez sem lesz az a számukra, hiszen a Zalaegerszeg is megmutatta a Szolnok ellen, hogy mire képes.

fotó: fiba.com

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés