Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kmézics Zorán szerint a Szolnok nyeri a rangadót

Állandó szakértőnk három hazai sikert jósol.:

:

Három mérkőzéssel folytatódik a férfi élvonal a szombati játéknapon. Ezúttal Kmézics Zoránt, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia junior fiú csapatának a vezetőedzőjét, játékosként és edzőként is magyar bajnok, a 2011-es Universiádén a magyar válogatottat vezető szakembert kérdeztük a lehetséges kimenetelekről.

Szolnoki Olajbányász – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Ez a párharc mindig is egy nagy rangadónak számított, kár, hogy nem lehetnek ott a nézők. Ez a két együttes már bebizonyította a bajnokságban, hogy a két legjobb csapatról van szó. Egyszer az egyik, egyszer a másik vezette a tabellát. Az első helyről dönt ez a párharc, biztos, hogy kőkemény mérkőzés lesz. Nagyon nehéz megmondani, hogy ki fog nyerni. Nagyon örülök és büszke vagyok a Szolnokra, hogy így menetel. Bízom benne, hogy lesz most is annyi erő a csapatban, hogy megtudja nyerni ezt az összecsapást. Egy kicsi előnyt adok az Olajbányásznak, mert hazai pályán játszik.

Kaposvári KK – OSE Lions: A Kaposvár Lazics mester érkezése óta nagyon jól menetel, szépen játszik a csapat, látszik, hogy egyben vannak és hogy a játékosok élvezik a játékot. Örülök neki, hogy a volt csapatom – amely a második helyen áll a szívemben – ilyen jól szerepel. Pont valamelyik nap beszéltem Szőke Balázzsal, aki annak idején a játékosom volt és most a somogyiak másodedzője, és ő is azt mondta, hogy most nagyon rendben vannak a dolgok. Ezzel együtt esélyesebbnek érzem a hazaiakat, bár az OSE is bebizonyította már többször, hogy képes meglepetést okozni.

PVSK-VEOLIA – Zalakerámia ZTE KK: A ZTE megint leváltotta az edzőjét, újra Heinrich Róbert ül le a kispadra, akivel a legsikeresebbek voltak az idei bajnokságban. Valószínűleg felszabadultabban fognak játszani. Mindkét csapat küzd az alsóházi jobb pozícióért, de a Pécs otthon már bebizonyította, hogy a sokkal erősebb ellenfeleket is képes legyőzni, így ezen a mérkőzésen a baranyaiakat várom győztesnek.

fotó: fiba.com

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MendezKDMarillionnyolcmegnyolcWSreborn Recent comment authors
KD
Olvasó

Remélem Kmézics téved. Ha teljes csapattal tudunk kiállni, akkor nyerhetünk. Hajrá Falco!!

Marillion
Olvasó

Van akinek Zoran Kmézics és van akinek Kmézics Zorán….nekem mind1 nálam egy végtelenül szimpatikus ember…sportember….és nem egy Stojan Ivkovics karakter ez a lényeg! Remélem a rigókat majd nem lehet észrevenni a mérközés alatt….mert ezt a szép sportágat és annak minden savát borsát és a győztes kilétét hagyják meg a két csapatnak!

WSreborn
Olvasó

Szerintem 60-40% a Falconak, ez a realitás.
De remélem rámcáfolnak a srácok!
Hajrà Olaj!!!

Olajheart2
Olvasó

Zoki haza beszélsz ❤? bárcsak igazad lenne! Hajrá OLAJ

KovàcsIstvàn
Olvasó

Zte ujra nyerni fog Heinrich-el!

Vulcano
Olvasó

Én kedvelem Knézics elemzéseit, de azért remélem most téved. ??

Zsarkov
Olvasó

Knézic aradi vértanú volt…, ő KMÉZICS, az “egerszegi hős”, akinek a neve az Olaj aranykönyvének első oldalán lesz mindig…, neked ő nem jelent semmit, de nekünk nagyon sokat, ezért a nevét kérlek vagy pontosan, vagy sehogy ne írd le!

Rouge
Olvasó

Hagyd, ne bántsd Vulcanót, nem rossz gyerek, kedvelem, és hát nem kell neki pontosan tudni a szolnoki legendák neveit…
néha én sem figyelek oda és én is eltévesztek egy-két betűt és például a szombathelyi (amúgy körmendi nevelésű) Kálmán helyett Köcsögöt írok…

Jobban kell figyelnünk a helyesírásra.

Olajheart2
Olvasó

??

Vulcano
Olvasó

Nagyon sajnálom, hogy nagy sietségben elütöttem egy betűt. Igérem többet nen fordul elő.

Marillion
Olvasó

Te “csak” elgépelted a nevét…ez simán elfogadható magyarázat….viszont amikor sokadjára irnak félre csapatneveket akkor az már szándékosságra utal!

Mendez
Olvasó

Ha valaki szellemi toprongy akkor hiába figyel oda bármire.
Ugyanúgy ostoba buckás marad.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Arra a 14pontra mindig emlékezni fogunk.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés