Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kmézics Zorán szerint a Szolnok nyeri a DEAC elleni csatát

Állandó szakértőnk két idegenbeli sikert vár az előttünk álló négy meccsből.:

:

Négy találkozóval folytatódik a férfi élvonal. Kmézics Zorán, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia junior fiú csapatának a vezetőedzője, játékosként és edzőként is magyar bajnok, a 2011-es Universiádén a magyar válogatottat vezető szakember mondta el a BB1.hu-nak a várakozásait.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – PVSK-VEOLIA: Nemrég már találkozott ez a két csapat és akkor azt mondtam, hogy az az együttes fog nyerni, amelyik jobb passzban lesz, végül az otthon játszó baranyaiak jöttek ki győztesen. Ez a két gárda kimondottan támadó játékot játszik és nem szilárd annyira a védekezésük. Úgy gondolom, hogy most is az fog nyerni, aki a támadóoldalon jobb napot fog ki, éppen ezért kétesélyes a meccs.

Alba Fehérvár – Zalakerámia ZTE KK: Egyértelműen az Alba az esélyes. A Fehérvár remek játékosállománnyal rendelkezik, hiányzóktól függetlenül. A ZTE edzőváltás után van, ráadásul idegenben is kell, hogy pályára lépjen, nagy meglepetés kellene az zalaiak győzelméhez.

Jászberényi KSE – Sopron KC: A Sopron nagyon tetszetős kosárlabdát játszik, bátran mennek bele a párharcokba, amelyekkel idegenben is képesek voltak meglepetéseket okozni. Habár a Jászberény igazolt két új légióst, akikkel egy kicsit sikerült megerősíteni a keretet, nem ezt a meccset kell megnyerniük. A soproniak régóta együtt vannak, ráadásul a formájuk is rendben van, jó eredményeket hoztak az utóbbi időben.

DEAC – Szolnoki Olajbányász: A Debrecennek nagyon jó játékosállománya van, de nagyon tetszik a Szolnok mostanában látott teljesítménye. A vendégek játéka a kemény védekezésre alapszik, ami megalapozza a támadásokat. Az Olajbányásznak adnék némi előnyt és nemcsak azért, mert ott játszottam és edzősködtem korábban és szurkolok nekik, hanem mert most jobb passzban vannak és idegenben is képesek győzni.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ÜvegtigrisSajkaZsarkovOlajheart2moldi56 Recent comment authors
Üvegtigris
Olvasó

Zoki kicsitjobban tippel mint a táncos.Vagy lehet ért hozzá.Hajrá Olaj??

Sajka
Olvasó

Kmézics jól megtanult magyarul, szemben a két másikkal…Aleksziccsel, meg a jaj……. ki semerem mosdani…. a mesterrel.

Zsarkov
Olvasó

Az “egerszegi hős”…, aki a döntő 4. meccsén a padról beszállva, 7/7 mutatóval 14 pontot dobva, tulajdonképpen – ha csak ezt a meccset nézzük- megnyerte az első bajnoki címünket…, sose felejtjük el ezt neki

Olajheart2
Olvasó

Zoki nem egyszerűen az Olajban játszottál hanem az első bajnoki címet szereztétek meg a társakkal és Rezák Laci bácsival az Olajnak! Micsoda őrület volt!! Hajrá OLAJ ❤?

moldi56
Olvasó

Zoki a próféta beszéljen belőled.

JR.Benitez
Olvasó

Melyik csapat az a “DEC”???

JR.Benitez
Olvasó

Jól van, közben javítva

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés