Connect with us

Bajnokság

Kmézics Zorán szerint a DEAC és a Szeged is nyerni fog a hétvégén

Állandó szakértőnk 50-50%-ban látja az OSE-Falco esélyeit.:

:

Öt mérkőzést rendeznek szombaton a férfi élvonalban. Kmézics Zorán, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia junior fiú csapatának a vezetőedzője, játékosként és edzőként is magyar bajnok, a 2011-es Universiádén a magyar válogatottat vezető szakember mondta el a BB1.hu-nak, hogy mit vár a szombati játéknapon.

Jászberényi KSE – Egis Körmend: A Körmend legutóbb idegenben verte meg a DEAC-ot és ez egy nagy győzelem, mert aki Debrecenben tud nyerni, az tényleg egy olyan csapat, amelyik nagy tartással rendelkezik és mindig tudja, hogy mit akar. A bajnokságban az első négybe várom a piros-feketéket és egyelőre bizonyítják is, hogy ott a helyük. A jászberényi helyzetet ismerjük, ezért egy sima kettest jósolok, perpillanat jobb és erősebb együttes az Egis Körmend.

DEAC – Alba Fehérvár: Ez egy igazi rangadó lesz. A DEAC kétszeres hosszabbításban maradt alul a Körmend ellen, mindenképpen javítani szeretnének Kovács Adrián fiai. Az Alba egy jó csapat, tele van minőségi játékosokkal de itt most kérdéses, hogy ki tud majd pályára lépni közülük. Jelenleg három kosarasuknak is erősen kérdéses a szereplése és ez nagy érvágás a fehérváriaknak, éppen ezért úgy érzem, hogy a Debrecen némi előnnyel rendelkezik.

Naturtex-SZTE-Szedeák – Zalakerámia ZTE KK: A Szeged nagyon jól indította a bajnokságot, de most legutóbb hazai pályán kikapott a Szolnoktól. Megvan a kellő erő és a tudás a szegedi csapatnál és Szrecsko Szekulovics mesternél is, hogy javítsanak. A ZTE nem szerepelt jól eddig, de sosem szabad leírni őket, egy nagyon kiélezett meccsek várok, amelyen a hazaiak diadalmaskodnak.

Atomerőmű SE – PVSK-VEOLIA: A Pécs is nyerni tudott legutóbb, tele vannak önbizalommal, jó a hangulat a csapatnál. A Paks is győztes meccsből jön és szerintem hazai pályán esélyesebb is, mint a baranyaiak, viszont nagyon szoros találkozóra számítok.

OSE Lions – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: A Falcónál ha mindenki játszik, akkor egyértelműen az egyik legjobb csapat a bajnokságban. Az OSE hazai pályán mindig képes a meglepetésre, bárkit megtudnak verni otthon. Itt nem jósolnám meg a győztest, mert szerintem a pillanatnyi forma és a pillanatnyi motiváció fog dönteni, igazi 50-50%-os összecsapás lesz ez.

fotó: fiba.com

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés