Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kmézics Zorán hazai sikereket vár a hétvégén

A Körmend és a Falco is elkezdi, a Rátgéber Akadémia szakemberével latolgattuk az esélyeket.:

:

Két találkozót rendeznek a hétvégén, az 5. forduló keretein belül bemutatkozik az idei szezonban a Szombathely, amely a Szegedet látja vendégül, míg a 15. körből előrehozott meccsen a Kaposvár utazik a Körmendhez. Kmézics Zorán, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia junior fiú csapatának a vezetőedzője, játékosként és edzőként is magyar bajnok, a 2011-es Universiádén a magyar válogatottat vezető szakember mondta el a BB1.hu-nak, hogy mit vár ettől a két mérkőzéstől.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák: A Szombathely nagyon régen játszott már tétmérkőzést és ez biztos, hogy befolyásolni fogja a teljesítményüket a sárga-feketéknek. A keretük sokkal erősebb papíron, mint a Szegedé. A vendégek a Sopron elleni találkozón megmutatták, hogy lehet számítani a húzóemberekre, ráadásul két ex-falcós is van a keretben. Szekulovics edzőként segítette a vasiak munkáját, így ismeri az ottani körülményeket, ráadásul Govens is több idényt húzott le a csapatnál. Biztos vagyok benne, hogy a Szeged megpróbál majd mindent, felkészülnek becsülettel, de a Szombathely mellett szól a hazai pálya és a keret erőssége is, így szerintem ők jönnek le győztesen a pályáról.

Egis Körmend – Kaposvári KK: A Körmend is régen játszott már meccset. Hazai pályán nagyon veszélyes ellenfél, szerintem a körmendi pálya az egyik legnehezebb a mezőnyben. Aki ott tud nyerni, az nagy előnyt tud szerezni a későbbiekben. Mindig kérdés, hogy kinél hány hiányzó lesz. A Kaposvár a legutóbbi mérkőzését megnyerte, ez biztos, hogy ad nekik egy kis önbizalmat. A kék-fehérek úgy fognak elutazni, hogy meglepetést szeretnének okozni, de a körmendi győzelemre több esélyt látok.

fotó: fiba.com

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MAFCdrukkerBezseKendeffy BotondEwingSárgaPárna Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Noha erről a meccsről nem beszélt, bíztató lehet, hogy hazai győzelmeket vár a hétvégén a Rátgéber Akadémia edzője úgy, hogy ma a pécsi NKA hozzánk látogat…

Bezse
Olvasó

Minden csapat előtt megemelem a kalapom, akik kisebb nagyobb gondjuk mellett is vállalják a meccseket. Füzy nyilatkozta ( lásd ezen az oldalon egy másik cikkben) : “… Hogy ki hányadik ebben a szezonban, azt teljes mértékben háttérbe kell szorítani. Ezen túl kell lépni. Én ezt abszolút meg tudom tenni és számomra a legfontosabb, hogy a játszótársak jövőre is itt legyenek a mezőnyben és ne lehetetlenedjen el a sportág … “

Kendeffy Botond
Olvasó

Legyen igaza. De ha igazak a hírek, hogy nálunk ki nem játszik, egy sor húzóember, főleg magasposzton leszünk kevesek. Ilyen helyzetben bravúr lenne a győzelem. Azért meg le a kalappal, hogy így is bevállaltuk!

Mindörökké MTE!

Ewing
Olvasó

T. Cikkíró!
Újabb hiba… Az, hogy falcos, az kisbetűvel írandó…mielőtt a szombathelyiek megsértődnek… Az albás, barcas, realos, fradista, fideszes, stb is így írandó helyesen ?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Kaposvàr !

hopehely
Olvasó

Gumin érzem egyedül, hogy pontosan tudja, hogy miről beszél!
Kmézics képben lehet?

SárgaPárna
Olvasó

A Gumihoz képest? Persze!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés