Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kmézics Zorán fehérvári sikert vár a szerdai rangadón

Állandó szakértőnk szerint az aktuális forma fog dönteni a Pécs-Kecskeméten.:

:

Három bajnokit rendeznek a szerdai játéknapon a férfi élvonalban. Kmézics Zorán, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia junior fiú csapatának a vezetőedzője, játékosként és edzőként is magyar bajnok, a 2011-es Universiádén a magyar válogatottat vezető szakember mondta el a BB1.hu-nak, hogy mit vár a mérkőzésektől.

Alba Fehérvár – Egis Körmend: Ez a mérkőzés egy nagy rangadónak számít, két jó formában levő csapat találkozik. Az Alba hazai pályán nagyon veszélyes, ezt a Paks ellen is megmutatta már. Vojvoda visszatérése nagy előny a csapatnak, ő bármelyik mérkőzést képes eldönteni, a Fehérvár sokkal jobban játszik vele. A Körmend is jó, bár nehezen nyertek a Sopron ellen, a Szegedtől pedig kikaptak hazai pályán. Ez megmutatta, hogy sebezhetőek a piros-feketék, az otthon játszó Albára voksolnék ebben a párharcban.

PVSK-VEOLIA – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Két hasonló erősségű és játékstílusú csapat találkozik. Nem kimondottan védekező együttesekről van szó, kicsit puhábbak a védelmek és ezen a meccsen az a gárda fog nyerni, amelyik az adott pillanatban jobban kezdi el a meccset és jobb napot fog ki támadásban.

OSE Lions – Kaposvári KK: A Kaposvár nagyon rossz passzban van, amit kimondottan sajnálok is, mert ők az egyik csapat, ahol dolgoztam korábban és szeretném, hogy kilábaljon ebből a helyzetből. Az Oroszlánynak van tartása hazai pályán, nagy meglepetés lenne, ha a somogyiak tudnának nyerni. A vendégek korábbi vezetőedzője, Fekete Ádám lemondott, ezen a találkozón a Szőke-Filipovics edzőpáros fog meccselni. Biztos vagyok benne, hogy próbálják majd motiválni a csapatot. Edzőváltás után általában az első mérkőzésen jobban szoktak szerepelni a csapatok, de most az Oroszlánynak adnék több esélyt.

fotó: fiba.com

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés