Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Klubdöntés volt Teo Cizmic elküldése, Puskás Artúr meglepődött

Egy játékos lecserélését is tervezik a kék-fehérek.:

:

Meglehetősen éles hangvételű bevezetővel kezdte a ZTE edzőváltásáról szoló cikkét a zaol.hu.

A ZTE KK honlapjára szombaton felkerült podcastben Puskás Artúr továbbra is arról beszél, hogy a vezetőedzővel (Teo Cizmic) képzelik el a további munkát. Ehhez képest kedden máris bejelentették az új edzőt… Nos, két eset lehetséges. Vagy Puskás Artúr, mint szakmai igazgató semmit sem tudott az egészről, vagy egyszerűen „vetített”. Mondjuk, egyik sem jó… De ne legyünk álnaivak, nyilvánvaló, hogy nem volt beavatva a döntésbe…

-írják.

Szzerettek volna részleteket is megtudni a háttérről. Először is arról, ki döntött a váltás mellett. A kérdést Stárics Kornélnak, a ZTE KK ügyvezetőjének tették fel, aki úgy felelt:

– Klubdöntés született.

– Mit kell érteni ez alatt? Az ügyvezető döntött, vagy a tulajdonos, esetleg a társadalmi elnökség tagjai közösen?

– A klub döntése volt a váltás.

– Jó akkor annyit áruljon el: hirtelen döntés volt?

– Azt nem mondom, de muszáj volt lépni, hiszen gyenge mutatóval állunk és ahogy láttuk, a riválisok is léptek. Teo Cizmic-et felmentettük a munkavégzés alól, akivel kétéves megállapodásunk van. A közös megegyezéssel való szakításról most kezdünk el tárgyalni.

– Új edző jön, aki hozza majd a játékosait? Vagy a klub dönt az esetleges játékcserékben is.

– Emir Mutapcic-csal kedd este állapodtunk meg, a csapat mérkőzéseit látta felvételről. Ő és a szakmai igazgató dönti el, hogy melyik poszton legyen változás. Egyelőre egy cserében gondolkodunk, akár már a héten bejelenthetjük ezt is.

– Marad a klubnál Puskás Artúr szakmai igazgató?

– Igen. Csak a vezetőedzői poszton változtattunk és az új szakvezetővel úgy állapodtunk meg, hogy a szakmai stáb tagjai maradnak.

Puskás Artúrt is megkeresték, aki annyit fűzött hozzá ehhez: ő is meglepődött, ám neki az a feladata, hogy a vezetőedző munkáját támogassa. Így lesz ez most is, a csapat minél eredményesebb szereplése érdekében.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

37 hozzászólás

37
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
basketballfan21GézukaPeter GriffinBezseArtúr Recent comment authors
basketballfan21
Olvasó

Elképesztő, hogy mennyi rosszindulatú ember van a ZTE szurkolók között..ez kezd undorító lenni. Bárki bármit tesz azzal bajotok van. El lehet gondolkozni miért tart ott a klub ahol, lehet itt mutogatni, meg kommentálni anonim módon (mondjuk ezt a legkönnyebb 🙂 )
Ahelyett, hogy a nehéz helyzetben összefognátok és bizakodva buzdítanátok a csapatot, akiért állítólag éltek haltok, talán Ti vagytok azok, akik tönkre teszitek.

Gézuka
Olvasó

2 éves szerződést kötni egy edzővel, majd 3 hónap után felmondani… nagyon okos húzás, roppant megfontolt! Puskás Artúr meg olyan mint a légy, mint a szarra száll.

Artúr
Olvasó

Kornél! mennyi a jutalék?

Peter Griffin
Olvasó

Az neki a jutalék, hogy semmibe nincs beleszólása, mégis maradhat

Borbély Lajos
Olvasó

Én szkeptikus vagyok. Ez a figura (ismét) mit tudhat a magyar bajnokságról? Lutri. Feltehetően néhány mérkőzésre fel tudja majd tüzelni a csapatot, ahogyan ilyenkor lenni szokott, de nem hinném hogy hosszú távon ez a gárda jelentősen többre képes. Cserélt a Paks is edzőt, aztán ha más csúszik oda a végére, vagy bármelyik más csapat, ha lejjebb kerül, mint ahogyan előzetesen elvárták – akkor ő is cserélni fog. Ennek az eszetlen edző-; és játékoskeringőnek (az összes látványsportágban)addig nem lesz addig vége, amíg a közpénz elszámoltatás és kontroll nélkül dől a sportágakba, s kis túlzással mindenki abban érdekelt, hogy minél több játékos… Olvass tovább »

Bezse
Olvasó

Egyébként miért ne lehetnének publikusak a játékosok bérei. Erre arra azért van példa a világban

Eresz
Olvasó

Ügynökségek évek óta szarra keresik magukat a ZTE-én . Kornél remélem nem a jutalékért megy ez a játékos és edző keringő. 3.dik éve hagyod hogy szarrá szopassanak miért ?. Magyar edző kell ide

KPSVRKK
Olvasó

Azért ennek az Artúrnak jó erős gyomra van.

Csippa
Olvasó

Nem a gyomra erős sztem, hanem, amit kap érte, ezt nehéz elengedni 😉

JólnézünkMIKI
Olvasó

Puskás nyilvánvalóan vállalhatatlan, tehertétel a Klubvezetésnek, és nem is biztos az A-csoportos szintű szakmai tudása. Puskás akarja Csizmicset, most meg Mutapcsicsot segíteni, vagy instruálni? Eredmény-2:8, meg a cirkusz.
Nagy a kabát!
Heinrich Róbert meg mindenkit túlél…Bencze-Nazor-Bechi-Csizmics után, holnaptól Mutapcsicsot fogja “segíteni”, azaz az eredménytelenség meg Robi Bácsi örök!
SHOW MUST GO ON…

Minden6ó
Olvasó

Amikor azt írtuk, hogy Puskás érkezése csak azért van, hogy Stárius Cornéliust ne lehessen felelősségre vonni nem sokan hitték el, hogy ez karácsony előtt egy gusztustalan inkorrekt politikai döntéssel teljesen nyílvánvalóvá is válik.Puskás milliós fizetése bérkocsija, bérlakása stb pedig megér annyit, hogy lehajtsa fejét és azt csinálja amit a főnökök mondanak!De most rájött arra a Pesti gyütment(ezt ő maga mondja), hogy háttérben Stárics kiskutyája!

Vulcano
Olvasó

“– Klubdöntés született. – Mit kell érteni ez alatt? Az ügyvezető döntött, vagy a tulajdonos, esetleg a társadalmi elnökség tagjai közösen? – A klub döntése volt a váltás.” Olyan jól megmagyarázta, az első válaszát. Mi az, hogy klub döntés? Javatístatok ki, de én eddig abban a hitben éltem, hogy a szakmai igazgató a szakmai kérdések tekintetében a legbefolyásosabb ember a klubnál. A ZTE-nél viszont a szakmai igazgató háta mögött menesztik a vezetőedzőt, majd még hagyják is, hogy a szakmai igazgató az újságban hülyét csináljon magának. Hogy képes egy klub ekkora amatőrizmusra? Nem, a nézők olykor botrányos viselkedése, nem az öltöző… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Minden szavad arany Vulcano! 🙂

Marillion
Olvasó

Délszláv ment Délszláv jőtt, ezért mindketten ugyanazt a kosárlabda kulturát képviselik,mindenki más a helyén maradt! El nem tudom képzelni hogy akkor most mitől lesz más az ami eddig nem működött?! Mese a habbal amit Egerszegen művelnek!

turul
Olvasó

Teljesen igazad van, csak egy valamit ne felejtsünk el. A Vulcano is irányítottan tolja a pénzt a csapatba. Így van ez mindenhol Magyarországon, csak nem mindegy ki kezeli a kasszát.

Vulcano
Olvasó

A Vulcano nem. Ők kiszálltak.
A nevünk is csak sima
“Falco KC Szombathely” idén.
(én csak hagyományból használom a nevet)

Zetesziv
Olvasó

Igazi balfaszok gyülekezete!

Miska
Olvasó

Sajnos a fideszes arrogancia már Stárics elvtárs nyilatkozatában is visszaköszön.
Közpénzeket herdálnak el már évek óta, gyakorlatilag feleslegesen, és büntetlenül.
Arról volt szó, hogy a szakmai kérdésekben a szakmai igazgató dönt.(Puskás)
Stárics a pénzügyekért felelős.
Duzzog mint egy óvodás gyerek, ha a helyi sajtó kényes kérdést tesz fel neki.
Bravó.

kapaca
Olvasó

Tökéletesen látod az ország és a klub működését.

Director
Olvasó

Tisztelt Balaicz Úr!Az tisztán látszik nem erőssége a kosárlabda, de talán a sport se.Semmi baj ezzel.Én azt mondom a városvezetéshez ért!Ehhez gratulálok!Viszont ez egy kosárlabda klub több ezer ember szórakozása. Nem az öné és kollégáié,párttagoké!Hétköznapi emberek akik a munka mellett szeretnének kedvenc csapatunknak szurkolni!Bemutatom az elmúlt 1-2évet a Magyar Nb1ből:Legeredményesebb csapat:Falco(Zalaival) ,nyomában a Szolnok, Deac(Zalaival).Legfejlődőképesebb klub:OSE… Az idei év meglepetés csapata:Nyíregyháza Legnagyobb csalódása :Paks. Sok pénzből sztárokkal csalódást keltő Alba.Tartozást törlesztő kis városka ám mindig 8ba jutó Körmend egy megbecsült értékkel Fepuval.Stabil Kecskemét és még sorolhatnám. A végére hagytam egy csapatot az elmúlt évek legnagyobb Cirkuszi csapata egy agyonutált ügyvezetővel… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Bognár Ákos és Bali Zoltán ott vannak a meccseken. Fent szotyiznak a nézőter feletti páholyban, a Balatoni út felőli bejáraton szoktak bemenni. Tudnak mindenről az önkormányzatnál, és ők döntenek mindenről. Stárics és főleg Puskás porszemek a gépezetben, egyszerű végrehajtók, akik azt hiszik, hogy valakik, pedig senkik. Welcome to Urambátyám 2021 Kft. !

Beniben
Olvasó

Csak, mint nagyban! Rajtunk röhög az egész magyar kosárlabda-társadalom!

zterulez
Olvasó

Pár éve Bognár Ákos még ott volt a B közép mellett a nézőtéren, legtöbbször ahány keze volt, annyi söröskorsó volt benne. Akinek nem ismerős,bemutatnám: a főiskolán ökörökös HÖK tag, kb. 10 év alatt végezte el? a számviteli főiskolát, megannyi Studio Gardenben öntudatlanul átmulatott éjszaka után, mint a Fidesz ifjúsági szervezetének az elnőke, bekerült az önkormányzathoz (is), és megkapta a sportügyeket. Látszik a hogy kb. úgy figyel oda a munkájára is, mint az iskolában tette annak idején. Attól, hogy felvette az öltönyt és a nyakkendőt, még ugyanolyan semmirekellő maradt, mint amilyen volt. Sok egyéb mellett ezért is olyan a mai Zete,… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Zeterulez akkor ez is Balaicz Zoli és a zalaegerszegi lokálpatrióta önkormányzat újabb fényes diadala,hogy ilyen képviselőnk van. 🙂 Én nálam Bognár helyett Stárics és Balaicz a felelős. Illetve a véleményem tartom,amiben az előző cikknél válaszoltam neked. Az,hogy Stárics még a helyén van teljesen nonszensz és az egész klubot teljesen nevetségessé és komolytalanná teszi.

zterulez
Olvasó

Teljesen mindegy, hogy kit hogy hívsz. Az a lényeg, hogy évtizedek megúszós és urambátyám hozzáállása vezetett annak idején a focicsapat kieséséhez és most már a kosarasok vesszőfutásához is. Ugyebár a lányok már nem is A csoportosok az idei évtől. Minden emlegetett névnek megvan a maga felelőssége. A 80-as évek végén és a 90-es évek elején nyert a csapat 3 bajnokságot és néhány kupát. Azóta sokan éltek már nagyon jól ebből, de ha belegondolunk a 2010-es bajnoki címet és a 2017-es bronzérmet leszámítva inkább csak úsztunk az árral, miközben minden évben eltűnik a csapaton keresztül 60 millió önkormányzati közpénz, és még… Olvass tovább »

Pojaca
Olvasó

Nagyon jól tudod a dolgokat, minden szavad igaz, a fent említett tagokról is. Én is jól ismerem őket, valóban így volt/van minden.

vasipasi
Olvasó

Valaki árulja el nekem, aki látja ennek a hátterét, hogy ezt a Stáricsnak miért tűri el az egerszegi polgármester?

Vulcano
Olvasó

Gondolom valaki valkije, vagy valaki valakijéről tud valamit. Ahogy ebben az országban menni szokott.

Holló
Olvasó

– Klubdöntés született.

– Mit kell érteni ez alatt? Az ügyvezető döntött, vagy a tulajdonos, esetleg a társadalmi elnökség tagjai közösen?

– A klub döntése volt a váltás.

Na jó 😆😆😆😆😆😆 Én ezen kiégtem. Szegény Knézy Jenő szavaival élve ezt tegyétek el év végi humorosba. 😆😆🤦‍♂️🤦‍♂️ Stárics csináljatok inkább Balaicz Zolival gombfocicsapatot! A kosárlabda nagyon nem megy nektek…

SárgaPárna
Olvasó

Sráricsnak az a szerencséje, hogy olyan hülye fideszesek vezetik az országot, mint Balaicz, akit évek óta az orránál fogva tud vezetni…
Édes istenem, amikor már a pártsajtó csinál hülyét a párt csicskájából…

moldi56
Olvasó

Nem hülyébbek mint amikor a szocik vezették az országot.

Color
Olvasó

Tudod amikor a hibát a hibához hasonlítják az a hülyeség legalja.

Ewing
Olvasó

De, hülyébbek. Sőt, a történelem mocskai ezek a tetvek…🤮🤮🤮

Vulcano
Olvasó

“Meragyurcsányjobbvót???”

Ewing
Olvasó

Ne csak ez legyen már mindig a válasz erre a fideszes csürhére….lásd még Color kommentjét…

Ellenív
Olvasó

Valoszinüleg a kutyából a nyelv a tied.

Gézuka
Olvasó

ki nem szarja le a politikát? ez az oldal nem erről szól

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés